Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler neden bu kadar kadın meraklısı empati kuramıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek kardesim her gece bir kizla konusuyor tuhafima gidiyor bana olan tavri birde kiza olan tavri falan
Sohbet etmek istiyorum düzgünce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Yine erkekler cevap vermiş şaşırdık mı? Hayır.
Aynen...
Ama orada sadece kızlar diye buton var. Bassan genel sormasan. Birde bu sitede kızlar değiştirdi sexting in adını canım sıkıldı diye. herkes elşnde bekliyor napasın adam
Knk burada bulabileceği i düşüüyorum yaa. Akılları hep başka yerde
Galiba oyle saati unutmusum jsjsjd
Nasıl yalaaaaannnnnn
Sence bizim düzgün sohbet edebilme potansiyelimiz nedir, yüzde kaçtır kanka merak ettim.
Merhaba güzel bir gece dilerim size. Silerseniz sohbet edebiliriz, saygılarımla..
Çok varda seçici olmak gerekiyor bence özgüven gerekiyor dürüstlük ve güven herkeste zor
bu konuşmaların sonunda birbirinize ana avrat sövüp kapatıyorsunuz asdasdxas
39 erkek 6 sı kadın olmak üzere 45 kişi yorum yapmış aynı soruyu ben paylaşsam 0 erkek 0 kadın cevap verirdi anlayacağın haklısın çağımızın sorunu daldan dala atlamayı marifet sanıyor herkes
Burdan kimseyle konuşma
Sen neden bu aitedesin
Bazen benim de böylee oluyor , istersenn konuşuruzz iki dedikodunun belini kırarızz kızz 🤭😊
Ben de çok sıkıldım hiç yazan da yok zaten
olur
en azından bi kafamız dağılır
Seç 12 kişi şak diye düşmüş
Ne konu hakkında konuşmak istiyorsun.
Bende sıkıldım dilersen yazabilirsin
Sıkı can iyidir tez çıkmaz
Trol değilsen gönder gelsin
Bende sohbet etmek istiyorum 😊
Felsefe seveysen olur
Ups yine senin soruna denk geldim🤫
ne hakkında?
Dogaclama ogrenmektir hep amacım
Hayatın anlamsızlığını nasıl aşıyorsun?
Konuyla alakasız bir soru oldu bu efendim.
Konu mu söyledin:) doğaçlama işte şu sıra en çok merak ettiğim insanların hayata yüklediği anlam. Kardeşinle alakalı bir şey soracaksan sor direkt cevaplayalım
15 yasinda ergen her gece bir kizla konusuyor tuhafima gidiyor
Ee nesi tuhaf ki bunun? ne olmasını bekliyorsun
Ha birde zamanın kizlarina bakinca kendimi tuhaf hissediyorum ben mi yanlis yapiyorum hayatta hep bazi seylerden kendimi mahrum birakarak?
Yani niye dusunecek onca sey varken niye onunla konusuyor ne bileyim ders calissin
Fiilerin altinda yatan sebepler ve insanlarin neyi neden yaptiklarini anladigim soylenemez
Ha şimdi anladım muhabbeti. Kendini mahrum bırakıyosan büyük ihtimal tecrübelerin olmuştur o tarz muhabbetleri beğenmemişsindir. Bence abartılı olmadığı sürece kendini mahrum bırakmamalı insan.
Kendini kendine ve çevresine kanıtlamak bak ben şu kızla şu erkekle şunları yaşadım demek, büyük hissetmek, özgür hissetmek ana sebepler. ama sadece bunlara da bağlamamak lazım gerçekten yaşadıklarından keyif alıyorsa ki almıyorsa zaten yapmaz. böyle özel hayatları olması normal
Tecrubem oldu hic begenmedim
Su hayatin anlamsizligi konusuna gelirsek benim hayatım anlamli bana gore.
Tecrubem oldu insanlardan tiksindim 70inde de ayni bk bu insan denen sey ve evet insanlara karsi ciddi bir heves kirikliligi var artik donuk gozlerle bakiyorum.
Tecrüben oldu ve beğenmediysen demek ki sana göre değil. O zaman kendini mahrum bırakmış olmazsın. yanlış mı yapıyorum demeye gerek yok yani.
Sade dusunmek gerek bence hayati cok kasmamak amaan demek bir tane as barinak binek hesabi
Tiksinmen normal yani tahmin edebiliyorum çok direkt giriliyor mevzulara vs.
Yoo o yuzden degil duygularim altust oldu geberdim resmen...
Ask mesk cart curt illallah ettim ben
Anlam yüklememek lazım diyosun. Ama elde değil ki:) bir tane hayatı varsa insanın onuda en iyi şekilde yaşamak istiyor haliyle. ama en iyi şekilde yaşasa bile tatmin olmayacağını da bilmek garip geliyor. Sürekli bir şeylerin peşinden koşup bir gün yine bir şeyin peşinden koşarken ölüp gidicez. Kendimizi oyalıyoruz biraz burada
Duygularım alt üst oldu derken?
Ya sanaldan birisi vardı ilkim daha kız oldugumu bilmezken konusmaya basladik hoslandim tipsizsin sıkıcısın midemi bulandırıyorsun dedi oyle gitti iste.
Olur, ben de sıkıldım ya
Gel.
benn.
Hadi edelim
zor biraz gece.
Yaz konusalim
Olabilir
Erkek kardeşine karışma
Buyur edelim
cıksss
Edelim de ilgi görmeyi seviyorsan
Buyur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım