Aşk İlişkileri Cok sıkıldım sohbet edicek var miii? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ders çalışmaktan ve sevgili olaylarından sıkıldım Cok sıkıldım sohbet edicek var miii? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 108 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Pembe hesapla gizliden sıkıldım bile yazılsa 15 dakikada gelen yanıt sayısı 21 cidden olağanüstü bir kitlesi var sitenin. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. burada muhabbet her zaman cinselliğe kayar haberin olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl xp yetersiz olmasa neşeni yerine getirip can sıkıntını almaya çalışırdım 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Ben herseyden sıkıldım dbdj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Neden çok sıkıldın yani arada kendine mola ver 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Saatlerce ders çalıştım şuna cinnet geçirmek üzereyim dkdk Yorumla SAblaK +1 yıl Ne dersi çalışıyorsun ki? Yorumla Soran +1 yıl Problem edebiyat ve biyoloji Yorumla SAblaK +1 yıl Bi sayısal bi sözel ilginç Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl sevgilin seni anlamıyor mu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimi babası alıkoymuş vaziyette dkdk Yorumla axiakrep +1 yıl o nasıl oluyoe fkfkf Yorumla Soran +1 yıl Çocuk ilk defa uzun bir izin aldı iş yerine götürmüş sabah dismsk Yorumla axiakrep +1 yıl kaö yaşında 15 m flflf Yorumla Soran +1 yıl 22 xienosms Yorumla axiakrep +1 yıl sevgilimle işim var desin fkffk Yorumla Soran +1 yıl Tam bir aile kuzusu telefonu eline dahi almaz Yorumla axiakrep +1 yıl seninde eline veremiyordur ozaman fkckc Yorumla Soran +1 yıl Znsisneismsosmeizjsisneiwmsos Yorumla axiakrep +1 yıl veremiyo dimi flflf Yorumla
GoldenFireballl Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İkisi hariç her sey konusabiliriz 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. İkiside sıkıntılı durumlar bence 0 0 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne konuşalım söyle bakalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl been ama harun abi değilim gerçekten wghsfse 0 32 Yorumla engin-ear +1 yıl Aleykümselam harun abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selamün aleyküm çocuğum Yorumla engin-ear +1 yıl Saygılar abi yengeye selamlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ciddi misin ya Yorumla engin-ear +1 yıl Engin ben harun abi tanımadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıdım şimdi.. çocuklarda ellerinden öpüyor engin oğlum Yorumla engin-ear +1 yıl Abi bu yaşta çocuk mu yaptın maşallah beline kuvvet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He yaptık yengenle bir 5 tane Yorumla engin-ear +1 yıl Yengeme yazık abi doğur doğur nereye kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yapmicaz daha zaten bu kadar yeterli Yorumla engin-ear +1 yıl Aman abi lastik önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 öyle öyle.. sende ona göre hareket et Yorumla engin-ear +1 yıl Abi biz senin gibi hızlı değiliz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan yeter bu kadar fjvioho Yorumla engin-ear +1 yıl Abi özlemişim seni napayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçükken de böyle boş yapıyordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi de aynısın be engin oğlum Yorumla engin-ear +1 yıl Yalnızlıktan…. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha bulamadın mı bir yenge Yorumla engin-ear +1 yıl Ah be abim, kafamıza uyan bulunmuyor.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulursun bir gün sabret. Herkesin bir alıcısı var sonuçta Yorumla engin-ear +1 yıl Yok abi biz umudu kestik.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bile bulmuşum sen mi bulamican Yorumla engin-ear +1 yıl Senin gibisi gelmez be abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyirum onu dycon Yorumla engin-ear +1 yıl Hadi eyvallah abi dikkat et kendine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende engin oğlum Yorumla engin-ear +1 yıl Bizim dikkat edecek şeyimiz kalmamış be abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye hala yaşıyorsun ne bu karamsarlık Yorumla engin-ear +1 yıl boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ouu piti piti karamela sepetiğ ahshhaah 0 1 Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Terazi lastikkkkkkk😈 Yorumla
su_tanrıcası Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Ben ederim bebeğim 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Olurr 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben de çalışmaktan 0 0 Yorumla
Azitro3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Dugunce edebiliriz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yamuk edelim demedim zaten djsmsksms Yorumla Azitro3434 +1 yıl Gel ozman burada sapik çok ondan dedim sorun kalkicak birazdan Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Ya abi diyen salağın pp ye bak yorumlara bak ya azitrosu seni kdkdks Yorumla
sdky60 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Ben varım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Pembe hesapla gizliden sıkıldım bile yazılsa 15 dakikada gelen yanıt sayısı 21 cidden olağanüstü bir kitlesi var sitenin.
burada muhabbet her zaman cinselliğe kayar haberin olsun
xp yetersiz olmasa neşeni yerine getirip can sıkıntını almaya çalışırdım
Ben herseyden sıkıldım dbdj
Bende
Neden çok sıkıldın yani arada kendine mola ver
Saatlerce ders çalıştım şuna cinnet geçirmek üzereyim dkdk
Ne dersi çalışıyorsun ki?
Problem edebiyat ve biyoloji
Bi sayısal bi sözel ilginç
sevgilin seni anlamıyor mu
Sevgilimi babası alıkoymuş vaziyette dkdk
o nasıl oluyoe fkfkf