Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Yeni evlendi ama kutlamadı ben aramiz acikken sogukken bile kutladim saygimdan birde o kadarr şöyle iyisin böyle guzelsin iyi ki varsin vs evlenince unutuluyormus her sey bi gecmis olsun bile demedi depremden dolayi ah saaalak kafam 🤦♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla evlenince derdin tasan birken on oluyo yirmi oluyo insanın psikolojini bozan birüsür yeni akraba oluyor ve bu akrbaalr anne evindeki akrabalrdan daha çok burnunu herşeye sokuyor evlilere sahip çıkalım
Bekarkende öyledi surekli dert anlatirdi yani evelndi doye degismedi kafa yapisi aynidir büyük ihtimal ev içini bilemem belki mutludur ama yani insan bi hatırlatır depremde bile yazmadi ya kendisi almanyada yasiyor da insan ne olursa olsun iyi misin diye sorar degil mi? Sormalı da
Mesafeni koy bende evlendim arkadşaalrıma yazmaya çalışıyorum görüşmeye çalışıyorum inan burnumdan getiriyolar evime gelmeleirne bile kaırşıolar haftalarca dert çekiyorum yarın pikniğe gidicem arkadaşrımla mesela kocama dedim o beni çıkarıcak dışarıya artık psikolojim bozuldu
Seninki farkli bi durum ama yani insan mesaj da atabilirdi elbet değil mi? Iki dksini ayirip önemli olan hatirlanmak
Eve gelen arkadaşlarımın kocamda gözünün odluğu söylğorlar fitne sokmaya çalışıyolar arkadaşalrımla arama kızlarda bişeyelr farketti gelmek sitemiyoruz dediler ağladım o kadar üzüldüm ki ben çok değer veririm arkadaşlarıma kılar duysa bunu hayatta bidaha adımlarını atmazlar birde sürekli hastane olayları oluyo yok evlenenleri oluyo gelin olunca hepsiyle ilgilenmek gerekiyor ama ona söyle kutlamadıgını felan
Evet cok zor bi durum seninkisi allah sabır versin yazık bunu kaynanan mi söylüyor? Artik konuşmuyorum yani iletişim halinde degilim pek çünkü bana sürekli dert anlatirdi iyi biseyi 1 kere kötü bir şeyi 10 kere anlatirdi öyle birisiydi iletimisi bu yüzden koparmistim yani bitti demedim ama yazmadim
Muhtemelen kötüyü anlatarak kendini iyi göstermeye çalışıyor. Arkadaşalrımla buluşunca dünyalar benim oluyor bura hapishane gibi sadece deidkodu yapılıyor ama arkadaşlarımla herşeyden bahsedebilşyoeuz sana gelecek emin ol ben çok gördüm böyle insan çünkü o öevredekiler akrabalr yaşıtı değil beraber yaşadıgı gördüğü ortamlardan değil seni özleyecektir. Ben bekar halimi özlüyorum kendimi özlüyorum enazından
Inan pek bi önemi yok gelse yine dert anlatmaya gelecektir. Toksik onu kiran uzen saygısız igrenc bi adamla sirf seviyorum diye evlendi cok uyardim yok ondan başkası olmaz dedi ailesine karsi cikti evlendi yani gelse bile yine kocasiyla tartistigi icindir bi önemi kalmadı benim icin. O kadar gecmisimiz vardi insan bi iyi misin demez mi Türkiyede deprem olmuş sen nasilsin diye hadi dogum gününü gectim yani
Üf madem öyle biri onla evlenşyo gelip bidaha sana niye kötülüyor dinleme sneşn psikolojini niye bozsun ayrıca başka ugrşaınmı yokki onu dinleyesin iyi olmuş yazmasın bidaha en sinir oldugum şey insan arkadaşıyla eğlenmeli her an her dk dert dert dert insanın psikolojisi bozulur
Ahahah di mi yaaa? :D ben bu kizla 1 seneden fazladir konustum her gun neredeyse sürekli dert dert dert sevgilisiyle ayrildi dert baristi dert Güzin abla olup cikiverdim yani bir insanin hic mi mutlu oldugu bi an olmaz? 1 güzel sey anlatiyorsa 10 kötü sey dinliyorum. Ben de anlattim ayriligimi ama onun dertlerindeki kadar uzun durmadik benim dertlerimde hayirlisi olsun böyle olması gerekmis vs vs dedi
Zaten dost dostun derdini dinler ama encok onunla güler benim bir görümcem böyle kimseye hayır diyemeyen biriyim negatiflik getiriyor evime sürekli insnalrı kötülüyor giyimindne kuşamına herkesi yargılıyor kadına hayır bile demeden aramı açtım o kada emutluyumki öyle böyle evine gitmedim gidip ona birşyelrimi analtmayı kestim şimdi çok mutluyum o gelip gidince günlerce huzursuzluğu geçmiyordu arkadaşarına dikkat et onlar neyse send eöyle oluyorsun bir zaman sonra
Kesinlikle öyle kötü enerji karşındaki inansın enerjisini de düşürur onu da etkiler asaga ceker. Bi erkekle tanisiyordu daha yeni tanışmış yok şöyle iyi böyle iyi beni ayağa kaldirdi zor günümde yanimda oldu vs benimle bi sorun çıkınca ise dedigi tek sey ben sana ne yaptim neden böyle yapiyosun yani 2 gun önce tanidigi erkegi yere goge sığdıramazken ben sinirlenip bi sey soyleyince toz konduramazken ben mde bi pürüz olunca neden böyle yapiyosun diyor sonra erkekten darbe yiyince neredesin ya bak bunu söyledi bana bak taciz ediyor mesaj atiyor arıyor zırt pırt oldu. Yani benim kiymetim 2 kuruşluk erkek gibi olmadı saniyorum baksana gayet mutlu bi kere olsun sormadi deprem oldu iyi misin anca dert anca dert olunca aklına gelirim zaten
Ay benimd eböyle bir arkadaşım vardı söz yaptım davet ettim gelmedi cenazmeiz oldu gelmedi herşeyinde yanındaydım sevgilsi olunca beni atıyordu bir kenara en son gittim yine büyğklük bend ekalsın deidm nişanıma çagırdım yine gelmedi ama sevgilsine dogum günü için bir klavye alcam diye yırtık ayakkabıyla atölyeye gelip çalıştı yapan yapıyor valla ben şu an onumla konuşmuyorum üzülüyorumda çünkü çok değer veriyordum herşeyine koşuyordum sevgilsi bebimle görüşmesini istemdiğind ebeni engellemişliğimolmuştu çocuk onu aldattı ayrıldılar şimdi başka bi şehirde evli bende evlendim böyle kaldı ona çok fedakarlık yapmıştım oysa
Ben de cok dinledim akil verdim zamanımı verdim sevgilisinin bana attigi yakistigi seylere ragmen onunla konusmaya devam ettim ama ne dogum gunumu hatirladi yazdi ne depremde bi sey yazdi ben de hayirli olsun evlendin falan hic sormadim ve bitti sanirim bilmiyorum yazmaz artik çünkü artik yalniz degil kocasi var eskiden tekti bana sariyordu boyuna
Evlenen bazı kızlar dünyayı kurtardığını zannediyor. Demek ki bu düşüncede biriymiş, evlilikten sıkılınca kutlamaya başlar merak etmeyin
Yazacagini asla düşünmüyorum fırsat yoktur ama eskiden her sıkıntısını en ufak sorununu bana anlatırdı öyle ki artik bogulmustum evlenince birden 180 derece degisim garip
Ya benimde çok oldu böyle hele bir dert tasa görsün o zaman gör sen yazacak mı yazmayacak mı
Diyorum ben de bazen kendi kendime bi sorunu olursa kesin yazar yine. En sonki isyanim ve konusmayisim bu yüzdendi o kadar cok derdini anlatti ki anlatamam çocukluk tramvalarini mi dersin aile ici ufak capli buyuk ölçekli sorunlar mi dersin su an evlendigi anlam veremedihim boyuttaki toksik iliskisini mi dersin ama surekli mızmız ağlıyor 2 dk yazmasan merak ediyor soruyor ne yapiyordun yazmadin gibi gibi yani en son patladim dedim artik yeter ben sadece dinleyebilirim seni elimden bisey gelmiyor yapma etme
Allah kurtarsın yav. İnsan dert sahibi olur böyle arkadaşla
Kötü enerjisini bana verdi sag olsun kendisi mutludur su an büyük ihtimalle ben de bi basima kaldim kötü enerjimle 😅 sevgilisiyle tartisip gelip bana 10 saat anlatip aradan 1 saat gecmeden barisan birisi yani cefasini ben cekerken sefadini toksik sevgilisi sürüyordu valla
Ha birde kendisi yurt dışında yaşıyor almanyada insan bi sormaz misin iyi misin deprem olmus diye yok bekledim ama yok mesaj falan atmadi
Böyleleriyle nasıl arkadaşlık kuruyorsunuz? Sağlıklı bir ilişki değil ki. Ben arkadaşlarımla oturduğumda onlarla farklı konularım olur. Bir erkek uğruna tüm vaktimi heba etmem. Karşı tarafta yapmaz çok şükür
Iste oldu bir kere dedim dinleyip kiz cekmis yazık ben de anlatirdim ama 1 saat 2 saat sonra dönerdim isime bu çekiştire cekistire anlatırdı da anlatirdi. Ses cikarmadim diye böyle oldu zaten
Tövbe ya. boş ver sana negatif enerji bırakan insanı. Sana iyi gelecek iyi yerlerde olmandan hoşnut olacak insanlarla takıl. Hayat kısa değmiyor
Oyle yapmaya çalışıyorum artik yazar mi bilmiyorum ama cevap verecegimi sanmıyorum
Yolunuz açık olsun. Kendi gibileriyle takılsın o da
Karşılık bekleyerek mi yapmıştınız ki?
Siz beklemez misiniz? Arkadadim dediginiz kisinin dogum gününü hatirlamasini? Ben isterim elbette karşılıksız yapilir ama insan bekler bi yerde
Evlilik aslında çok farklı bir durum. Evlendikten sonra aynı kalamıyor insan. Bence şimdilik anlayışlı davranın. Gerçekten arkadaş iseniz şimdilik bunu takmamaya çalışın.
Bir evin içine girince bazen pembe hayaller duman rengine dönebiliyor.
Dogrudur ama benim istedigim sadece hatirlanmakti ben onun doğum gününü hatırlayıp kutladığım gibi
Çok haklısınız. Ben size haksız demiyorum ama tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış mevzusuna dönmesin iş.
Benim canım ciğerim arkadaşım maddi durumu iyi olunca beni tanımadı. Oysa ki onun derdine birlikte çok ağlamıştık. Onun için çok çabalamıştım. Ama hiç aramıyor şimdi. Ben de aramıyorum. Geçen gün 3. mağazalarının açılışına tüm zengin çevresini davet etmişti. Ama benim haberim bile olmadı. Oğlunun doğum gününü kutladı haberim olmadı. Ne yapmalıyım?
Hiçbir şey yapmadım yapmıyorum. O böyle uygun gördü demek ki.
Benim mevzu sizinkine göre daha ağır düşünürseniz.
Bence bu aralar alttan alıp onunla yüzyüzeyken bu konuyu konuşmayı deneyin.
Kaybetmek istemiyorsunuz onu belli ki.
Evet sizinkisi de zor bi durum ama yani dert yarıştırma taraftarı pek olmadim olani da anlam veremiyorum. Benim durum şöyle ki kendisi yurt dışında yaşıyor almanyada. En sonki konuşmamız bana sürekli dert anlatmasindan dolayi yakinmamla gecti bana cok fazla dert anlatirdi aglardi vs uzakta zaten elimden bisey gelmezdi bazen cok sacma bulduğum seylere cocuk gibi aglardi kimse beni sevmiyor diye yani o kadar sıkılmıştım ki dert dinlemekten bunu ona söyledim acikladim falan sonra yazmayi kestim yeter dedim yani sevgilinle tartisip 10 saat anlatiyorsun böyle yaptı diye arkami dönmeye barisiyorsun dedim surekli dertk dinlemekten iflağım kurudu çocukluk tramvalarini, toksik iliskisini, aile ici minicik sorunu bile söyledim yani o da kusura bakma dedi sonra ben yazmayinca o da yazmadi falan hani sey durumu yok ben küstüm haberi olmadi gibisinden bi durum yok arama mesafe koydum ama ben aramiz acikken bile
Onun dogum gününü hatırlayıp kutlamıştim
En zoruma gidende bi iyi misin dememesi oldu deprem oldu falan yani kendisi yurt disinda yasadigi için
O halde gönlünüzden ne yapmak geçiyorsa onu yapın. Nokta koymayın ama böyle devam edin. Belli bir zaman sonra zaten o da olmasa da olurların arasına karışacaktır.
Onların arasına karisacaktir kismini anlamadim?
Belli bir vakitten sonra aradı aramadı kutladı kutlamadı nın çokta bir önemi kalmıyor
Evet öyle zaten 1 ayi geçti bi önemi yok kalmadi
Kdlslxooc aga be niye