Ikizler kizi olarak koc aslan ve akrep beni inanilmaz cekiyor. Koclar beni ilginc ve eglenceli buluyor ama onlarin sevgilisi olmak icin fazla ozgur ruhluyum bu onlari korkutuyor cunku koclar hep yoneten taraf olmak ister ama bana sozleri gecmiyor. Aslanlar da daha disi ve elegan tiplerden hoslaniyor yine onlar icin de ya fazla ucari ya da fazla cocuksu kaliyorum. Akreplerle cok iyi bir uyum oluyor aslinda ama hep bir mucadele hep bir kavga cilgin ve atesli bir iliski oluyor haliyle bir sure sonra yoruluyoruz.
Bana ciddi anlamda asik olanlar hep yengec burcu oluyor. Sicakkanli samimi olmam ilk basta onlari etkiliyor sonrasinda kucuk bir kiz cocugu gibi olmam onlarda sefkat uyandiriyor sanirim. Adam iyice asik oluyor 7/24 sevgi gosterileri falan fakat bir sure sonra benim sabrim tukeniyor. Sahiplenilmek, sık bogaz edilmek bana gore degil. Ozgurlugume saygi duyun yengecler. bir de fazla duygusalsiniz trip falan hiicc cekemem ben bunu bildiginiz halde surekli ilgi bekliyorsunuz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTerazi burcuyum.(Bunlar genellemelerdir, kimseyi burcuna göre seçmem. Burcun özelliklerine göre yapılan yorumlardır, kişiye, karaktere değil.)
-Boğa erkeği:Uzak dursun.
-Oğlak erkeği:Almayayım.
-Koç erkeği:Kardeşim koç. Yani iyiler aslında da sevgili olarak düşünmem.
-Akrep erkeği:Çok iyi birisini tanıdım, gerçekten harika biriydi ama çok farklıyız, çok zıtız, pek anlaşamayız.
-Yay erkeği:Babam yay. Babam benim için çok özeldir. Yay erkekleri eğlenceli oluyorlar. Sevgili olarak pek anlaşamayabilirim.%55 olumsuz %45 olumlu.
-Balık erkeği:Arkadaşım var. Sevgili olabileceğim türden değil. Ama arkadaş olarak çekerim yani:) İdare edilir.
-İkizler erkeği:Sevdiğim bir oyuncu ikizler burcu:) Eğer onun gibi olacaksa her türlü çekerim:)(Bkz:Kerem Bursin)
-Kova erkeği:Yeni tanıdığım biri kova burcu. Düzgün biri. Anlaşabileceğim, eğlenebileceğim bir burç. Diğer burçlara göre çok daha uyumlu bence benimle.
-Başak erkeği:Sanırım benim için yaratılmış:)
-Gecen bol olsun.-10 Yorumla
+1 yılAkrep benim burcum.
İkizlerden cok hoşlanıyorum cekici geliyo
Koç burcları kızları
Yengec burcu ile anlaşabilsemde hic cekici gelmiyo. Kac tane yengec burcu kız tanıdım icimden gelmedi sevgilimde oldu ama cok istekli olamıyorum
Başak burcu kadını cok ciddi geliyo bana etkilemiyo beni.
Kova ile hic anlaşamam ama yinede severiz birbirimizi. Anlaşamadıgım burc kadını gelmez kova burcuysa uzak dursun.
Aslan burcu kadını egemenlik kurmaya calıluyo ters geliyo bana kızıyorum bazı tavırlarına.
Ama en cok balık burcu kadını beni etkiliyo hem aşk hem anlaşma hemde cekicilik.
Bildiklrrim ve tecrübe edindiklerim :)230 Yorumla- +1 yıl
woow çok güzel açıklamalı örneği bol :)
- +1 yıl
@litha tamamıyla dogru. Yani 1 adım ileri gidemiyosun
- +1 yıl
Artık eic secersin. O kadar tecrube edindik. Kolay kazanılmadı bu fikirler :)
- +1 yıl
al sana eic :) seni mi kırcam :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) hakketmediğim birseyi istemem :)
- +1 yıl
@torrential bu dediğin her akrep burcu için geçerli mi? Yani ben ikizler burcundan etkilendiginizi bilmiyordum
- +1 yıl
@rollingcolours2 ben ikizler kadınlarını hep cekici bulmuşumdur :) evlenceli insanlar. Biz biraz kendimizi geri cekeriz o yanılmasın sizi.
- +1 yıl
@torrential bunu duyduğums şaşırdım cidden tabi mutlu da oldum :)
- +1 yıl
@rollingcolours2 hayırlısı olur inşallah ama akrepleri beklersen biraz zor ilerler ilişki. Onları sürüklemen lazım sana ayak uydurur muhteşem zaman gecirirsiniz. İşlerin ciddiye binmesi ve sonuclanması ise sana baglı. Cünkü akrep sevdimi senden vazgecmez. Aynı durum ikizler burcu kadınında da var. Ayrılsanızda yıllarca birbirinize aşık dolaşırsınız ama yerini kimse dolduramaz. Dikkatli ol derim tehlikeli
- +1 yıl
@torrential hmm bilmiyorum akrep burcu birinden etkilenmedim şimdiye kadar genelde aslan terazi kova falan oluyor. Ben pek çözemedim aslında akrep burcunu gizemli olma durumu var ya yani ne düşündüğünü ve hissettiğini bakışlariyla anlatıyor. İkizlerse iletişime baya önem veren bir burc
- +1 yıl
@rollingcolours2 o yüzden akrep burcu erkegini sürüklemeniz lazım. Biz size her zaman ayak uydururuz:) bizim kollarımıza gelen hicbşr kız ayrılamaz :)
Ama cok sevildigimizdenmi bilmiyorum hemen cok çapkın yakıştırması oluyo - +1 yıl
@torrential capkinlikla Burçların pek alakası yok bence ikizlere de ayran gönüllü derler bazıları öyle simdi yalan değil ama ben ve bazı tanıdıklarim öyle değil :) kollarimiza gelen hiçbir kız ayrilamaz lafı baya iddialı oldu nasıl olurdu acaba diye düşünüyor insan. Akrebin kiskanckigina nereye kadar katlanabilirdim bilemiyorum ama merak ettim doğrusu
- +1 yıl
@rollingcolours2 öyle iddia lı ve kıskancızdır. akrep'in cekimi desek :))
- +1 yıl
@torrential burdan baya uzadı kusra bakma ama sormazsam meraktan ölürüm. Hiç ikizler burcu biriyle çıktın mı? Cevabin evetse ayrılma sebebin gene burçla ilgili bir özellikse paylaşır mısınn?
- +1 yıl
Evet 6 yıl önce cıktık. Ailesi cok zengindi beni basit gördü ayırmak istedi sonra. Ara ara beni arıyor en son 3 ay önce telefonda konuştuk ilk günkü gibi. şu an ne yapıyor bilmiyorum özelden konuşuyoruz telefondan. Acıkcası pek güvenmiyorum ona. Uygun birisini bulursam tlfnumu degiştircem.
- +1 yıl
@rollingcolours2
- +1 yıl
Hmm bu burçlarla ilgili değilmiş ya ailevi bir durummus @torrential
- +1 yıl
Evet öyle bir durum. Kısmet olmadı oda bekar bende bekar kaldık. Kaderimizde bu varmış demekki. @rollingcolours2
- +1 yıl
@torrential sıkma canını umarım kafa dengi birini bulursun :)
- +1 yıl
@rollingcolours2 teşekkür ederim. Hayırlısı hayat devam ediyor. Kimsenin yeri doldurulamaz degil. Bir bakmışsın gecmişi silip atan birisi bulur beni :) gerci ben gecmişi sildim hayatı akışına bıraktım :) sadece anı olarak hatırlıyorum.
- +1 yıl
@torrential öyle ya bazen hayatina biri giriyor ve hakkaten gidenleri aramiyorsun öyle kişiler zaten hiç beklemediğin bir anda karşına çıkıyor o bakımdan akışına bırakmak en mantıklisi
- +1 yıl
@rollingcolours2 o beklemedigim anı bekliyorum :) acaba anın büyüsümü bozuluyoda gelmiyor?
- +1 yıl
@torrential gelir gelirr :) demek ki hayırlı biriymis ki bekliyorsun yani en azından benim mantığım bu :)
- +1 yıl
@rollingcolours2 aynen :) hislerim sunu söylüyor ve bu hep olmuştur. Birşeyi ne kadar iyisini gercekten istersen ve beklersen istedigini Allah sana verir. Ben biraz fazla iyisini istiyorum galiba denk gelmedi henüz :)
- +1 yıl
@torrential benim hayatımda hep öyle oluyor ya istiyorum olmuyor üzülüyorum neden olmadi diye, Allah sonra tesadüfen bir kapı açıyor istediğimin 10 kat iyisini veriyor, ve ben iyi ki olmamış ya diye seviniyorum :) sabrimla test oluyorum anlayacağın, ama sonucta degcekse beklemeye deger ;)
- +1 yıl
@rollingcolours2 ikizler burcu kızların sabrını test edebilirsiniz :) aynen ya hayat senden güzel beklentilerimiz var :)
- +1 yıl
@torrential sen cozmussun ikizler burcunu :) aynen ya en kötü özelliğim tezcanliligim. Hep böyle peygamber sabri var denilen insanlara imrenmisimdir
- +1 yıl
@rollingcolours2 yani boşa konuşmuyoz degilmi :) çok da meraklıdırlar. Yerinde duramazlar. Ben hep çok güzel vakit geçirmişimdir ikizler burcu insanları ile. Ama bu her ne kadar burçla alakalı olsa da biraz da insana bağlı. Bizimde hislerimiz kuvvetlidir. Buna da ikizler burcu kızları dayanamaz :)
- +1 yıl
@torrential yok yok sen cozmussun olayi :) isin garibi bir tek abim akrep burcundan onun haricinden kimseyi de tanimadim tabi sen akrepleri boyle ovunce insan bir tanimak istiyor :), kader kismet bakalim
Selam ben yengeç erkeği seks son plandadır biz yengeçlerde pipimizi sadece işemek için kullanırız
hypoteensklub.files.wordpress.com/.../...e-you.jpg710 Yorumla- +1 yıl
yemezler canımcım :)
- +1 yıl
ahahah kıyamam kedi gibisin kedi :) şu an tatlı sevimli bir kedisin gerçekten sadece işemekiçin kullandığını düşünüyorum :) ciddiym :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Ben aslan kadiniyim..
Yay burcu erkegiyle sahane anlasiyoruz
ikizler erkwgi beni heycanlandiran bir burc dikkatimi cekiyor.. aslansaniz hep lider olmaya calisirsiniz ama ikizlerin o kendine tavri ozguveni erkekligi sizin dikkatinizi cok ceker ama uzun sureden sonra ayakta tutmak zor sanirim.. cogu burc grubuyla arkadasligim oldu fakat en cok yay erkegiyle anlastigimi düşünüyorum az heyacanli olsada... bu arada aklimda bir basak ta var dikkatimi cekmeyi basaran hadi bakalim sonuc ne olacak bende bilmiyorum23 Yorumla- +1 yıl
Aslan burcu olarak sana katılıyorum
- +1 yıl
Evet yay burçları ile iyi anlasiyorum kadın olsun erkek olsun her iki cinsle de aram iyi burcdakilern
+1 yılBen de boğa burcuyum. Burcumun bir kenarı da aslandır belki.
Çekici olmasına değer veriyorum sanırım. Dengeyi sağlamak daha güç. (Koç)
Kafa yapısı olarak da harbi olursa hızlı anlaşabiliyorum. Ya hep, Ya hiç. Adeta insanın içini okur benim gibi.(Akrep)10 YorumlaKendimi övmiycem ama ben balık burcuyum. O yzden herkese esit yaklasrm. Seversemde sonuna kadar gidersemde sonuna kadar giderim. Bazen duygusal oluyoruz evet ama bunu yapabilen burclar yok bnce
12 Yorumla- +1 yıl
duygusallık aşırıya kaçmadığı sürece bir erkeğe çok yakışıyor zaten. o özelliğini kaybetmemen dileğiyle.
Ben başak burcuyum. Yükselenimde başak. Yani başaklarda anlaşırım. Mümkünse kova olmasın:D Babam kova burcu biraz odundur:( Amcam yengeç burcu çok iyidir. Etrafından yola çıkarak söyledim:)) Balık burcuyla hiç anlaşamam bide..:) Diğer burçlar hakkında pek yorum yapmıycam bilmiyorum pek.
00 Yorumla
+1 yılTeraziyim. Bazen basak oluyorum. Bazen aslan. Yay v. s. Ben kafama göre takılır kimseyi burçlar surlar ve kaleler ile ayirmam:)) ama her kese eşit davranmaya çalışıyorum adil olmaya gayret ediyorum vs. Sevgili olarak yengeç aslan ve akrep ile iyi anlaştım sanirim:)) başka da bilmiyorum. Bilen söylesin.
00 Yorumla
+1 yılkoç burcuyum yay burcu ve aslan burçlarıyla daha iyi anlaşıyorum balık ve yengeç erkekleri bana göre değil hep bir duygusal mod içindeler istisnalar çıkabiliyor tabii ama geneli böyle :)
10 Yorumlabalık burcuyum cok hıslıyım, burcuna gore yaklasmam ınsanlara, ayın gel-gıtıne venusun cekımıne gunesdekı patlamalara kalmıssak yanmısız bız, sahı bu halley ne zaman gececek:)
011 Yorumla- +1 yıl
yok halley yalan venüs hikaye. marduk gelecek hepimizi sevecek diyerek noktalıyorum bunu :P
- +1 yıl
ahahah tamam o zaman karışmıyorum :P
- +1 yıl
İnsan burcu işte :)
- +1 yıl
@akılküpükendisi emin misin? bu mudur insan grubuna ait burcun özellikleri :D bu sorum soruyu cevaplayan arkadaşımı alındırmasın yalnız :D
- +1 yıl
Hangi arkadaş, hangi özellikler? Anlamadım desem..
- +1 yıl
sen sen @akılküpükendisi insan burcu işte demişsin ya ben de onun için emin misin diye sordum sana :D soruyu cevaplayan arkadaş da üzerine alınmasın dedim :D
- +1 yıl
Eminim elbette. Cevaplayan arkadaş da insan burcundan bu arada :) balık filan hikaye.
- +1 yıl
Biri bir gazla eksiyi basmış yine.
- +1 yıl
Estağfirullah.
Yengeç burcuyum boğa erkeğiyle anlaşrm zıt olan oğlak terazi :)
30 YorumlaKova burcuyum ama henüz biriyle anlaşamadım. Terazi erkeği diyo kitaplar. Ben teraziyi seviyorum ama terazi beni sevmiyo. Olduğu kadar olmadığı kader :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBence Burç göz etmeksizin herkes güzel şeyler yaşamayı hak ediyor. Böyle kısıtlamaları saçma buluyorum. Sevgi ve saygıyla.
12 Yorumla- +1 yıl
haklısın vallahi saygılar :)
- +1 yıl
Teşekkürler :):
bana uygunu bilmem de yay burcu bulun kendinize çünkü yay burcu deli gibi aşık olur ve aşık olduğunda gözü sevdiğinden başkasını görmez en büyük fedakarlıkları sağlar net
10 YorumlaAkrep bence ya, bayılıyorum keskin zekalarına. Tabii bu tanıdığım sadece bir dişi birey için geçerli ama benimki dışında en sevdiğim burç Akrep. Ben de Ikizler'im.
00 Yorumlakoc erkegi ve aslan teraziye uygundur
ikizler ve terazi cok zıt burclar ozellıkle ıkızler erkegı coq bencıl oluyo ılıskılerınde.21 Yorumla- +1 yıl
gene mi sen , ilk tespitine +yi werdim
ben başak burcuyum, ben hep kendime ikizler kadınını uygun görmüşümdür, (genelde ikizler beni bulur) bir akrep tarafından ısırılmışlığım vardır ve boğa burcuda hiç fena değil diyorlar, en başlar da da küçüktük burç soramadan bittiler.
02 Yorumla- +1 yıl
boğa nahletmiş öyle diyollar @ukala_25 bulaşma bence dsfsa
+1 yılYengeç oluyorum iki yengecin aşkı kusursuz olur diye bsey okumuştum hiç unutmam kimLerle anlasiriz biz başka iyi yorumların var :)
10 Yorumla
+1 yılBoğa, balık, akrep, aslan... Baya var galiba. İnsan burcundan olsa?
115 Yorumla- +1 yıl
insan burcundan :D ahaha keşke ama yok.
- +1 yıl
O adam buraya gelecek! ;)
- +1 yıl
pazartesi günü o adamı masamda istiyorum!
- +1 yıl
@greeneyes emin ol burç özellikleri felaket etkiliyor.
- +1 yıl
balık burcu hakkında tek kötü yön hayalperest olduğu yönündedir :D onun dışında balık burçları kadınları duygusallıklarıyla etkileyen nadir burçlardandır :) bu kadar alkış yok mu? @greeneyes
- +1 yıl
ahahahah @greeneyes açıky yürekliliğinle ve sözlülüğünle etkilersin sen de olmazsa :D
- +1 yıl
Bende boğa burcuyum
Akrep burcuyum ve en iyi yengeç kadını ile anlaşmakla beraber ikizler koç başak boğa kova ile de iyiyim. Favori yengeç
10 Yorumla
+1 yılBiz yay burçlarının pek alıcısı yok ne kadar bahtsızız. 😢
11 Yorumla- +1 yıl
Evet yaa yaydan bahseden yok hic :)
+1 yılTeraziyim. Nerde aslan var çekiyor abi beni. Anlamış değilim. Bu aslan kadınlarına niye bu kadar taktım bilmiyorum. Bir açıklar mısın durumu dostum? İşin içinden çıkamadım gitti. Hayır genelde olgunlara kapılıyorum. Birde böyle bir sorun var
05 Yorumla- +1 yıl
şimdik şöyle bir durum var; terazi erkeği kibar ve narin bir beydir. ve güzelliklere düşkündür göz alıcı şeyleri sever aslan kadını da buna dikkat eder her ortamda dikkat çekmeliyim diyerek hazırlanır kendini özel hissettirecek her şeyi uygular. sanıyorum ki bu yüzden ilgini çekiyorlar. ve sen venüs gezegenindensin güzellikleri sevmen seni çekmesi normal :)
- +1 yıl
hay canını yiyim senin ne güzel anlattın beni öyle. Terazi kadınlarına da yaklaşır gibi oldum da patladı gitti. Olmuyor karşı cins terazilerle. Şimdi ben ne yapacağım bu aslan kadını muhabbetinde? Cidden acayip zaafım var aslan kadınlarına.
- +1 yıl
Eger aslan kadinina gerekli ilgiyi ve pohpohlamayi gerceklestirecek sabrim var diyosan sadiktir sanabagli kalabilir zincirler onun elinde olmali ama :)
- +1 yıl
Zor diyorsun yani ha? Yalnız bu durum şey gibi oldu. Bir kadın topluluğunun içine bir tane aslanı at, Şudur deme. Ben İçinden muhakkak onu bulur, kapılırım yani. Çok değişik iyice aptala bağlatıyorlar beni. Bir de şimdi hep biz mi yürüyoruz bunlara, yoksa bir karşılık alır mıyız? ( Arkadaş ne ilginç varlıklarsınız ya kafa yine gitti. Ama seviyorum sizi cansınız )
- +1 yıl
Aslan kadınları nettir eğer sen amacını belli edersen sadece senin yürümene gerek kalmaz
ben anlaşabildiğim en iyi burç aslında boğa... :) ... boğa kadını olan var ise üstüne alınabilir bu durumu... :)
00 YorumlaBalığım :) ama tecrübem kızlarla akrep burcuyla anlaşıyoruz başaklada :) değişken bir yapım var kabul ediyorum :)
00 Yorumla
+1 yılYengeç burcuyum da balik ve yay burçlu kadınlar uzak dursun benden :P
10 Yorumlabaşak burcuyum oğlaktan daha iyisi çıkmadı karşıma. başak biri çok acı verdi, çok iyi akrep arkadaşlarım oldu.
00 Yorumlaben akrebim bu burca uygun olan burçlar balık yengeç ve boğaymış ama hiç bu burçlardan bir sevgilim olmadı o yüzden kıyas yapamıyorumm
00 YorumlaKovayım ve garip bir şekilde akrep kadınlarıyla hep bir çekim olmuştur aramda yükselen balık buna sebepmidir acepp bilemedim :)))
00 Yorumla
+1 yılBen kava Burcu ile eskiden çok anlaşırdım ama bu kişiye göre Değişiyor
Olgun kişiler ile daha kolay iletişim kura biliyorum yeterki ilgimi çeke bilsinler00 Yorumla
+1 yılBurcum ikizler. Koç , terazi, kova, aslan çekiyor beni. yayla da anlaşıyorum ama zıt burç biraz sıkıntı. Başakla olmuyormus onu öğrendim
010 Yorumla- +1 yıl
Benim tam zittimdi. Sabit, , soğukkanlı, ayrintici, titiz bir insandi Bünyem kaldirmadi
- +1 yıl
Mentionlamamisim ya.. @noooname benim zittimdi sabit soğukkanlı detayci ve titizdi
- +1 yıl
@noooname ikizler- başak ilişkisi bence olabilitesi düşük bir ilişki ya hayırlısı olsun ya zor
- +1 yıl
ya deli misin kizi kacirtma @noooname
- +1 yıl
Hşşt terazılere laf ettırmem :)
Oğlak burcuyum. İdeal erkeğim boğadır ve karşıt burcum yengeçtir. Başakta söylenir ama ben pek anlaşamam
00 Yorumla
+1 yılkimsenin burcuna göre seçim yapmam hele bu burca göre insan ayıran insanlar gülünç insanlar.
18 Yorumla- +1 yıl
burca göre insan ayrılmaz zaten anlaşılıp anlaşılamadığı az da olsa belli olur.
- +1 yıl
belli falan olmaz kanmayın be şöyle saçma şeylere. venüs marsa merhaba dedi kova burcu aşk yaşayacak ya da dünya güneşin etrafında 5 tur atıp ters döndü yengeçler para bulacak. yemin ediyorum şu burçlarına sormadım kimseye ama kimle tanışırsam burçlara inanıp inanmadını sorucam inanıyorum derse boş insan diye muhabbetimi kesicem ne boş insanlar var ya cidden inanıyorlar bide fala inananlar var onlar ayrı bir alem zaten :D
- +1 yıl
Aynen sabitfikirli. Cok dogru diyon burca inann buyeye muskayla da kafayi bozar
- +1 yıl
sevgili gurucum;
sen bu satırları okurken ben tansiyonum düşmüş halde sana cevap yetiştirmekten dolayı bayılmışolacağım. bak şimdi tatlı arkadaşım ister inan ister inanma birçok özelliklerini taşıdığımız bir olgu bu, üstelik üzerine uzmanlık alanları kurulmuş amaaan neyse gel senlen birkayfe içelim de burçları murçları karıştırmayalım barışalım allah aşkına :)) - +1 yıl
hayır bak bunlar pskolojik şeyler anlamıyorsunuz. adam mesela balık burcu mutlu olacak diyor sende balık burcusun benim için mutlu olucak yazmıştı bugün mutlu olucam diye kendini öyle ayarlıyosun ve mutlu oluyosun bu tamamen pskolojik bir saçmalık. anlamıyorsunuz içemeyiz kahve vizelerim var sus bakiyim bide senle uğraşamam kızdım
- +1 yıl
Ayy tamam sabit fikirli adam yaa harbiden sabitmis bu adamin fikri falan off yhaa . s. s
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/2vRWjq.jpg al şu parayı konuyu kapat !
- +1 yıl
Acimasiz olma simdi bu kadar! Hakaret kabul ediyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık, terazi, boğa.
Bu burcun insanlarıyla iyi anlaşıyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Bende boğa burcuyum
Basak ikili iliskilerde iyidir diyorlar ama yorumlardan anladigim kadariyla basak kadini hicbir erkekle olmuyor galba bu ne ya anlasabildigi yok mu kimse :D ustelik gayette uysal insanlar
04 Yorumla- +1 yıl
Balık la anlaşıyorlar kanka ama titiz misiniz galiba
ben burçlara inanmam
burç dediğin saçmalık
benim burcum başak
inan yaptıklarımın burcumla hiçbi alakası yok02 Yorumla- +1 yıl
var tamam mı? yükselen burcuna bak kendini bulursun.
+1 yılburçlar vardır ama burca göre insan yoktur aynı burçtaki aynı cinsiyetteki insanların kimi zalim kimi yumuşak kimi haya sahibi kimi utanmaz olabiliyor o zaman dünyada 12 çeşit insan olması gerekiyor
00 YorumlaKova burcu kadini denk geliyor bana uzaktan gordugumde tanir oldum artik :) bana uugun burc mu bilmiyorum ama etkiliyolar :)
02 Yorumla- +1 yıl
Eee burcunu da yazaydin delüvanlı :)
+1 yılYayy :) başak burcu erkeği "! :) <3 olacak yani inşallah.. Olur heralde..
00 Yorumla
+1 yılben aslanım. yay erkekleri inanılmaz çekici geliyor en çok da onlarla anlaşıyorum.
00 YorumlaBalik burcuyum en cok yengec akrep koc ve bogalarla anlasirim
01 Yorumla- +1 yıl
Bende boğa burcuyum
ben teraziyim ama nerde bir adi akrep var gelir beni bulur ben böyle bişi görmedim resmen bedenimi kullanıyorlar :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ahahah :) yazik sana kiyamam :))
- +1 yıl
Kovaa teraziii ikizleerr duururken sananee akrepten bocukten yaa :)) boga da olur bu arada toprak grubu da hos durur yaninda :)
Aslan burcuyum koc terazi yay aslan ikizler cunku ates birbirini ceker yengec balik akrep boga basak oglaklarla zor
04 Yorumla- +1 yıl
ben boğa burcuyum yükselenim aslan ikizleri öeneren birini duydum :D
- +1 yıl
yengeç hiç denemedim ama ikizler sadece cana yakın arkadaşım olarak kaldı ilişki olmadı hiç.
- +1 yıl
@venussss Temmuz mu ağustosmu :)
+1 yılYengeç kızı oğlak erkeği aşkta en iyi anlaşan burçlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanıyorum yengeç burcu oluyordum. Burcumun kimin ne işine yaradığına dair en ufak bir fikrim yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha iyidir yengec iyidir :) bunu bil yter :)
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Teraziyim şu ana kadar erkeklerden koç ve aslan kızlardan da ikizler ve başak burcuyla çok iyi anlaşabildim :)
01 YorumlaKova burcu artik guvenmiyorum o burcun insanina. Bu arada ben boga burcuyum
02 Yorumla- +1 yıl
canııımm seni en çok ben anlarım. boğa burcuyum ve ben de aynen senin gibi kova erkeğinden dilim yanmış halde dolanıyorum :/ kıyamam. güvenme zaten.
yaanii şimdi hiiç düşünmedim böle bişey ama her burçtan 5 ile 10 ar çift kadar sevgilim olmuştur rahat. demekki hasta alayı kızların bana karşı koyamıyorlar. yıldırım gibiyimdir. fenaa çarparım ;)
00 YorumlaBen ikizler burcuyum. akrep burcunun kadinlari bana daha uygun
00 Yorumla
+1 yılakrep burcuyum su ve toprak grubu burçlarla daha iyi anlaşıyorum :)
00 YorumlaYengeç burcuyum Aslan gibi Aslanlarla iyi anlaşıyorum :d
00 Yorumlaben balık burcuyum terazi bana uymaz diyorlar ama bence uyar:D
00 Yorumla
+1 yılBalık burcuyum, daha çok akrep erkegiyle ilişki olarak anlasabiliyorum. Ama yengeç erkeği de iyi gibi gibi.
00 Yorumlaİkizler burcuyum burç yorumcuları hep akrep burcuyla iyi anlaşmadığımızı söylesede bence en çok akreplerle anlaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılDurumu astrolojik olarak yorumlarsak eger bir indanin dogum haritasindaki seyler cok onemli. o yuzden burcuna gore adam secmiyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum hiç fark etmez acımam acırsan acınacak duruma düşersin ^_^ qwqwqwqq
12 Yorumla- +1 yıl
ahahah manyak :)) iyi güldüm ama yaa :))
+1 yılEn yakını bilmiyorum da en uzak erkekler yay burcu erkekleri geliyor bana bir yay burcu olarak söylüyorum bunu, :D
00 Yorumla
+1 yılYengecim balık burcuyla iyi anlasıyorum ama koçlarda çekici geliyor.
19 Yorumla- +1 yıl
aa su grubu ateş grubunu çekici bulmuş enteresan :)
- +1 yıl
Yani bende anlamiyorum hep koçlar beni buluyor
- +1 yıl
Senin ki ne
- +1 yıl
sen koçları buluyo olmayasın :D ben boğa burcuyum :)
- +1 yıl
Niye cok mu tipsizim :)
- +1 yıl
Boga burcu yengecle iyi anlasirmis
- +1 yıl
tipsizlikle ne alaka canım :D koç bulunca yapışıyosundur belki :D evet uyum tablosu yengeç ve boğayı en uygun birliktelik olarak yazmış kısa süreli yengeç oldu birçok ortak noktamız oldu ama uzak mesafe ilişkisi olduğu için bitmek zorundaydı :D hayırlısı be yaa :D
- +1 yıl
Yok burca göre aramıyorum ama genelde koc denk geliyor.
- +1 yıl
Arada yazisalim belki anlasiriz :)
Kovayim heralde hem en uygunu hemde uygun olmayani aslan kadini :d
06 Yorumla- +1 yıl
ne olur aslan ve boğalardan uzak dur lütfen :D
- +1 yıl
tamam ben de kova burcuna aşığım hala hemde ama olmuyor be arkadaş. yükselenim de aslan anasını satiim :D zıt burçlarız ve felaket bir çekim var aramızda. inanılmaz ama öyle.
- +1 yıl
Aynen o değilde sizi sinirlendirmeyi çok iyi biliyoruz mesela bizim sinifta super güzel bir kiz var onun ilgisini farketmistim bana ama kasitli yüz vermedim su an siniftan baskasiyla cikiyo ama gene yüz vermek yok bana o kadar sinirli bakiyo ki sanki babasini oldurdum ama bilmiyoki aslanlari cildirtma konusunda master yapmisim :d
- +1 yıl
İgrencsiniz pis kovalar :)
+1 yılCadı Burcu kızları severim (öyle bir burç var mıydı ki) :D
012 Yorumla- +1 yıl
cadı burcu yerine senin için cadı bir burç belirleyebilirdin :D
- +1 yıl
Belirle bakem diyeceğimde hepiniz öylesiniz ki :D
- +1 yıl
kabul etmiyorum ben bir meleğim :D
- +1 yıl
o değilde kızların hepsi beni istiyore :D
- +1 yıl
ney ki burcun seni istiyorlarmış_?
- +1 yıl
Baluk :D
- +1 yıl
balık mı çok istenen :D kokmuş. balık baştan kokarmış ya o bakımdan sadfsaf
- +1 yıl
Kızlar beni tercih etti tağam mı :D
- +1 yıl
ahahah :D tamam al kızlar senin olsun be :D
- +1 yıl
Yok birtane var :D
- +1 yıl
allah sana bağışlasın o zaman :D
- +1 yıl
Amin :)
burca göre yorumlamam kı ben başak burcuyum sevdığım yok ama hangısı olursa olsun önemlı olan guvendırr
02 Yorumla- +1 yıl
başak burcu toprak grubudur o yüzden en uygunu yine toprak grubu burçlardır uygun olan tabii bu bana göre. yükselen burç ve karakter de değişkenlikler gösterebiliyor.
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyorum ki daha bana uygun oldugunu düşündüğüm bir burc sahibi tanımıyorum..
oğlak. burcum00 Yorumla Burcum aslan. Yengeç erkekleri güvenilir ve sadık olduğu için yakın bulduğum burç
00 Yorumla
+1 yılBurcumun Adamıyım
YAY.
hama kimler uygun bilmiyorum incelemedim.00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar