Anlatın sizi nasıl dinlediği , nelere dikkat kesildiği, bir süre sonra anlattıklarınizin ne kadarını , hangi kısımlarını hatırladığı önemlidir. ve dinleyin hakkında konuşmayı seçtiği konular ve bunları anlatış şekli, olaylara bakış açısı vurgu yaptığı noktalar ve size verdiği tepkiler önemli olduğunu düşünüyorum.. peki sizin insanlari tanıma yolunuz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir insanı tanımanın en iyi yolu, onunla doğrudan etkileşimde bulunarak onu anlamaya çalışmaktır. Bu, kişinin davranışlarını, konuşmalarını ve tutumunu gözlemlemek ve onunla derinlemesine konuşarak onun hakkında daha fazla bilgi edinmek anlamına gelir.
İşte bir insanı tanımak için bazı öneriler:
1. Empati kurun: Karşınızdaki kişinin düşüncelerini ve hissettiklerini anlamaya çalışın. Onun perspektifinden olaylara bakarak onu daha iyi anlayabilirsiniz.
2. Aktif dinleyin: Karşınızdaki kişiyi dinlerken tamamen odaklanın ve onun ne söylediğini anlamaya çalışın. Kendinizi yargılamadan önce onun ne söylediğini dinleyin.
3. Gözlemleyin: Kişinin vücut diline, mimiklerine, tonuna ve duruşuna dikkat edin. Bu size onun hakkında önemli ipuçları verebilir.
4. Sorular sorun: Kişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için açık uçlu sorular sorun. Kişinin geçmişi, hobileri, ilgi alanları ve düşünceleri hakkında sorular sorun.
5. Sabırlı olun: Her insan kendine özgü bir kişiliğe sahiptir ve tanımak zaman alabilir. Sabırlı olun ve ilişkinizi yavaş yavaş inşa edin.
Sonuç olarak, bir insanı tanımak için öznel bir yaklaşım benimsemek ve onunla doğrudan etkileşimde bulunmak önemlidir. Empati, aktif dinleme, gözlemleme, sorular sorma ve sabırlı olma, insanlarla daha derin bir ilişki kurmak ve onları daha iyi anlamak için önemli adımlardır.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle, bir insanı tanımak için farklı yollar vardır ve herkesin birbirinden farklı olduğu düşünüldüğünde, her kişiye özgü bir yöntem kullanmak gerekebilir. Ancak genel olarak, bir insanı tanımak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir:
İyi bir dinleyici olmak: İnsanları dinlemek, onların hikayelerini anlamak, hislerini anlamak ve düşüncelerini takip etmek için önemlidir. Dinleme sırasında, insanların ses tonu, jestleri, vücut dili ve ifadeleri gibi görsel ve işitsel ipuçlarına dikkat etmek faydalı olabilir.
Empati kurmak: Empati kurmak, bir kişinin düşüncelerini ve hislerini anlamak ve kendinizi onun yerine koymak anlamına gelir. Empati, insanlar arasındaki bağları güçlendirmeye yardımcı olabilir ve bir kişinin ihtiyaçlarını, isteklerini ve sınırlarını anlamak için önemlidir.
Gözlem yapmak: İnsanların davranışlarını, alışkanlıklarını ve tercihlerini gözlemlemek, kişinin karakteri ve kişiliği hakkında ipuçları verebilir. Ayrıca, bir kişinin nasıl tepki verdiğini, ne kadar sabırlı olduğunu ve diğer insanlarla nasıl etkileşim kurduğunu gözlemlemek, bir kişinin kişiliğini anlamak için yardımcı olabilir.
İletişim kurmak: İnsanlarla açık, samimi ve dürüst iletişim kurmak, karşılıklı güven ve anlayışı artırabilir. Bu, bir kişinin değerlerini, ilgi alanlarını, düşüncelerini ve hedeflerini anlamak için faydalı olabilir.
Zaman geçirmek: Bir kişinin rutinleri, hobileri ve sevdikleri aktiviteleri hakkında bilgi sahibi olmak için zaman geçirmek faydalı olabilir. İnsanlar, kendilerini rahat hissettikleri ve sevdikleri şeylerle ilgilendikleri zaman, daha açık ve samimi olabilirler.
Yukarıdaki yöntemlerden herhangi birini veya birkaçını kullanarak, bir insanı daha iyi tanıyabilir ve onunla daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılBir insanı gerçekten tanımanın en iyi yolu, onunla zaman geçirmek ve onunla iletişim kurmaktır.
Açık ve dürüst iletişim kurun: İnsanlar hakkında bilgi edinmenin en iyi yolu, onlarla açık ve dürüst bir şekilde konuşmaktır. Bu nedenle, insanlarla konuşurken samimi ve anlayışlı bir şekilde olmak önemlidir.
Empati kurun: Empati, başka bir kişinin duygularını anlama ve onları hissetme yeteneğidir. Bir kişiyi gerçekten tanımak istiyorsanız, onun duygularını ve perspektifini anlamak için empati kurmanız gerekir.
İlgilerini ve hobilerini öğrenin: Bir insanın ilgi alanları ve hobileri, kişiliğinin bir parçasıdır. Bu nedenle, bir kişinin nelerden hoşlandığını ve neler yapmaktan keyif aldığını öğrenmek, onu daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir.
Kişisel değerlerini anlayın: Bir insanın değerleri, onun davranışları ve kararları üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Bu nedenle, bir kişinin neye değer verdiğini ve neye inandığını öğrenmek, onu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Geçmişini öğrenin: Bir insanın geçmişi, kişiliğinin ve davranışlarının büyük bir parçasıdır. Geçmişini öğrenmek, bir kişinin neden belirli davranışlar sergilediğini veya belirli kararlar verdiğini anlamaya yardımcı olabilir.
İzlenimlerinize dayanarak hüküm vermeyin: Bir kişiyi tanırken, ilk izlenimlerinize dayanarak hüküm vermek yerine, insanlar hakkında daha fazla bilgi edinmeniz ve onları daha iyi anlamaya çalışmanız daha doğru bir yaklaşım olacaktır.10 Yorumla
Bazen gerçekten birini çok iyi tanıdığımızı düşünürüz, bir süre sonra da “Seni hiç tanıyamamışım” ya da “Seni çok yanlış tanımışım” deriz. Hangi rengi sever, ne yapmaktan hoşlanır, sevmediği yemek nedir... bunların cevabını o kişiyi dışarıdan sadece izlesek bile bulabiliriz. Tanımak için daha derine bakmak lazım. Zamana bırakmak lazım. Zamanla anlamamız lazım. Bana kalırsa tanımak biraz da anlamaktır.
O öfkelendiğinde ne yapar, ben o öfkelendiğinde ne yapmalıyım, ne yapmamalıyım... İşte bu o insanı tanımaktır, anlamaktır.
14 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
77Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bir insanı tanımanın en iyi yolu genel olarak onunla zaman geçirmektir. ya da size zor günlerinizde nasıl davrandığına bakmaktır. eğer iyi bir insansa zor gününüzde yanınızda olur eğer kötü bir insansa zor gününüzde yanınızda olmaz hatta size kötü davranır bilerek. bu yüzden de genel olarak zaman diyebilirim ben.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yıl- Biriyle yeni tanıştığınızda birbirinize kişisel alışkanlıklarınızı ve zevklerini anlatırsınız. Bu noktadaki sohbetler daha yüzeysel ve daha çok yalan içerikli olur.
- İlerleyen aşamalarda artık birbinizi daha çok tanımışsınızdır ve yalan kısımların çoğu da ayıklanmıştır.
- Sonraki seviye daha zordur. Bu noktada artık ortak noktalara değil, aranızdaki farklar konuşulmaya başlar.
- Sonrasında, eğer hala bir şeyler konuşulabiliyorsanız bu konular genelde yüzeysel şeyler veya önceden katlanmış, yeni hatırlanan şeyler olur.
- Bunun devamında da birbirinizin ne düşündüğünü bildiğiniz o zaman gelmiştir. Artık o kişi sizi sizin kadar tanıyor gibi olur, tabi içinde bazı sırları ve sınırlarıyla. Bunlar da zamanla ortaya çıkabilir veya asla çıkmaz.
Özetle birisini tanımak sınırsız ve bitmeyen bir iştir ve o bağ kurulmaya başladığında sağlıklı ve kaliteli iletişim çok emek ister. Emeğin karşılığı da birini iyi tanımak olarak geri döner.20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bir insanı sinirli haliyle ve kavga ederken daha iyi tanırsın çünkü direkt kişiliğini yansıtır tüm benliğiyle. Onun dışında ailesiyle, çevresiyle olan iletişimi de çok önemli.
20 YorumlaÇevresi ile olan ilişkileri az çok bir fikir verebilir insana. Bir insanı tanımanın diğer bir yolu da kavga anıdır bütün çirkefliği ile karşında olur. Ama şu da bir gerçektir ki kötü zamanlarda insanlar başka tepki, iyi zamanlarda başka tepki verirler. Bir insanı tanımak için yıllar gerekir, iyi ve kötü insan yoktur. İnsanların içinde iyilik ve kötülük hep vardır, duruma göre ortaya çıkarırlar. Sonuç insanlar kötü tanımayın
10 YorumlaAilesine olan davranışları önemli benim için, arkadaşlıklarının süresi mesela.. hangi rengi seversin, yok burcun nedir, gelecek hayallerin vs bunlar hep vitrin benim icin.. korkulari önemli, tramvalari, nasil bir ailede yetiştiği ve ne istediği hayattan ne beklediği
10 Yorumla
+1 yılHz. Ömerin bu konuda bir açiklamasi var ben ona çok dikkat ediyorum. Bir insanı tanımak için eğer mümkünse
- O insanla uzun yolculuğa çıkmış olmak
- O insanla ticaret yapmak
- O insanla komşuluk yapmak.
Bunlar ile bir insani en iyi tanirsin diyor. Biraz zor kriterler ama önemli. Yani zor ve meşakkatli durumlarda taniriz bence. Özellikle işin içine menfaatler girdiğinde bakarim tavri değişiyor mu? Çirkinleşiyor mu? Yoksa saygisini koruyor mu? Bu benim için çok önemli10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı tanımanın en güzel yolu zor gününde yanında olup olmadığını görmektir. Bu illa büyük bir olay yaşamak anlamına gelmiyor. En basitinden bir hayal kurarsın ilerleyişi olumsuz olur. Bunu arkadaşına anlattığında sana verdiği tepki bile aslında onun karakterini yansıtır. Ya seni teselli eder ya da zerre umurunda olmayıp dalga geçer güler. Isıtıp ısıtıp önüne sunar. İşte bu gibiler arkadaş değil bizim kötü durumumuzdan beslenip mutlu olan sansarlar
10 Yorumla
+1 yılİzlemek.
Belki bana iyi davranıyordur , benim çevremdekilere de öyledir ama kendi alanlarında insanlar oldukları gibi davranırlar. Genelde izlerim , gözlemlerim hareketlerini. Onun kendine bir çıkar sağlamayacak olan insanlara nasıl davrandığı karakterinin bir kısmını anlamama yardımcı oluyor.
10 YorumlaBir insan tanımanın en iyi yolu ilk olarak arkadaş olmaktır özellikle karşı cinslerde bu çok büyük bir etmen genelde günümüzde çok büyük yanlışlıklar yapıyoruz ilk önce flörtümsü yakın davranıyoruz Bu çok yanlış ki zaten bunun sonucu da maalesef ki hüsranla son buluyor arkadaş olacaksın sana yakın davranmasını ve rahat olmasını sağlayacaksın kendinden bahsedeceksin ortak noktalarından hobilerinden ve birkaç ay içerisinde de işi biliyorsan onu zaten tanırsın bu kadar
10 Yorumla
+1 yılBir insanı 40 yıl da geçse tanımamış kadar oluyorsun, başka bir insanı 4 yılda 40 yıldır tanıyormuş gibi hissediyorsun. Her insanda tanımadığın bir insan vardır. Bir insanı tanımanın en güzel yolu o insanla kötü olmak çünkü sadece o zaman gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılUzun bir süre sohbet edebilmek: sapitmadan direk cinsel konulara girmeden terbiyesini ve sakalarini dozunu ayarlayabiliyor mu? Günlük hayattan başlayabilir sohbet tanidikça kişiler birbirine güvendikçe özelini de paylaşabilirler.
En az 3 ay bir insan seviyeli düzgün benimle sohbet edebiliyorsa onun kişiliğini karakterini aşağı yukarı anlarım. Bundan önce daha 3-4 günde seçtiği konular belden aşağıya iniyorsa kararimi hemen veririm.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı anlattıklarıyla değil yaşayarak tanırsın aynı evde kalmak , yolculuğa çıkmak , iyi ya da kötü birşeyler paylasarak en iyi şekilde tanırsın çünkü bazı insanların söyledikleri ile yaptıkları davranışlar birbiriyle eşleşmez
20 Yorumla
+1 yılEğer bir insanın gerçekten tanımak istiyorsan onun öfkeli bir anına denk gelmek gerekiyor çünkü onun öfke anında söylediği her şeyi sakince düşünürmüş şeylerdir o zaman neyin ne olduğunu çok iyi anlıyor insan.
20 Yorumla
+1 yılSosyal medyadına bakacaksın. Takipçilerinden tut takip ettiğine kadar belli oluyor. Şşrketler bile buna bakıyor. 300 den fazla takipçin takip ettiğin varsa geçmiş olsun. Ünlü değilsen hayatın yalandan ibarettir.
10 YorumlaBir insanı iyi tanımak için zaman geçirmek gerekiyor ve tartıştığınızda size olan tepkileri, konuşmaları ortada olur. Görmediğiniz bir yüzü olup olmadığını bu gibi durumlarda anlarsınız.
20 Yorumla
+1 yılEn yorgun olduğu anda üzerine git ve ne tepki verdiğini gör. Kibarca yaklaşıyorsa güzel, sinirleniyorsa çek git hemen. Tabikide sinirlenmeden tahrik oluyorsan orası ayrı 😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılgüvenmek güvenin ne halt olduğunu anlıyorsunuz kötü bir insan ise ilk fırsatta ve her fırsatta kazık atıyor zaten yok iyi bir insan ise zaten o güveni boşa çıkarmayacaktır
10 Yorumla
+1 yılBir insani en iyi tanıma yolu diye bir şey yok. Siz onu a dan Z ye tanırken yolun sonunda onun sizin hakkınızda zerre bilgisi olmaması şoku yaşarsınız. Biriyle ilişkiye girmeden önce asla ve asla tabusj oluştur.5 kural koy bir kural ihlali bir parmak indir böyle böyle beş parmakta inerse o kişi doğru kişi değil senin için hiiic olumlama salla gitsin
10 YorumlaTanımak zor ama dikkat etiğim şeyler;
Yaptıkları ve sözleri ne kadar tutarlı, davranışları istikrarlı mı, neleri hatırlıyor, nelere dikkat ediyor ve diğer insanlardan nasıl bahsediyor...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılbunca güzel bir açıklamayı karsındakinde bulmak zaten aylar alır. alamıycağı aylar sıraya girerse yıllarca yanlızlığa sürükler. oyüzden çokta prof bir ilişki seçmemeli :)
10 Yorumla
+1 yılbiraz zaman lazım öncelikle birden tanıyamıyorsun biraz konuşmak birlikte bir yolculuk arada bir maddi para alışverişi de olabilir
gibi gibi işte
10 Yorumla
+1 yılŞu an bu soruya cevap verebiliceğimi düşünüyorum.
Zor günlerden geçiyorum ve yanımda duran yapmacık değil cidden desteğini eksik etmeyen tanıdıklarım dışındakileri sildim.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılAlkol masasında belirli bir noktadan sonra insanlar iclerinden gecenleri filtreden gecirmeden söylerler , onun dısında insanların gercek hallerini yoklukta farkediyorsun maalesef.
10 Yorumla
+1 yılOnun istediği birşeyi ben istesemde denemek için red ediyorum. Basit ve saçma bahaneler ile. O zaman gerçek yüzü çok kısa sürede çıkıyor ortaya
20 Yorumlasadece size karşı nasıl olduğunu tanıyorsunuz.. sizden sonrasını bilmiyorsunuz.. diğer insanlara nasıl? hayvanlara? çevreye?
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Hadi deyince: nereye diye sormuyorsa.
Sorgusuz sualsiz seni dinliyorsa o kişi dogru kişidir10 YorumlaBir erkeği en iyi tanımanın yolu 1 ailesindeki ilişkisine bakmak 2 araba sürmesini öğretmesini rica etmek 😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir insana hayır deyin ya da kendi doğrularınızla hareket edin zaten gerçek yüzünü ortaya koyar. Keyifli geceler.
10 Yorumla
+1 yılBence zor zamanında yanında mı değil mi o önemli yoksa herkes konulur önemli olan ihtiyacın olduğu zaman yanında olması bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir insan kendini gerçekten tanımadıkça adam gibi insan yüz yılda geçse taniyamıyor yani benim düşüncem bu yönde
10 Yorumla
+1 yılTanınmıyor anam tanınmıyor.. "Tanıdım artık" dediğin yerde yanılgının zirvesindesin
Usul usul in ordan yoksa tepe taklak indiriyorlar10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTartışabilmek büyük bir erdemdir aynı fikirde olmasanda dinlemek yargılamamaktır. kullandığı lelimenin kalitesi de çok etkili
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. İnsanları tanışırken değil, tartışırken tanırsın. Çünkü öfke saklanan kişiliği ortaya çıkarır.
10 Yorumla
+1 yılEn basiti konuşurken sana cevap şeklidir, kaale alıp almadıpı belli olur mesela uzun bir şeye kısa cevap veren biri zaten belli eder kendini
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Onunla bir haftalık bir seyahate git ne olduğunu ogrenirsin
20 YorumlaUzun bir yolculuğa çıkmak, birlikte vakit geçirmek, onu sinirlendirmek ve tepkisini ölçmek.
20 Yorumla
+1 yılOnunla bir konuda tartışmak insanlar Öfkeli olduğu anda gerçek karakterini ortaya koyar
10 YorumlaOnu kızdırmak bence o zaman gerçek yüzünü görüyorsun.
10 Yorumla
+1 yılBirlikte yolculuk yapmak ya da alışveriş yapmak...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı.
u +1 yılBir insana gerçekleri söyleyin, yanlışlarını yüzüne vurun zaten gerçek yüzünü ortaya koyar.
10 Yorumla Zaman geçirmek Anı biriktirmek gözlemlemek ve uzun vadeye yaymak
10 Yorumla
+1 yılAynı evde yaşamadan ve en az 1 sene yaşamadan anlamıyorsunuz emin olun
10 Yorumla
+1 yılDinleyişiyle dışını anlatmasıyla içini belli eder
10 Yorumla
+1 yılBen genelde aramız kötü olduğunda tanıyorum. Maskeleri düşüyor çünkü
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı tanımanın en iyi yolu öfkeli anında nasıl davrandığını gözlemlemektir
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber yola çıkmak veya alışveriş yapmak 👍 kaçarı yok tanırsın
10 Yorumla
+1 yılkavga et onunla sinirlendiği zaman sana söylediği tek bir kelime bile çok önemli
10 Yorumla
+1 yılEvlilikte herhalde, hatta ilk 6 aydan sonra anlaşılır 🙂
10 Yorumla
+1 yılBir insanın gülüşü ve sana olan hitap ettiği kelimelerde belli eder
10 Yorumla
+1 yılİnsanına bağlı bir durum yani tenorans sağlamak ,,,,
10 YorumlaBaşkalarına karşı nasıl davrandığı kendinden güçsüze, mazluma, hayvana, çalışana, yaşlıya nasıl davranıyorsa benim için tamamdır.
10 YorumlaGarsona, kasiyere, bankacıya, çiçeklere ve hayvanlara verdiği tepkileri sessizce izleyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir insanla aynı evde yaşamaya başlamadan asla gerçek anlamda taniyamazsin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı ortamda yaşamak, vakit geçirmek
10 Yorumla Evlenmek evlenmeden tanıyamazsınız çok açık söylüyorum.
42 Yorumla- +1 yıl
Sanırım dilin yanmış
Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı. Bir insanı paralı ve parasiz halini görmek lazım iki insanlara cebine göremi bakıyor onu görmek lazım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBorç isterse borç ver bak bakalım hemen geri getirecek mi? Seyahate çıkmakta olabilir
10 Yorumlailk okuldan beri görüştüğüm arkadaşım çok yakınız ve birkaç aya kadar en ufak şeyimize kadar biliyorduk artık doğum günlerimizi hatırlamıyoruz
10 YorumlaBence açıkçası bir insanı tanımanın en iyi yolu onu sinirlendirmek sinirlenince insan gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor
10 YorumlaBence zaman geçirmek. Çünkü insanlar kısa süre numara yapabilir. Zaman geçirdikçe davranışlarını gözlemlersiniz.
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem