artık dışarda saçma bir şarkıyla dans eden, arabesk yapan, sinirli duygusal kek0larımız yok nesilleri tükendi adeta şimdi napıyorlar nerdeler bilmek istiyorum
Sayları tükenmiştir bunların. zaten tükensin genel olarak bu tarz kişileri sürekli görüyorduk ama ülkenin bazı kesiminde bu canlı türü maalesef hala yaşamını sürdürebilmektedir. bu yüzden de bu türleri genel olarak umursamamak ya da gördüğümüz zaman uzaklaşmak en doğrusudur
Eskinin bir şekli vardı. Şimdi herkes tek tip. Ve ortalık alfa özentisi tiplerden geçilmiyor. Eskiden sivri burun ayakkabı giyer, zincir takardık. Hey gidi günler heyyy!
Evlendi hepsi öoluk çocuğa karıştı asimile oldular. Nerdo o dolce gabbana tokalı kemerler nerde o emolar ah ah nerde o önler yatık arkası fönlü saçlarrr
çok özledim o nesili herkes çok samimi ve sıcaktı akşam dışarısı sessiz olmazdı dolu genç çocuk olurdu insanlar birbiriyle çıkar ilişkisi için beraber olmazdılar
özellikle o emoları özledim herkes onlarla depresif diye dalga geçerdi daha çok depresyona girerlerdi genel olarak duygusal oldukları için kekolar kadar çok kalmadılar
Neden keko diyerek assagiliyirsunki o hakkı nerden buluyorsun sen kimsenin kimseye hele hele geçmişe saygısızlık yapmaya hakkı yok o dönemde öyleydi en azından şimdikiler gibi daracık kısa pantolon pembe giyenlerden geneli daha iyi harbi sağlam delikanlılardi
ooo ablam sağlam duyar kasmaya gelmişşşşş lan tam olarak kimi aşağılamışım? zaten kendileri kendilerine biz kekoyuz diyorlar iyi misin sen bende severdim onları kime ne anlatıyosun
Aynur hadi sen ciddi değilsin görüş yazan kıza bak birde o gayet ciddi yani şu resimde ki adamla bile manita olacak kıza beyinsiz derim kusura bakmayın
Aynen herkes kendine yakışan kişilerle muhattap olur bu kız da zaten bana oksijen israfı dedi ama hem kendisi hem de beğendiği erkek tipleri oksijen israfı