Güncellemeler
+1 yıl
Kadın düşmanısın gibi hakaret ve itham barındıran görüşleri silerim..
Kadınlar toplum için yaşıyor. Üzüntüleri bile toplum için... Üzerinden vicdan kasabilecekleri bir durum olduğu zaman, toplum gözünde saygın görünmek için vicdan kasıyor ama toplumun önemsemediği bir durumu kadın da önemsemiyor. Bu çok üzücü. Neden böyle? Düşünsem de çözemiyorum. Sadece gündeme gelene üzülmek neden? Birçok acı yaşanıyor kadınlar nerede?
Korku75 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ne saçma
Değil bence. Bir daha düşün.
Huh ne alaka
Alakası var. Ben derdimi anlatsam ilgilenecek misin mesela?
Ben ne kadar yaşarım belirsiz
Erkeklerin canı kimsenin umrunda değil bunu düşünüyorum ben artık. Californya'da Justin Bieber'in ferrarisini görüntülemek isteyen Chris adlı bir paparazi kazada ölüyor. Justin baş sağlığı dilerken Miley Cyrus devreye giriyor ve "Paparaziler tehlikelidir. Annen sana sokakta oyun oynanmasının yanlış olduğunu öğretmedi mi?" diyerek vefat eden genç ile alay ediyor. Genç henüz 29 yaşında idi ve olay 2013'de yaşandı. Miley o zaman çok daha ufak yaşta idi buna rağmen hayatta sahip olunabilecek her şeye sahipti. Arabalar, evler, şöhret ve bol para... Chris ise bunların hiçbirisine sahip olamadan öldü. Aradan 10 sene geçti ve Miley şimdi oldukça zengin şekilde hayata devam ediyor. Evlendi. Bu büyük haksızlık işte diye düşünüyorum. Biri hiçbir şeye sahip değil ve ölüyor, her şeye sahip olan kadın onunla alay ediyor. Ve hiçbir sorun yaşamadan, zengin şekilde yaşayıp ölen gazetecinin yaşını da geçiyor işte bu büyük haksızlık. Sırf bu yüzden ilahi adalete de inanamıyorum kadın adaletine de. Kariyeri bile zarar görmedi Miley'in. Yetmedi toplum Miley'e hak verdi. O gazeteci oyun oynamıyordu hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyordu çünkü malum hayat herkese iyi şartlar sunmuyor. Evlenmek istiyordu onu bile gerçekleştiremedi ama onunla alay eden kadın her şeyi yaşadı o gencin yaşayamayacağı her şeyi de yaşadı bu büyük bir haksızlık. Bu mu adaletiniz kadınlar? Dünyada egemen olsanız bu haksızlıkları bitirecek bu kadını cezalandıracak mısınız yoksa kadın dayanışması deyip haksızlığın bir parçası mı olacaksınız? Gerçekten facia bu.
Ne alaka yaa
Alakası var. Ben derdimi anlatsam ilgilenecek misin mesela?
Evet ilgilenirim. Anlat bakalim
Artık çok bunaldım. Kadınlarla iletişim kuramıyorum ve sevgili de bulamıyorum. Beni seven yok. Karşılıklı mutluluk çok uzak. Cinsel hayatım ise yok ve bu beni çok zor bir sürece sürüklüyor. Bir kadına en ufak bir dokunuşa bile taciz diyorlar. Halbuki bir kadın erkeğe istediği gibi dokunabilir. Bir kıza her gün onlarca kişi yazıyor o neden taciz etsin? Cinsiyet ayrımcılığına elbette bende karşıyım kadın ve erkek hukuken eşit olmalıdır ama ontolojik olarak birtakım farklılıklar var. Kadınlar bunu hep gözardı ediyor. Çok fazla toksik insanla uğraşıyoruz. Ben kendimi artık idare edemiyorum çünkü artık kadın merhametini, kadın şefkatini hayatımda göremiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. 1 sene önce konuştuğum kadın bana cevap versin diye yırtınıyorum şu an.. Çünkü çaresizim. Kadınlar ise çaresiz erkeklerden nefret ederler onlar güce tamah ederler. Ve bu durum beni çok üzüyor.
Erkeklerin canı kimsenin umrunda değil bunu düşünüyorum ben artık. Californya'da Justin Bieber'in ferrarisini görüntülemek isteyen Chris adlı bir paparazi kazada ölüyor. Justin baş sağlığı dilerken Miley Cyrus devreye giriyor ve "Paparaziler tehlikelidir. Annen sana sokakta oyun oynanmasının yanlış olduğunu öğretmedi mi?" diyerek vefat eden genç ile alay ediyor. Genç henüz 29 yaşında idi ve olay 2013'de yaşandı. Miley o zaman çok daha ufak yaşta idi buna rağmen hayatta sahip olunabilecek her şeye sahipti. Arabalar, evler, şöhret ve bol para... Chris ise bunların hiçbirisine sahip olamadan öldü. Aradan 10 sene geçti ve Miley şimdi oldukça zengin şekilde hayata devam ediyor. Evlendi. Bu büyük haksızlık işte diye düşünüyorum. Biri hiçbir şeye sahip değil ve ölüyor, her şeye sahip olan kadın onunla alay ediyor. Ve hiçbir sorun yaşamadan, zengin şekilde yaşayıp ölen gazetecinin yaşını da geçiyor işte bu büyük haksızlık. Sırf bu yüzden ilahi adalete de inanamıyorum kadın adaletine de. Kariyeri bile zarar görmedi Miley'in. Yetmedi toplum Miley'e hak verdi. O gazeteci oyun oynamıyordu hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyordu çünkü malum hayat herkese iyi şartlar sunmuyor. Evlenmek istiyordu onu bile gerçekleştiremedi ama onunla alay eden kadın her şeyi yaşadı o gencin yaşayamayacağı her şeyi de yaşadı bu büyük bir haksızlık. Bu mu adaletiniz kadınlar? Dünyada egemen olsanız bu haksızlıkları bitirecek bu kadını cezalandıracak mısınız yoksa kadın dayanışması deyip haksızlığın bir parçası mı olacaksınız? Gerçekten facia bu. O kadın halen şatafat içinde yaşıyor. Chris'in kemikleri sızlıyor. Yazık!
Miley burada hatalı ve düşünmeden konuşmuş ama kadınlarında hepsi para içinde doğmuyor ve kadınlar da öldürülebiliyor ya da zorbalık görebiliyor. Dolayısıyla bu örnek ile tüm kadınları bir tutmamak gerek. Ben de bir kızım ama hiç o kadar zengin falan olmadım. Şimdi mesaj olayina da gelecek olursak kısmen haklisin. Evet, bize çok mesaj geliyor ama bu bizi şımartmıyor. Şımartılacak kadar özenli yazan insanlar çok az. Çoğunun tek derdinin becermek olduğunu zaten tavirlarindan anliyoruz ve bu bana övgü değil de hakarettir. Çünkü ben vajinadan ibaret değilim. Gene de erkeklere daha az mesaj geldiği doğru ve yalnizligini anliyorum. Sadece dogru kisiye denk gelememissin ve haline gercekten uzuldum. Ama inan bana kadinlar da cok el ustunde tutulmuyor. Kadinlara gelen ilgi dolu mesajlarin %90i becerme uzerine dayali. Umarim bundan sonra daha iyilere rastlarsin :/ Iyi olan her erkek sevilmeyi hak eder. Bunu ten rengi, boyu vs de belirlemez. Belki de bu senin sınavındır bilmiyorum ama gercekten hepimiz kalpsiz degiliz
Çok teşekkür ederim merhametin ve ilgin için... 🙏
Ama Miley'i de yargılayın biraz ceza verin en azından. Kariyerini bitirin. Lütfen.
Ve ben...
Ne yapmalıyım?
Öncelikle çok teşekkür ederim. Anlayışın ve yaklaşımın çok güzel ve beni oldukça etkiledi. Ama Miley'in yaptığına sadece düşünmeden yorum yapmış diyemeyiz onun toplumsal sorumluluğu var ve sonuçta bir dünya starı idi. Bu yüzden kafasına göre, vefaf eden bir insana böyle saldıramaz kaldı ki hiç kimsenin aklından böyle bir düşünce geçmemeli. Ben bu yüzden kadın adaletine, merhametine inanmıyorum sizde egemen olunca haksızlığın bir parçası oluyorsunuz. Bu kadar zaman ataerkil düzenin adaletsiz olduğuna inandık ama kadın egemenliği de bir o kadar tehlikeli... Hadi cezalandırın Miley'i ne duruyorsunuz? Demek ki bir kadın canımıza kıysa siz sadece "yanlış yaptın" diyeceksiniz. Yaptırım nerede?
Evet ama bize göre değer görüyor kadınlar...
Ve en azından erkekler sorun yaşasa bile gündeme getirilmeli idi. Kadınlar bizi av olarak görmeyi bırakmalı :(