Yetimhanede büyüdüm, yuva kurmaktan korkuyorum. Bir gün gerçekten sevilecek miyim?

arkadaşlar babam öldükten sonra ailevi sebeplerden dolayı yetimhanede büyüdüm (7 yaşından sonra). Biraz sıkıntılı çocukluk ve ergenlik dönemi geçirdim genelde dışardan çok zengin çok sosyal görünen kişi bendim babamın olmadığını bile çok çok yakın çevrem bilir hayatımdan hep utandım hep kendimi suçladım yaşadığım şeyler için kendimde eksikler aradım şu an 23 yaşına giricem ve üniversiteyi bitircem son senem tez yazıyorum hatta yetimhane de kalan çocuklar üzerine :( benim sorum şu ki hani herkes der ya erkekler eksikliğini hissettiği kızı sever ama bu durumu ben bir senelik erkek arkadaşıma 6 ay sonra bahsettim bana sen çok güçlü birisin dedi ama benim içimde hep şu korku var onun çok tutucu bir ailesi var benim ise ailem yok ailesi istemezse evlenemezsek diye korkuyorum veya hayatım boyunca bu eksik zavallı durumum yüzünden evlenemeyecek gibi hiçbir erkek beni sevmeyecek gibi hissediyorum.

Yetimhanede büyüdüm, yuva kurmaktan korkuyorum. Bir gün gerçekten sevilecek miyim?