Benim odamın yanı salon o uyuyor,
Sanki gök gürültüsü var gibi horluyor, şeytan diyor al öldür şunu diyor, sabah ın köründe işe gideceğim toplantı var bir de, sunumum var, sinir oldum iyice, adam karısıyla tartışmış bizde kalıyor, şaka gibi ya,
Benim odamın yanı salon o uyuyor,
Sanki gök gürültüsü var gibi horluyor, şeytan diyor al öldür şunu diyor, sabah ın köründe işe gideceğim toplantı var bir de, sunumum var, sinir oldum iyice, adam karısıyla tartışmış bizde kalıyor, şaka gibi ya,
Telefonundan dinlendirici bir müzik açabilirsin. Yağmur sesi veya piano güzel olur. Keman biraz üzebilir.
Bu yazdıklarım hayattaki tek doğru ve yatırım tavsiyesi değildir. Kendi hislerinizi ve aklınızı kullanarak, burada yazılanları da ölçerek hayatınıza devam edin
La bu şey değil mi Sinan Gülbinle kavga edip Osman Ağa'nın evine kalmaya gidiyor 😂 o geldi aklıma valla... Ne saçma bir şey elbet tartışma olur karı koca arasında bir kaç saat muhattap olmayıp kafayı toplayıp birinin adım atıp ortamı yumuşatmasi lazım... Becerebilen az vardır bunu
Cevap
9Cevap
Ya çok sinir bi durum dinledikçe sinirin artar kafsnı çevir
Onlardan bi tanesi de benim :D fena ustume alindim:D
Ses yap lavoboya falan git kendine gelsin horlamaz 😂
Olaya bak ne alaka sizde kalıyor 😂😂
Babamın arkadaşı, ya kişilik olarak da sinir bozucu gıcık biri, içmiş bizde şu an, ah bu babalar yok muu
Benim babam evde biz olucakken asla eve herhangi arkadasını getirmez bide yatılıya hee
Yani aklı olan insan bırak gece arkadaşını getirmesini evde eşi kız cocukları varsa kapının önünden gecirmez 😂
Ne kadar yakın olursa olsun erkek adam yapmaz
Adamsa eger
E almasaymış eve bide sormus bunu 😂
Ben senin yazdığını gormeden önce inan ki bilmiyordum kalan kim bana yön veren senin yazdıkların oldu 😂😂
"Hayır babanda almış eve ne alaka " evet konu horlaması bundan sannae 😂😂
Papel atıyo oda 😂
Gelmez ailem öyle insanlar değill
Kadında kafa dinlemeye ihtiyacı var ama ,😊😊
Sabaha kadar nöbet tutacaksın o zaman
Horlayanlara ayar oluyorum
Agzina çorap tika djssj
Kim o?
Oo en kötüsü
bi video aç o sekılde dinleyerek uyumaya çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?