Teyzem işe giderken telefonu 4 yaşında oğluna bırakıyor çocuk okadar şımarık ki anlatamam size.. çanak gibi kocaman ağzını acıp ağlıyor son ses istediği olmayınca ve teyzem işten gelir gelmez daha başlıyor öğlenden akşama gece yarısına kadar sürekli bana saat kaç diye soruyor.. bende bıktım artık söylemekten yani boğazımda tüy bitti her bir kaç sat arayla saati söylemekten sabır çekiyorum.. sonunda az önce patladım artık yeter al kendi telefonuna bak neden hep bana soruyorsun dedim.. coook büyük iş yapıyorsun ne var söylersen diye tersledi beni. nekadar arsiz kendini bilmez biri ama onların kira evinde kalıyorum diye kendini bisey sanıyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne saçma cevap verme duymazlıktan gel, her yerde saat yazar evde hiç mı saat yok tv de bile saat yazıyor ya ne acayip insanlar var
Sanki benim gorevimis gibi hide atarlaniyor
avusturya gibi medeni bir ülkede yaşayıp müslümanlarla birlikte yaşarsan olacağı bu yaşadığın yerin ortadoğudan farkı yok
Şimdi sana evdekiler sürekli saat kaç diye sorsa ne tepki verirsin
psikologa git derim
Mesela kim sorar sana bunu ailende hanginde var o potalsiyel
hiçbirinde yok açıkcası ama olmamasının esas nedeni benden çekinmeleri
Kim çekiniyor senden kardeşlerin mi
genel olarak etrafımdaki herkes kardeş anne baba akrabalar çevremdeki arkadaşlar vs.
Nasıl birisin meselq
anlatmasam mı ne :D
ben avusturyada olsaydım orada sevmediğin yüzlerce kişi olsa hepsini hayattan soğuturdum o kadar :D
Peki sen bilirsin 🙂
Hahaha sağol 😂
bana kim ne yapsa hep kendi zararlı çıkıyor 2. 3. defa bana bir şey yapmaya kalksa sürekli sert kayaya çarpıyorlar :)
neden kendin ayrı eve çıkmıyorsun acaba onlarda kalıyorsun
Ben onlarda 1 sene oldu kalıyorum 5 ay işsizdim param yoktu kalan aylarda çalışırken eve yemekler alıyordum kira parası almadılar kendini toparla ondan sonda ödersin artık dediler ve ben çalışıp kazandiklarimi bankaya borcu ödüyorum hasta anneme yemek parası gönderiyorum ve o şekilde bitiyor aldığım maaş bana bile kalmıyor cebimde üstüne daha borç istiyorum eniştemden veriyor diğer ay geri ceviriyorum borcumu anlayacağın ayrı kira tutmak benim için okadar kolay değil bir kaç ay çalışıp biriktirmem gerekiyor ama ne yazık borçları ödemekten buna fırsat kalmıyor banka davaya verecekti geçen ay yarısını birden ödedim de vazgeçti durumlar karışık yoksa 1 saniye çekmem kimsenin kahrini
neden daha yüksek maaş alabileceğin meslekleri öğrenmeye yönelmiyorsun peki
Benim yapacağım çok iş var ama dili bilmiyorum daha her yerde şart istiyorlar istemedikleri yerde maaş az oluyo boyle
neden dil öğrenmiyorsun o halde ilk soru bu olmalıydı aslında
dil bilmeyen insan o ülkede köledir başka bir şey değil
Ben polonyada yaşıyordum orasının dilini biliyorum aklımın ucunda yoktu buraya gelmek ısrar etiler teyzem dedi bırak herkesi buraya gel yanımıza bir işe gir daha iyi kazanırsın bende kendi işimi bıraktım çalışmaya geldim ama yeni olduğum için bilmiyom
avusturya maaş olarak polonyadan kat kat iyi biryer ama bir an önce dili öğrenmek zorundasın bak almanyadaki türklere almanyada doğup büyümüşler doğru düzgün almancaları yok hala köle gibi sürünüyorlar ya asgari ücretli işleri yapıyorlar ya da yaşlıların booklarını temizliyorlar
Book temizlemek iğrenç okadar da düşmem 😂benim işim güzel ama maaşı az bide biraz yorucu işi saatinde bitirmek lazım çalışmaya alışkın olmadigim için ağır geliyor normal olarak kendi işimi kapatıp milete çalışmaya geldim bakalım nekadar dayanicam
level atlamazsan türkiyeden farkı kalmaz
isviçrede biri vardı ben 4.500 euro kazanıyorum diyordu book temizliyormuş ona dedim 20 euro vereyim gel benim bookumu da temizle nasıl dellendi görsen gülme krizi geçirirsin :D
Benim zorum sene sonuna kadar hayırlısıyla insalah dayanırım sonrası duzluk
hak etti ama atarlı giderli konuşuyordu neyse dediğim gibi dil öğrenmeye bakmalısın en önemlisi bence bu
Miletin işi beni ilgilendirmez herkes kendine göre bir yol bulmuş ordan gidiyor o tarz şeyler bana göre değil midem bulanıyor konuşma pislik laflar igreniyom
avusturyada nasıl oturum izni aldın peki
Insan gibi
yani öğrenci misin orada o yüzden mi ne sebeple
Ben türk vatandaşı değilim avrupalı kimliğim var o yüzden bana izin falan gerekmiyor istediğim ülkede ömür boyu kalabilirim
almanca bilmeden nasıl vatandaş oldun peki?
Ben turkiyeden değilim diyom sana
anladım da almanca bilmeyene vatandaşlık verilmesi garibime gitti sadece
Lan benim doğuştan var doğuştan turkiyden değilim diyom allah allah anlamiyoru
kızma tamam niye ağzıma sııçıyorsun :D
Hahahah. ya çocuk o nerden bilecek kira mira
Bı tane dayım dayım diye bı film vardı onu izle aynı senin durum 😆😆😆
Noluyo orada?
İzlersen görürsün
Izledim terbiyesiz çocuk aynı tezyemjn çocuğu ağzına çarpacak bitane tam dayaklik
https://youtu.be/JewNPBInkpo
Bu sahneye bitiyorum
Normalde olsa ben sabredemem ama izlerken komik geliyor
Evet tam onu ızledim ailece pislik bunlarda aynı tezyemjn ailesi gibi iğrenç
Neden katlaniyorsun özel bı sebebi var mı?
Ben onlarda 1 sene oldu kalıyorum 5 ay işsizdim param yoktu kalan aylarda çalışırken eve yemekler alıyordum kira parası almadılar kendini toparla ondan sonda ödersin artık dediler ve ben çalışıp kazandiklarimi bankaya borcu ödüyorum hasta anneme yemek parası gönderiyorum ve o şekilde bitiyor aldığım maaş bana bile kalmıyor cebimde üstüne daha borç istiyorum eniştemden veriyor diğer ay geri ceviriyorum borcumu anlayacağın ayrı kira tutmak benim için okadar kolay değil bir kaç ay çalışıp biriktirmem gerekiyor ama ne yazık borçları ödemekten buna fırsat kalmıyor banka davaya verecekti geçen ay yarısını birden ödedim de vazgeçti durumlar karışık yoksa 1 saniye çekmem kimsenin kahrini..
Zor bı durum. bu insanı yanlış yola bile sürükler ama dirayetli birisin anlaşılan. umarim güzellikler senle olur.
Inşallah sağol
Nasil onlardami kaliyorsun
Evet istersen sizde kalabilirim?
Tmda canim ben ankaradayim ve erkle bayan ayni evde nadil kalirki olmaz sonu hos olmaz
😂😂
Oyle canim😥
Hakkı bir tepki vermişsin
E yani buda can kendi telefonu var o 4 yaşında çocuktan iki dakika alamıyor baksın sürekli bana soruyor bide arsiz lafı da var üstüne
Yani haklı gibisin tam emin olamadım 🤨