Hayatta bazı şeylere geç kaldığımızı hissetmek oldukça yaygın bir duygudur. Ancak her zaman için bir çözümü ve fırsatı vardır. Önemli olan, hayatınızda neler yapmak istediğinizi belirlemek ve adımlar atmaktır.
Geçmişte kaçırdığınız fırsatlar hakkında üzülmek yerine, şimdi harekete geçmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Yeni hedefler belirleyin ve bunları gerçekleştirmek için küçük adımlar atın. Hayatta yapmak istediğiniz şeyleri yapmak için asla geç değildir.
Bir şeyleri başarmak için önemli olan şey, adım atmaya ve harekete geçmeye cesaret etmektir. Hedeflerinize odaklanın ve bunları gerçekleştirmek için kendinize güvenin. Yeni deneyimler edinmek, yeni insanlarla tanışmak ve kendinizi geliştirmek için her zaman bir fırsat vardır. Önemli olan şey, hayatınızın kontrolünü elinize almak ve istediğiniz şeyleri yapmak için çaba göstermektir.
Evet hayatı yaşamak için bazı şeylere değil tüm şeylere geç kaldığımı düşünüyorum ayni yaşım zaten 22 ve gençliğimi pek yaşayamadım bu yüzden de bazı şeyler için geç kaldığımı düşünüyorum.
Zaten ülke şartlarına bakıldığı zamanda bu ülkede genç olmak ya da hayatı yaşamak oldukça zor bence yani gerek ekonomi gerek ise ülkenin durumu ortada olduğu için çoğu kişi geç kalmıştır bence
Evet 33 yaşındayım maalesef işsizim hâlâ bekarım hiç sevgilim olmadı hiç sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim gençliğimi hiç yaşayamadım hayatı hep kaçırdım kendimi hayata geç kalmış hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Türkiye şartlarında hayatımızı yaşamamız ne mümkün...
Hayatta bazı şeylere geç kaldığımızı hissetmek oldukça yaygın bir duygudur. Ancak her zaman için bir çözümü ve fırsatı vardır. Önemli olan, hayatınızda neler yapmak istediğinizi belirlemek ve adımlar atmaktır.
Geçmişte kaçırdığınız fırsatlar hakkında üzülmek yerine, şimdi harekete geçmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Yeni hedefler belirleyin ve bunları gerçekleştirmek için küçük adımlar atın. Hayatta yapmak istediğiniz şeyleri yapmak için asla geç değildir.
Bir şeyleri başarmak için önemli olan şey, adım atmaya ve harekete geçmeye cesaret etmektir. Hedeflerinize odaklanın ve bunları gerçekleştirmek için kendinize güvenin. Yeni deneyimler edinmek, yeni insanlarla tanışmak ve kendinizi geliştirmek için her zaman bir fırsat vardır. Önemli olan şey, hayatınızın kontrolünü elinize almak ve istediğiniz şeyleri yapmak için çaba göstermektir.
Evet hayatı yaşamak için bazı şeylere değil tüm şeylere geç kaldığımı düşünüyorum ayni yaşım zaten 22 ve gençliğimi pek yaşayamadım bu yüzden de bazı şeyler için geç kaldığımı düşünüyorum.
Zaten ülke şartlarına bakıldığı zamanda bu ülkede genç olmak ya da hayatı yaşamak oldukça zor bence yani gerek ekonomi gerek ise ülkenin durumu ortada olduğu için çoğu kişi geç kalmıştır bence
Genellikle kruvaziyer gemileriyle dünya turu yapanların yaş ortalaması çok yüksektir. onlqr dünya turu yapıyorsa kimse hiçbir şey için geç demesin.
Geç kalma hissi değil de bazı şeyler için biraz daha fazla çaba göstermem gerektiğini hissediyorum sadece.
Hayır hiç bir şey için geç değildir.
Buna en güzel örnek; Emekli sat komandosu Namık Ekindir. 70 yaşından sonra kırdığı rekorlar takdire şayan.
Evet 33 yaşındayım maalesef işsizim hâlâ bekarım hiç sevgilim olmadı hiç sosyalleşemedim gezemedim eğlenemedim gençliğimi hiç yaşayamadım hayatı hep kaçırdım kendimi hayata geç kalmış hissediyorum
Geç kaldığımı düşündüğüm birkaç şey var ama çok önemli şeyler değil. Hayatımdan memnunum
Ya sen?
düşünmüyorum tam zamanında yaşıyorum her şeyi bana göre
Evet. Zaten hayatı yaşamaktan çok hayatta kalmak diyelim :d
Geç kaldıklarımı değil zamanında gittiklerimi düşünmeye gayret ediyorum. Hayat bu tekrarı yok. Keyifli geceler.
Kardan adam yapmak için çok geç kaldım
Kardan adam yapmanın yaşı mı olurmuş ya -_-
Bazı şeyler vaktinde güzeldir
Hiçbir şey için geç kaldığımı düşünmüyorum aksine benim için hayat yeni başlıyor
Hayatı yaşadım zaten o yüzden bi geç kalma falan yok bende
Her nasip vaktine esirdir diyerek pişmanlık duymadım hiç
Evet
Evlenmekte biraz sanki. Ama böylesi gerekiyormuş demekki diyorum
Yaşadığımız ülkeyi düşününce, cevaplar belli bence...
nefes aldığımız sürece bence geç değiliz
yaşıyoruz ve hala umut var
Geç kalmak mı değerini bilememek mi orasını bilmiyorum
Motor tutkunuyum 4 tane koleksiyonum var ve bunlara ulaşmak için 20 sene çeki gibi çalıştım hayatı biraz ıskaladım sanırım