Dinin tam olarak neresinde zorlama yok, söyler misiniz bana?

Bir erkek çocuğa çok küçük yaşlarda daha ilerde hangi dine inanıp inanmayacağını bilmeyip ona fikrini de sormadan onun vücudundan, en özel bölgesinden bir parça alıyorsunuz Allahın emri diye. Bu geri gelmeyecek bir parçanın kaybedilmesiyle kalmayıp sağlıksal sorunlara da yol açıyor. Karşı gelmeye çalışırsa da onu zorluyorsunuz, mesela canı yanarsa kaçmaya falan çalışırsa zorla tutuyorsunuz. Bana göre bunun tacizden bir farkı yok. Belki bana duyar kastığımı söyleyebilirsiniz ama bunun Allahın emri olmadığını düşünün, dinde böyle bir şey olmadığını. Yapılan bu davranıştan mideniz bulanmaz mıydı? Hal böyleyken nasıl dinde zorlama olmuyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Sitede sandığımdan daha çok anlama kapasitesi bozuk yobaz varmış. Bende saygımı bozmamak adına o görüşleri kaldırdım, yoksa ağzımı gerçekten çok fena bozup ağzıma yakıştıramadığım şeyler söyleyecektim. Hani küfür etmiyim etmiyim diyorum ama bunlar saygıyı hak edecek zihniyetler değiller. Gelen o yorumlar bile zorlama içeriyordu, yobazlar küfür yemek istemiyorsanız lütfen yazmayın. Sadece soruma cevap verin başka bir şey istemiyorum.
Dinin tam olarak neresinde zorlama yok, söyler misiniz bana?