Güncellemeler
1 yıl
Bu soru dinsizler icin sorulmadi. Siz inanmiyor olabilirsiniz ama ben inaniyorum ve inanmak istiyorum. Allah yok din yok gibi cumleleri kendinize saklayabilirsiniz
Namaz kilmak vs.. hic bir sey yapasim gelmiyor. Allah a inaniyorum ama yinede canim kilmak istemiyor zikir bile cekmiyorum artik. Dine Allah a cok uzak hissediyorum. Namaza baslasam 2 gun kilip birakiyorum. Ne yapmam gerek beden boyle oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kalpler ancak allah’ı anmakla huzur bulur. Sen yaratanı tanımıyorsun sadece biliyorsun. O tanısan dünya nimetleri sana boş gelirdi imanın zayıf.
Tanimak icin ne yapmam lazim imanimi nasil kuvvetlendiririm
İslami kitapları okumalısın tabi tarikat kitapları değil. Ramazan hoca var görmüşsündür nette o gerçek bir allah dostu okumayı sevmiyorsan onun sohbetlerini dinle. Tüylerin diken diken olur.
Sorgulayinca bir dine ihtiyacın olmadığını öğreniyorsun...
Ben inaniyorum ve inanmak istiyorum. Bu soru ateitsler ve deistler icin sorulmadi
Eskiden bende inanıyordum... Sen uyumaya devam et o zaman... İyi uykular
Tesekkurler
şu an Türkiye’nin yüzde 80 ini öyle sakin olabilirsin herkes allahı arıyor
Turkiye de yasamiyorum
Jamaika mı?
Son yıllarda kendilerine ait din icat ettiler bu sözde dindarlar dine en büyük darbeyi vurdu
İnanmadığım bir şey hakkında ne desem boş. Bence inancını sorgula
Günahlardan uzak durman lazım
Dinini yaşayan arkadaşlar edin onlarla vakit geçir
Din olmayan konular geliyor mu
Temizlik, alisveris gibi seyleri yapiyorum sorun olmuyor. Kitap okumak gelmiyor icimden eskiden cok okurdum. Su an okulu biraktim bir kac ay sinra yine baslayacam. Yani yapacak fazla bir isim yok calismiyorum da
Okulu ned3n biraktin
Bolumu degistirdim ama bir kac ay beklemem lazim okula baslayabilmem icin
Neydi ne oldu
Benimde ne yalan atım