Sevgili misiniz diye soranlar oldu ya
Millet baya kabullenmiş bu tarz şeyleri
Millet baya kabullenmiş bu tarz şeyleri
Sarılmayı anlarım da öpüşmek irrite edici.. Her iki cins için de.. Tokalaşma ve ya samimiyse sarılmayı ben daha uygun buluyorum.. Hemcinsler arasında tabi..
Ben yanak bile olsa öpüşmekten tiksiniyorum amcam bile olsa.. Hele bende bir amca var ki, öpmüyor, vakumluyor!
Bir kaç kez tatlı dille uyardım, şimdi sadece elimi uzatıyorum, o öpmeye yanaşsa da hastayım diyorum..
Öpmek nedir arkadaş ya.. Ben bu saatten sonra yalnızca karım ve evlatlarımı öper, öptürürüm..
İki kız arkadaşın yanaktan öpüşmesi tamamen normal bir davranıştır ve yanlış anlaşılmaması gerekir. Bu tür jestler arkadaşlık ve dostluk arasındaki sevgiyi ifade etmek için kullanılan yaygın bir davranıştır ve cinsel bir anlam taşımaz. Ancak herkesin farklı kültürel ve sosyal normları olduğu unutulmamalıdır, bu nedenle bazı insanlar bu tür davranışlara farklı tepkiler gösterebilir. Ancak genel olarak, iki kız arkadaşın yanaktan öpüşmesi normal ve doğal bir şeydir ve yanlış anlaşılması gerekmez.
Ya ne alaka :D Ben sürekli görüyorum. Kızlar bu konuda oldukça samimi olabiliyorlar. Yani hemen bir anlam yüklemeye gerek yok ki. İki kız el ele yürüyebiliyor. Ben aa bunlar lezbiyen mi diye düşünmüyorum. Kızların ikili ilişkileri daha sıcak olabiliyor.
Hayır neden yanlış anlayım iki kız arkadaş birbirini yanaktan öpebilir veya başka şekilde zaten kendi kararları yani benim haddime değil yanlış anlamak ya da karışmak. beni alakadar etmez
Cevap
30Cevap
Hayır anlamam yanaktan öpmek sarılmak oldukça doğal bir durum ama aşırı samimiyette biraz itici gelebiliyor bazen.
Çok daha ileri gidiliyor, lgbt normal karşılanıyor bu ülkede. Söyleyince sanane deniyor. Ama o iş sanane demekle kapanmıyor maalesef.
1 sanıyelık bırsey ıse bırsey olmaz kı normal hatta 3 kere yapan da var sag sol sonra yıne sag
Yoo niçin yanlış anlayım ki sarılmak yanaktan öpmek normal bir şey dudak ters sadece 😅 o yanlış anlayanlar da ayna da kendine baksın bi
hayda ne alakasi var gercekten psikolojisi bozulmus bazilarinin
Kizlar elele tututtsa sarilsa opusse yanlis anlasilmaz genelde erkeklerde durum farkli
Bence saçma ama doğal yani samimi arkadaşlarn sarılması
Yoo niye yanlış anlim. Seni görüpmü lez sandılar oha
tabiki hayır ama beraber tualete gıdene gördum tek kısılık o garıpti :)
Dediğin gibi millet baya kabullenmiş o tarz şeyleri
Neden ki? Benle kimse çıkmaz sen niye çıkıyorsun? :s
Yanlış anlamam arkadaş olabilirler kuzen akraba olabilirler. Ama sevgili de olsalar kendi kararları.
Bazen kadınlar gerçekten çok samimi davranışlar sergiliyorlar direk öyle düşünülüyor.
arkadaslar arasinda gayet normal olmasinin yani sira romantik bi iliski de olabilir uzerine dusunmem acikcasi cunku beni alakadar etmezz
Hayır yanlış anlamam ama bu tarz şeylerin kabullenilmesi güzel bizimkinden farklı yaşam tarzlarına saygı duymak gerekir ki bizim yaşam tarzlarimiza da başkaları saygı göstersin
Hayır bir şey söylemeden geçerdim. Kabullendik artık düşünecek başka bir sürü şeyimiz olduğu için
Ne alaka yaaa, insan arkadaşını öpebilir, ne var bunda, insanlar bu kadar fesat olmasın artık
Ne saçma bişey ya ben de kız arkadaşlarımla çok samimiyim öperim sarılırım el ele tutusuruz eşcinsellik sevgili ne ya 🤮
Artık yanlış anlaşılıyor çünkü okadar çoğaldıki maalesef bu lgbt olayı ,
Dudaktan öpüşmezlerse yanlış anlarım 😂😂Yanaktan öperse lez olduğunu düşünürüm 😂
Cok saçma aklimin ucundan gecmez
Biz taşıtlarda kucak kucağa gidiyoruz :D
oo kemaraya cekip turkifsa ya bile atarlar
Yoo gayet normal
niye öbüşüyorlar
Hayır neden öyle bir şey düşüneyim
Soran yanlış görmüş demek ki
Bi şey anlamaya gerek yok her şey ortada değil mi
Nereden öpüşeceklerdi, dudaktan mı..
Anlamam yanakdan ama dudakdan anlarim 😀😀
Nasıl arkadaslikmis bu böyle
Yok artık ciddi misin
maalesef
Bu lgbt derneklerinin kökünü kazımak lazım ülkeden en sert uygulamalar gelmeli bunlara ondan sonra nasıl oluyor bak
Bu kabullenmislik beni de sinir etti. Şu an iş yerimde bana gıcık olan bi erkek kız arkadaşımla sevgili olduğum iması içinde.
Takma o tarz beyinsizleri ya muhatap olma hatta görmezden gel delirir mal gibi. Hiç bir zaman kabul etmeyeceğiz bu lgbt pisliklerini
Kızların içünde lezbiyenlik var demek ki
Nedenki sen düşünüyormusun bu tarz şeyler?
Anlamam
Hayır tabiki
Olur öpsün
Ben sevgili olduklarını düşünüyorum
Lez derim
Hayır.
Hayır tahrik olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?