Baba anneniz Anne Anneniz Dedeniz hayattamı? Vefat etmişlerinkine Allah rahmet etsin. Yaşayan varsa ziyaretlerine gidiyormusun? ya da aranız nasıl severlermi seni. Torunlar geldi diye sevinip halâ harçlık verirlermi sana alanınız var mı harçlık ya da isteyen. 😊 Vefat etmiş olanlarında torunu yazabilir.
Sevmedilerse de ben kene gibi yapışıyordum dedemle neneme çünkü seviyordum ben. Bir araya geldiğimizde dedemin yanında uyurdum son bi kaç yıla kadar. İkisi de bana kıyamazdı bana iş yaptırmaz anneme yaptırırlardı canlarım ya çok özledim
Hayatta değiller. Babaannem çok sevdi beni evet anneannem de severdi. ama babaannemin sevgisi bir başkaydı anneannem gibi değildi. Allah rahmet eylesin ikisine de.
Anneannem ve dedem hayatta en sevdikleri torunu benim😎ben de onları çok severim. Araya mesafeler girdiği için görüntülü aramayı öğrettik o şekilde konuşuyoruz
Ooo ayrıcalıklı yerin kapalı tribündesin sağlam. MaşAllah nazar değmesin. Harçlık atarlar sana nede olsa gözde torunsun. 🙂 Helâl olsun dedeye neneye kavradılar yani teknolojiyi.
Harçlık vermeye çalışırlar yanlarına gittiğimde ya da geldiklerinde. Ben de verdikleri parayla onlara sevdikleri bir şeyi alırım 😂 uzunca bir süre uğraştık WhatsAppı öğrenmeleri için ama değdi😌
Ne güzel ne mutlu sana ne mutlu o dedeye nene. 😊 Nene dede ziyanda değiller ne güzel o cepten çıkıp diğer cebe girmiş gibi bir şey. 😅 Olsun hem sevap kazandınız hemde gönüllerini yaptınız hemde teknolojiye giriş bileti almış oldular. Lesson clas 1 technology WhatsApp. 😊 Dedeyi istegramdan uzak tut ama. 😅
O iyi olmamış. Alışmışlardırda izlemedende duramazlar gibime geldi. Neyse yapacak bir şey yok gibi onlarda nasıl mutlu oluyorlarsa öyle. Allah başınızdan eksik etmesin.
yok ananemin elinde büyüdüm çocukken bana o baktı 90 yaşındaydı sanırım ölüm anında evde yanındaydım annemler dayımlar ve teyzemler yengemler vardı ve ölümüne şahit olan tek torunu benim ben denk geldim işte benim olduğum anda öldü diğer kuzenlerim o an yoktu ve o kadar etkilendim ki aylarca rüyalarımda ailemi kaybetme korkusu ile boğuştum
MaşAllah baya yaşıda vardı. Allah razı olsun diyeyim istememezsizlik yapmamış atmamış seni. Bilirim o hissi bende dedemin yanındaydım başındaydım vefat ettiğinde. Askerdeydim ozaman sanki beni bekliyordu izine geldim 5 inci gün vefat etti.
ona en bağlı olan kuzenimin bile evinde işi olup gittiği anda öldü ananem ki günlerce başında beklemişti :/ ama ben çok etkilendim ya annemin o halini görünce 🥺
Dindar ve kötü ahlaklı, çakma dindardır o. Gerçek dindar olanın ahlakı bozuk olmaz. Ayrımcı derken yani seni diğer torunlarından aşağı seviyedemi tutuyordu.
Ayrımcılık yapan hesap vakti o ayrımcılığın hesabını mahşerde verir. Adil adaletli olan Allah'tır. Sende sıkma canını. Herkes yaptığı ile anılır. Fidan eken meyve yer zakkum eken ağu biçer.
Ne güzel ne mutlu torunların büyüklerini güzel yâd etmesi. Allah senden razı olsun. Rica ederim. Allah sanada sağlıklı huzurlu mutlu ahlaklı bir ömür ihsan etsin. Yanıtın için teşekkür ederim yiğit adam.
Allah rahmet etsin hepsine. Geride kalanlara sabır sağlık uzun ömür ihsan etsin. Zordur bilirim bende anneannemi çok severdim çok düşkündü bana. Allah rahmet etsin. Onlar göçtü. Duâ edecez bol bol. Onlar bekler.