Dindar ailenin ateist çocuğu olmak?

Küçüklükten beri kur an kursu vs gittim sürekli olarak annem hafızlığa zorladı kendisi de Osmanlıca biliyor. Risaleleri kağıtlara yazıyor. Ben 9. Sınıftayken bir video izledim ve araştırmaya başladım. 12 nin başında da çıktım. Bana mantıklı gelmeyen bir şeye inanamam. Annem de küçükken ateistler şöyle böyle derdi. O zaman da karşıydım böyle bir şeye insanları inançlarına göre iyi veya kötü diye ayıramayız. Sürekli namaz kılın baskısı yapmaya başladı bubaralar inceden de vardı ama şimdi daha çok yapıyor. Namazı geçtim bugün bana yarın örtünüyorsun dedi. İnanmadığımı söylesem reddedecek zaten önceden de söylemişti. Neden diye bile sormayacak. Ona göre dinsizler aptal çünkü. Üniversiteye gidip kurtulsam desem senle beraber geleceğim diyor. Oje makyaj vs. İzin vermiyor müslüman kızsın yapmazsın diyor. En son çok küçükken rahatça etek giymiştim. Geçen ileride kendime ev tutarım diyorum bekarken mi diyor evet diyorum. O zaman birilerini atmak için tutuyorsun diyor ne yapacağım bilmiyorum benim gibi olan var mı nasıl başa çıkılır?

Dindar ailenin ateist çocuğu olmak?