diş hekim asistanıyım okul vesaire bitti. iş değişikliği yapmak istiyorum yol gösterenim olmadığı için oraya buraya girerer 2 sene işe gir çik iş aradım. şu an kendi işimi kurmak için kurs'a gidiyorum sertifkimi almak için aynı zamanda hafta da 2 gün, kısa da olsa çalışıyorum. bir şeye canım skılmıştı ağlıyordum annem elinde telefonla odama geldi birisi aradı anlamıyorum dedi. sonra kapandı whatsappram kim olduğuna bi bakiyim dedim. içeri gitmiş bizim kilere bi telefonu açıp konuşamadı bu yüzden de iş bulamiyo müdürüyle de böyle dedi. şokkkk oldum! çekingen bir yapım var ama bu kadar da değil. saygılı akıllı bir kızım 26 yaşındaym çocuk değilim. çok üzüldüm aileme karşı hiç blr derdimi açamıyorum hep bi eleştirileri oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
bir sürü yazı hatası olmuş kusura bakmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence kimseyi dinlemeyin bu konuda
Evet bolca yazım hatasi olmuş kime iş bulamıyor demiş orayı anlamadım ☺️
benim icin öyle diyor. telefonu caldi kendisi konusamadigi icin yanima geldi bende o an müsait degildim. tekrar oturma odasina gidip beni kücümsüyor herkes icin de... bi telefonla konusamadi. müdürüyle de konusamiyor bu yüzden de is bulamiyor gibi seyler söylüyor hakkimda. halbu ki o an telefonda ki kapatti bende wp den bakmak icin ugrasiyordum. sürekli böyleler. gecen gün de babam hastaneye gizem gelmesin beyzanuru cagirin dedi. gücüme gidiyor yaptiklari
Peki bu durum hepmi böyleydi yoksa siz iş bulamadiktan sonramı böyle olmaya başladılar yani insanın yapısı boyledir hep karşısındakini küçük dusurur ya da amiyane tabirle laf sokmak içinde bunu yapar hangisi? Bence hem annen ham baban aynı anda bunu yapıyorlarsa size laf dokundurmak için yapıyorlardir
hep böylelerdi.. 26 yasima kadar bir kere övdüklerini görmedim. cok normal özgüvenimin düsük olmasi. 2 sene önce böyle degildim. isten ciktiktan sonra daha kötü davranmaya basladilar. kimseye bir zararim dokunmaz yufka yürekliyim. Şu an isimi kurmak icin cabaliyorum. yük olmuyorum hic bir sekilde, maddi yönden de manevi yönden de. sence de biraz acimasizca degil mi?
Ama bu birazda sizin daha dogrusu yapınızın suçu ne kadar yufka yürekli merhametli olursanız üstünüze o kadar fazla gelirler dahada acısı ne biliyormusun bunu düşmanların yapmaz en sevdiklerin yapar
Çok dolusun patlamak uzeresin dertleri sorunları sıkıntıları hep içine atmışsın size 10 kelimelik bir soru sormama ragmen bana 100 kelimelik cevap yazdınız bu sizin ne kadar dolu olduğunuzu gösteriyor hemde 26 senelik bir birikim
evet maalesef 🥲 kusura bakmayin gercekten uzun uzun yazmisim.. neyse toparlanirim allah büyük
Yoo sitem ettiğim için soylemedim dolu olduğunu dile getirdim ☺️ Nasıl toparlayacagin konusunda fikrin var mı nasıl bir yol haritası izleyeceksin
kursumu bitirdikten sonra zaten iyi para kazanirim. isimi kurup yuvami kurmaya bakarim. 😂 allah ömür verirse
Ben onu değil ailen ile nasıl yol haritası izleyeceksin diye sordum her şey para değil biliyorsun bagzi şeyler paradan önce gelir mesela kardeşlerin arasinda çifte standart olduğunu dusunuyormusun yani anne babanın kardeşlerini senden daha çok sevdiğini
Çünkü öyle bir durumdasin ki evden kaçma seviyesine gelmişsin öyle baskı var üzerinde yani kaçsan ailen yokluğunu sorgularmi onuda bilemedim anlattığına göre yani ☺️
tam aksine bazi konularda benim üzerime daha cok düserler. ama ayrimcilik yapiyorlar evet.
Mesela hangi konularda?
örnek veriyorum, kagit kürek isleri olunca kardesimi cagirirlar o baksin o daha iyi anlar.. Cogu seyi ona sorarlar. dogrusunu bilip söylesem bile yine de dur bi beyzanur gelsin ona sorarlim bir de olur. böyle...
Senin üzerine düştükleri konulari sormuştum ☺️
yazdiklarin gec geliyo 🥲
Allah Allah arkadaşlık isteği atarsan özelden yazabilirim
Yazdıklarım gelmiyormu?