İnsanların %80 i sırf kendilerine özgüveni olmadığı için ve kendilerini iyi hissetmek adına diğer insanları aşağılarlar. Siz de bu %80 lik kısıma dahilmisiniz? Size böyle davranan birine siz nasıl karşılık verirsiniz?

Ya birini aşagılayan insan kadar aşağılık varlık yoktur benim gözümde hepimiz insanız hangimiz diğerimizden daha iyi mükemmel ne oluyor birini aşağılayınca hoşuna mı gidiyor diğerinin kalbini kırılması hiç mi önemli değil ya aslına bakarsan bunu yapan insanlar kadar aşağılık varlık yoktur gözümde
evet malesef bu oksijen israfı insanların sayıları çok fazla birkaç kez böyle kişileri görüp susturmuşluğum vardır böyle insanla bir dur demesek bizlerden yüz bulup her fırsatını bulduklarında aşağılama ego tatmin yapma çabasına giriyorlar inan ki şu dünyada en nefret ettiğim ikinci insan tipi birincisde yalancılar
aynen öyleler valla susturmak şart :)
aşağılanan tarafın yüz ifadesine bakınca anlayabiliyorsun o kişinin gözlerine bakınca başını yere eğer gözler dolar o anda gülümsemeye çalışır falan anlayabiliyorsun yani işte onu görürsem inan bende bir sinir patlaması oluyor lafımı hiç esirgemiyorum çünkü birimiz diğerimizden üstün değil hepimiz Allah yarattı ya ölümlü dinya birinin kalbini kırıp ego tatmini yapmak için çok kısa be
aynen bende öyle düşündüm yalnız değilmişim
vardır 5- 10 tane boşver zaten öyle arkadaş olmaz olsun onlara gerek yok bir zaman sonra herkes gerçek yüzünü gösteriyor
aynenn öyle 😊
Allah biliyor ya kimseyi hakir görmem illa birini ezeceksem bu kendi nefsim olur. hiç hazetmem insanları aşağılayan tiplerden. sabrım geniştir ama böyle bir olaya şahit olursam dayanamam müdahele ederim , ezilen tarafı korumak adına
Allah razı olsun o sizin iyi niyetinizden :-)
Aminnnn :-)
Eigler için tek tek teşekkür ederim :-)
Herkes aşağılamıyorum diyor, normale baktığımızda yok öyle bir şey yapmıyorum diyorlar. Bu kadar insan yapmıyorsa, yapanlar nerede ak. Diyorum ya 😒
yap abi yinede
Cevap
1Cevap
Öğrenmeye calişiyorum aldirmamaya terslememeye he haklisin doğru demeye
özgüvenli olmam icin baskasini asagilamam gerek yok ki... ben kendimi biliyorsam... diger insanlar beni zaten ilgilendirmez,... ben kendimle barissiksam... özgüvende zaten yerinde olur :)
Yanımda birinin bir başkasını eleştirmesi dahi rahatsız ediyor beni.
Kimseyi aşağılamam, kendimi de aşağılatmam
genelde kendi kendimi asgalayip dalga gecerim 😂
bilmem arada küsüp kavga ettigimiz de oluyor 😄
Hiç öyle bir insan değilimdir şükür. :)
Bak yine gıcıklık yaptı ya :D
Öyle biri değilim o yüzden de cvplamadım gıcık abi
Sizin kadar olamam abicim :)
aşağılamam da aşağılatmamda
Hayir. Ben kendimi asagilamayi daha cok severim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?