Abimin bana düsmanlığını nasıl yenebilirim?

Hiçbir beklentim yok ne ailemden ne abimden. Tek bir şekilde yük oluyorum onlara oda aile evinde yatıp kalkıyorum ve yemek yiyorum. O da abim nasıl o evin evladi oldugu icin bu iksine hakki varsa bende evladım benimde var o yüzden.
Bunu bile bana çok görüyor. Herşeyde önüme engel koyuyor ne ise girsem rahat para kazanabiliyorum ne evde dursam rahat olabiliyorum. Odamı bile kendisi alsın istiyor onunda odasi oldugu halde. Her isini bana yaptırmak istiyor. Sürekli de para umuyor benden. Benim ondan almam gerekmez mi ben kücük kardesim ve kızım. Aşırı düşman bana elimdeki telefon bilgisayar ne varsa almak istiyor zorla. Onunlada yetinmiyor hayat kadinlariyla dusup kalkiyor beni nedendir bilmiyorum anlam veremiyorum artik kafayi yiycem, beni onlarla muhatap etmek istiyor hep eve getircekti benim odamda beraber uyusunlar demis anneme ben istemesim yinede getirdi soktu eve bi gece sabah kalktım ortaligi birbirine kattim ciktim evden bahceye gittim. Sonradan uyandilar ikisi o kadinla. Abim kostur kostur hala beni ariyordu onunla goruseyim diyd babama bagirdim da o konustu onunla toplanip gittiler getirdi o kadini yerine. Hep dik durup savunuyorum babama soyluyorum onlarda zar zor önüne geçiyorlar. 30 yasında abim. Bir isin sahibi olamiyor. En son calistigi yerden cıktı zor geldi.
Babam is buldu oturduğu yerden bekcilik yaoacakti. işyerine alkollu gitti diye isten attilar. Umrunda da degil. Hep hazır versinler istiyor. Benim üzerime çok geliyor ben onun gibi kötü yollara bulasmadigim için beni kıskanıyor olabilir, ben düsman olmasini istemiyorum abim olmasini da istemiyorum benden uzak olsun bana zarar verme dusuncesinden kurtulsun o yönden benden umudunu kessin istiyorum nasıl önine geçebilirim?
Abimin bana düsmanlığını nasıl yenebilirim?