Hiçbir beklentim yok ne ailemden ne abimden. Tek bir şekilde yük oluyorum onlara oda aile evinde yatıp kalkıyorum ve yemek yiyorum. O da abim nasıl o evin evladi oldugu icin bu iksine hakki varsa bende evladım benimde var o yüzden.
Bunu bile bana çok görüyor. Herşeyde önüme engel koyuyor ne ise girsem rahat para kazanabiliyorum ne evde dursam rahat olabiliyorum. Odamı bile kendisi alsın istiyor onunda odasi oldugu halde. Her isini bana yaptırmak istiyor. Sürekli de para umuyor benden. Benim ondan almam gerekmez mi ben kücük kardesim ve kızım. Aşırı düşman bana elimdeki telefon bilgisayar ne varsa almak istiyor zorla. Onunlada yetinmiyor hayat kadinlariyla dusup kalkiyor beni nedendir bilmiyorum anlam veremiyorum artik kafayi yiycem, beni onlarla muhatap etmek istiyor hep eve getircekti benim odamda beraber uyusunlar demis anneme ben istemesim yinede getirdi soktu eve bi gece sabah kalktım ortaligi birbirine kattim ciktim evden bahceye gittim. Sonradan uyandilar ikisi o kadinla. Abim kostur kostur hala beni ariyordu onunla goruseyim diyd babama bagirdim da o konustu onunla toplanip gittiler getirdi o kadini yerine. Hep dik durup savunuyorum babama soyluyorum onlarda zar zor önüne geçiyorlar. 30 yasında abim. Bir isin sahibi olamiyor. En son calistigi yerden cıktı zor geldi.
Babam is buldu oturduğu yerden bekcilik yaoacakti. işyerine alkollu gitti diye isten attilar. Umrunda da degil. Hep hazır versinler istiyor. Benim üzerime çok geliyor ben onun gibi kötü yollara bulasmadigim için beni kıskanıyor olabilir, ben düsman olmasini istemiyorum abim olmasini da istemiyorum benden uzak olsun bana zarar verme dusuncesinden kurtulsun o yönden benden umudunu kessin istiyorum nasıl önine geçebilirim?
Bunu bile bana çok görüyor. Herşeyde önüme engel koyuyor ne ise girsem rahat para kazanabiliyorum ne evde dursam rahat olabiliyorum. Odamı bile kendisi alsın istiyor onunda odasi oldugu halde. Her isini bana yaptırmak istiyor. Sürekli de para umuyor benden. Benim ondan almam gerekmez mi ben kücük kardesim ve kızım. Aşırı düşman bana elimdeki telefon bilgisayar ne varsa almak istiyor zorla. Onunlada yetinmiyor hayat kadinlariyla dusup kalkiyor beni nedendir bilmiyorum anlam veremiyorum artik kafayi yiycem, beni onlarla muhatap etmek istiyor hep eve getircekti benim odamda beraber uyusunlar demis anneme ben istemesim yinede getirdi soktu eve bi gece sabah kalktım ortaligi birbirine kattim ciktim evden bahceye gittim. Sonradan uyandilar ikisi o kadinla. Abim kostur kostur hala beni ariyordu onunla goruseyim diyd babama bagirdim da o konustu onunla toplanip gittiler getirdi o kadini yerine. Hep dik durup savunuyorum babama soyluyorum onlarda zar zor önüne geçiyorlar. 30 yasında abim. Bir isin sahibi olamiyor. En son calistigi yerden cıktı zor geldi.
Babam is buldu oturduğu yerden bekcilik yaoacakti. işyerine alkollu gitti diye isten attilar. Umrunda da degil. Hep hazır versinler istiyor. Benim üzerime çok geliyor ben onun gibi kötü yollara bulasmadigim için beni kıskanıyor olabilir, ben düsman olmasini istemiyorum abim olmasini da istemiyorum benden uzak olsun bana zarar verme dusuncesinden kurtulsun o yönden benden umudunu kessin istiyorum nasıl önine geçebilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mesafe koy. Tavrını da net koy.
Koyuyorum. Laftan anlayan biri degil. Konuşmaktan anlamiyor ben kendimi anlatmaya çalışıyorum ya dalga geçer gibi gülüp hadi bee diye bağırıyor ya da sürekli daha cok bişeyler istemeye çalışıyor. Bende artık hiç konusmuyorum onunla yüzüne bile bakmiyorum. O eve geldiğinde direkt odama gidip kapiyi kilitliyorum yatiyorum saat kac olursa olsun. Bidaha bişey isteyemiyor. Hemen gidip ya uyuyor ya da evden çıkıyor
Ancak odama gidip kilitleyip yatınca kurtuluyorum baska türlü hep bişeyler yaptirmaya calisiyo annemi mutfağa gonderiyo ben yalniz kalayim içerde diye hemen geliyo yanima bişey sorma bahanesiyle pavyon karilarinla konusmalarini bana göstermeye calisiyo
Travestileri aciyo izle bak diyo güliyo hiç sevmiyorum onu kardes gibi hissedemuyorum.
Artık son zamanda telefonumu istedi degistircekmis daha iyisini alacakmış bana diye ikidebir baski yapiyo istemem ben istersem alirim kendime sen borclarini öde dedim dinlemiyo ertesi gün geldi gene aynı muhabbeti yapti ben de anneme bagirdim biraz oda gitti konustu babamla ikisi konustu bırak sen ne karisiyosun bitir artik dediler sustu. Simdi 3 gündür bişey demiyo evde bile rahat bırakmıyor nefretttt ediyorum keşke geberse gitse de ortalik paklansa. hep beni kötü yapmak peşinde. Bi insan neden kardesini en kötu ne varsa yaşasın ister ya neden yani onu anlayamiyorum beni ailem o kadar sevmedi de onu sevdikleri kadar. 30 yaşında hala babam herseyini karşılıyor ickisi sigarasi arabasinin tamiri yemegi ustelik babama emir veriyo. Kavga ediyorlar bazen. Ben evde misafir gibi yasiyorum kimse bu ne ister kız haliyle ilerde ne yapicak diyen yok. Ona ragmen beni neden çekwmiyor kıskanıyor anlamıyorum
Ona nasıl daha net tavrımı belli ederim? Polise vericem bidaha benle ugrasirsan mı desem acaba
Anlamaz ki beyin yoksunu
Sert konuş. Atar yap. Sana farklı gözle de bakıyor gibi. Ensest olabilir dikkat et. Biber gazı al odana falan koy.
Evet evet bende öyle hissediyorum eskiden daha beterdi. Biz salonda oturuyoruz ev sobalı. O banyodan cikiyordu baxer la sobada ısıncak güya salona öyle geliyordu annem ben ordayiz öyle durup dikizliyordu beni. Çok sinir oluyordum arada yapiyor yine onu ama ben hemen sinirlenip kalkip disari çıkıyorum veya odama giriyorum. Bi kere hepten azıttı annemde salonda beraber oturuyoruz banyodan yine aynı çıktı ben telefonla oynuyorum bakmiyorum diye geldi burnumun dibine ben yine bakmadim iyoce yaklasti agzima gircek baxerini açıp bakti icine ben hiç orali olmuyorum annem bagirdi topla kendini napiyosun oyle diye ondan sonra gitti giyindi
Odanin kapısına bi vursam tekmeyle nolur acaba o uyurken gece dedi babama manyakmisin sen kardesinden ne istiyon iyice kafayi yemisin git yat yerine hadi diye azarladi babam onu
O gece ben uyurken duydum bu konuşmayı. Birdaha kapımı kilitleywrek uyuyorum ve geç uyuyorum hep.
Tek yol olarak zaten dedigin gibi her seferinde hep tersliyorum sert davraniyorum yüz bulmasın diye.
O eve gelince ben kaciyorum hemen hiç yaninda durmuyorum
Babana söyle ya evlendirsin. ya da akıl hastanesine yatırsın. Sen kendi güvenliğin için bibergazı al. Zıvanadan çıkmış resmen.
Alıcam onuda. Yatarken yanımda kesici bisey bulunduruyorum zaten elimin altında. Özel hayatım yok benim ya. Evde esyalarimi bile korkudan dolaba koyamiyorum bazanin altina koyuyorum o kadar paranoyak oldum yeni bi deodorant aliyorum odama koyuyorum gidip onu sonuna kadar sıkıp bitiriyor bir seferde. Üstelik kendi kazandigim paramla aliyorum. Herseyimi kurcaliyo hicbirseyim olmasin istiyo. Taragimi odamda masa var onun üstüne koydum bi de ayna var. Geldi kendi taragini benim odama koydu sabahın köründe giriyo odaya dustan cikip saçını tariyo burada. Bazen uyaniyorum odamda oluyor. Ben bir genc kizim özelim orasi belki bi yerim acildi uyurken lap diye girilirmi? Simdi kapatıyorum kapiyi ben uyanip acmadan giremiyor kimse. Onun tarağı ni koyucam onun odasina. Masamdaki herseyi kaldircam. Aynayida sökücem her yer ayna dolu gitsin taransin. Koyucam banyoya. Yüzüne de soylicem benim odamda her istedigin zaman kullanamazsin esyalarini ya odana al ya da banyoya koy ben kilitliyorum gece senle ben birmiyim ayıp denen sey var edebini takın sonrasina karışmam diycem.
Babama söylüyorum da kızıyor bazen de kaale almıyor o da çok çabalıyor onu adam etmek için ama beceremiyor görmezden gelmeye calisiyor.
Yinede sürekli şikayet edicem babama kafasına kakıcam bana yaptigi her hatayi abimide azarlıycam hep. Sürekli sert davranıcam uzak durucam. Gerekirse abime bagircam hiç sesimi cikartmiyorum sadece surat yapip uzak duruyorum ondan. Belkide ondan tepeme çıkıyor bu kadar. Bundan sonra azarlıycam bisey dedigi zaman banane be defol git kendi işini kendin yap diye bagircam. Ortaligi ayağa kaldircam ki benden uzaklassin boylesi daha dogru olucak gibi geliyor ne dersin?
Ses çıkarmazsan ezik güçsüz görünürsün. Eğer bağırdığında sert yaparsa geri adım atma daha da üstüne git diklen vurursa sende ona vur. Hemen sinip ağlama dişini göster. Gerekirse küfür dahi et. Sonra odana gir ağlarsan orada ağla.
Haklısın.
Bağırma olmuyor ama sürekli zorluyor mesela telefonumu almak istedi bana yeni alacakmış hayir ben telefonumdan memnunum almak istersem çalışır kazanir kendim alirim. Sen borclarini öde istemem. Dedim. Sustu. Ertesi akşam yine geldi yine aynı konu sanki hic konuşulmamış gibi.
Sürekli zorluyor. Rahatsiz ediyor bi şekilde. Surekli azarliycam bende.
Aynen öyle yap.
Evet. Teşekkür ederim fikrin icin. İnsan ne yapacagini bilemiyor kendi ailesinden biri olunca. Fikir vermen iyi geldi