+1 yılKÜÇÜK Bİ FIRKA:
Amerikan başbakanına soruyorlar kişi başı milli geliriniz nedir nasıl gideriliyor?
BAŞBAKAN : '' Ülkemdeki her aile bireyine 2000 Euro veriyorum. Aylık giderleri 1250 Euro. Geri kalan 750 Euro ise kendi özel ihtiyaçları ve sosyal hayatları için...
Aynı soru Fıransa Başbakanına soruluyor?
BAŞBAKAN: Ülkemizdeki her aile bireyine 1500 Frang veriyorum. Aylık giderleri 1000 Frang. Geri kalan
500 Frang ise kendi özel ihtiyaçları ve sosyal hayatları.
Vee Türkiyenin başkanına aynı soru yönlendirilinceeee...
BAŞBAKAN: Ülkemizdeki ger aile bireyine 900 TL ASGARİ ÜCRET veriyorum. Aylık giderleri 1500 TL. Geri kalan 600 TL nerden buluyorlar bilmiyorumm :)
Dikkatimi çekti kimse asgari ücret almıyor :)
Bir konuya değinmek istiyorum.. Acaba bu kadar geliri yüksek insan buraya toplanmış da biz neden hala Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) na göre en yoksul 3. ülke olarak geçiyoruz kayıtlarda.
Ö. G. G Olarak Görev yapıyorumm maaş : 950 TL Net :)
Helal yaaa Bana 9500 TL gibi geliyooo ;)26 Yorumla- +1 yıl
Haydaaaaaa :) Sayın ablam saygıdeğer ablam ülkeyi küçümsemedim tekrar okuuu yazdıklarımı şu 2000 TL harcayan bir gecede 27 bin harcayan insanlaır küçümsedim madem böylesin senin ülken niye böyle sen kimsin nasıl bir milliyetçisin ya kısaca saat sabahın altısı ne kadar uykusu gelen varsa rakamlara yanlış basmış :):):):) ?
- +1 yıl
Ülkeyi küçümsemek mi? Arkadaş farkı bir açıklama yapmış söylediklerine aynen katılıyorum ama benim küçümsediğim o çok para harcayanlar değil.
Tane tane açayım; Olayın geçtiği yer bu ülke, küçümsemek gibi bir durum yok ama kara mizah ile ülkenin yönetimini eleştiriyorum. 950 lira iyi para demişsin. Çok iyi evet. Sosyal hayatımız yıkılıyor, Arada bir dışarı çıkarsak (kısmet işte arada bir) ve toplu ulaşımın saatlerinin bitişini yakalayamazsak saat başı otobüsleri beklemiyoruz mesela, atlıyoruz taksiye. bir aile geçindiriyoruz sorma. Yahut geçindireceğiz diyeyim. Aileden kalan bir şey de olmadığı düşünülünce; 950 tl gibi bir paraya çalışıyorsak eğer ve sözleşmeli bir memurun en düşük maaşı bile 1300-1400 liradan açılıyorsa özel sektörde çalışan insanların nasıl sömürüldüğü ortaya daha iyi çıkıyor. Az ötede bir soru daha vardı kadınlar hesap ödemeli mi şeklinde. Ne kadar ironik değil mi? Erkek 950 lira kazanır, kadının hesap ödeyip ödemeyeceği konuşulur. - +1 yıl
Evet bak ben yazdığın cümlede ülkeyi küçümseme anlayışın çok yanlış 950 iyi miktar demişsin ya işte bir milliyetçi olarak sadce ülkeyi küçümsemekle suçlandığım bölüm gözüme iliştii.. bu konuya açıklık getirdim. deee sen şakamı yaptın dalgamı geçtin 950 iyi miktar diye
yahu biz 5 kişilik bir aileyiz
450 TL kira veriyorum
70 TL elektrik
60 TL su
günlük 6 liradan ayda 180 TL mutfak masrafı
kız kardeşim lise okuyor okuldaki kantini unutsa bile minimum Günlük 3.5 TL Yol aylık 100 TL
Birde 1.5 yaşında kız kardşeim var onunda ( İmkansız ama ) Altına kaçırmadığını düşüncek günlük sadece 2 TL süt parası aylık 60 TL etti
Bak toplam gider. 920 TL elde var 30 TL
ee öylesine Kıstım ki kalan 30 TL bu sence İyi miktar mı :)
En İyi Cevaplar
ulan burada kimse 5-10 bin liradan aşağı maaşı yok görseleler sabancının torunları zannedecekler gerçekte görsel cebinde sigara alacak paraları yok ondan bundan otlanırlar ne boka ego kasıp yalan söylüyorsunuz bu tatiktikle kızmı düşüreceğinizi sanıyorsunuz
112 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap bu olmaliydi
Henuz ogrenciyim belli bir isi yok ama osmanlica yazi/kitap/belge/tapu vs cevirilerini yapiyorum ve arastirmalarinda hocalarima yardim ediyorum aylik gelirm 0-5 bin arasinda degisebiliyor (:
01 Yorumla
+1 yılStajdan 2500 alıyordum gecen sene :) ilk stajimda 750 tl almistim
375 Yorumla- +1 yıl
Çok çalış itüye gel. Bir sürü firma gelip öğrenci arıyorlar staj icin. 2500 vericez iste 3000 vericez diye sıraya giriyorlar :)
İtüden mezun olup ise giremeyen hic bir insan yoktur. Belki faso fiso bölümlerdekiler giremez ama genelde girerler :) mühendislik seç - +1 yıl
Yalnız çok önceden karar ver ne olacagina mf4 ile gireceksen biyolojiye agırlık verme matematik geometri kimya fizik calis.
Ama mf3 diyorsan geometri ile ugrasma bakarsın tıp falan kazanirsin baska üniversitenin - +1 yıl
Güzel sallamışsın :)
- +1 yıl
Ben de Marmara'da okuyorum, böyle atanı da ilk kez görüyorum.
- +1 yıl
Valla ben 3. Sınıfta 2500 aldım sizi bilemem :) @muhendisozi
- +1 yıl
Mühendislikte staj yazın yapılır. Burada bile yalan söylediğini ele veriyorsun.
- +1 yıl
Ben kışın mı dedim? @muhendisozi
- +1 yıl
stajda 2500 mü napıyon sen acaba düz mühendise bile 3000 tl veriyorlar :D
- +1 yıl
@butoprağınsesi
- +1 yıl
şu an tiksindim senden yeminle bu kadar maaş alıp bu kadar küfür eden bir kız... Kusasım geldi.
- +1 yıl
Gecen sene insaat müh mezun olan arkadsim şu an ırakta 8 bin tl ye calisiyor :) @butoprağınsesi
3 bin tlymiş evet - +1 yıl
Küfür ettirmeyin sizde
- +1 yıl
Ayrıca siktiri boktan dediğin çevre müh. Tecrübeli olunca 12000 tl maaş alıyor. Sen neyin kafasını yaşıyon? Bilmeden etmeden bölüme siktiri boktan diyor... Yok ya... Daha bölümle ilgili bilgin bile yoktur senin... Kolay zannediyorsun...
- +1 yıl
Tecrübeli eleman alır. Stajyer nadir yerlerde 2000 in üstü alabilir.
- +1 yıl
Yalnız sağlam kekoymuşsun. Ota çöpe küfür ediyorsun. Demek ki normal hayatın da böyle küfürlü geçiyor. Yazık...
- +1 yıl
Çok kolay bir ispat yönetimi var. Yaz googleye gör staj maaslarini :)
Ben yalan söylemiyorum niye söyliyim ilk staj param yani ilk sene 750 t idi. - +1 yıl
Yalniz basina itü yazmayi unutma. @butoprağınsesi
- +1 yıl
Ya tamam Allah aşkına tamam. hayatınız fake. Önüne itü değil Odtü yazarsak daha iyi çıkar stajyer maaşları ona bakarsan :D
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun diye sormıycam. Stajda 2500 tl veriyorlarsa vardır bir bildikleri :D
- +1 yıl
ne okudun
- +1 yıl
Makina mühendisligi @beloved
- +1 yıl
@beloved959595 pardon
- +1 yıl
hmm bnmde çevre müh. okuyorum oyuzden merak etdım
- +1 yıl
Kacinci sınıfsın? @beloved959595
- +1 yıl
ilk senem daha :)
- +1 yıl
4 senen var :) umarım uzamaz. Benim 1 sene uzayacak
- +1 yıl
ulan isterse 10000 alsin bizene kimene yalan atsa ne kaybeder doğru olsa ne kazanir sanki trilyondur birakin milletin Kazancini
- +1 yıl
@spyzewich kuzenin kacinci sinif? İlk senemde bende 750 tl aldim
Oha yeter artik. İtüde okumuyonuz gormuyonuz gelmis yalan da yalan.
Gidin sorun soruşturun. Ben özek bir firmada tek kız stajerdim. Onun etkisinin olmasi cok yuksek ama buna yakın alırlar - +1 yıl
Özel*
- +1 yıl
Bu ülkede kaç bin tane mühendis var biliyor musun? İleride çoğu işsiz kalacak öğretmenler gibi.. Patronunuz ilk okul terk, sizler yüksek mühendis.. Modern hayatın, modern köleleriyiz. İster mühendis ol, ister tezgahtar..
- +1 yıl
Ben babamın yanınds calisicam patronumda makina mühendisi
- +1 yıl
Ben ilk stajimda 750 tl aldim. Türkceniz yok mu sizin
My first salary of intern is 750 tl canlarım - +1 yıl
pardon bacım neyin stajından alıyosun o parayı aklıma pek hayırlı işler gelmedi
- +1 yıl
Valla türkcede kalıplaşmis kelimedir artık dile gecti. Bunu diyince müslüman olmadim yani :)
- +1 yıl
len amma dövdünüz kızı size ne
- +1 yıl
@geronimo2062 amaçlarını anlamadın mı onların? ateistler yalancı demek için yapıyorlar tek amacları bu :) Yoksa yaz googleye gör. Ben 5 dil biliyorum arkadaşlar 5. Tabiki iyi yerde staj yaptım :) orda sadece atölye stajı yok ben çok fazla sözleşme çevirisi yaptım
- +1 yıl
Ya ne çekemeyen insanlar var, prestijli üniversite+en az 2 tane çok ileri seviyede yabancı diliniz olsa siz de alırsınız, ben de stajımda buna yakın aldım mühendislikle alakam yok hukuk okuyorum.
- +1 yıl
@pembelimor sagol :) soruya cevap ver ayni seyi yaz beni etiketlede millet gorsun
- +1 yıl
Irak ta 8000 e çalışıyor canından kiymetlimi la para 4000 dolara Irak ta iş mi yapılır mal mı o Rusya'da bile 6000 dolar alıyorlar : ))
- +1 yıl
En kral 2600 müş nerde yasiyosun sen ya?
İtüden mezun oldugun an baslarsin en az 8binle @machinyak - +1 yıl
Mersedes benz , BEYOĞLU, İstanbul @ogzhn94
- +1 yıl
Hatta mesaja gel sana detaylica anlatayim :) fotograf falan istersinde iş basindayken yok. Staj bitince toplu cekilmis fotograflar var
- +1 yıl
@ogzhn24
- +1 yıl
@ogzhn94
- +1 yıl
#ateistbirkız Hani itüde arıteknokent varya orada bilgisayar mühendisleri hem okuyup hem çalışabiliyormuş. Başka hangi bölümlerin böyle bir avantajı var? Üniversiteye hazırlanıyorumda.
- +1 yıl
yazık fakir.
ben 20.000 alıyorum. - +1 yıl
Staj nerede asgari ücretin yarısından fazla oluyor acaba? Demek ki aranızda fark var ki biriniz fazla kazanıyor. Gerçekten asgari ücretin yarısından fazla alanlar eğitim geçmişlerini vb yazarsa daha açıklayıcı olur aradaki farkın görülmesi açısından. Ben o paraya hiç bir yaz staj yapmadım açıkçası.
- +1 yıl
@şakayık, demek ki sizin kriterlerinizde ve çalıştığınız yerlerde alamıyorlarmış. Benim çevremdeki kimse (ben dahil) yaz stajında 1.500den az almadı, belli ki çevrelerimizde farklılık var.
- +1 yıl
Staj da para sadece genelevde alınır
- +1 yıl
Stajı Cern'de mi yaptın?
- +1 yıl
oddü nün boğaziçinin yanında yanında itü para etmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
387Cevap
+1 yıl-200 -300 TL falan :( millet 3 4 bin e zuurt demiş fakir demiş yazik insanların burnu ne kadar havada.. Ben yazmayacaktimda benim ki ilginç diye yazdim. Görgüsüzluk yapanlar yalandan sallayanlar falan var hepsi acinacak halde... Gelelim nasil oluyorda eksi maaş aliyorum ona :) ben ailemle yasiyorum maddi durumumuz iyi değil harclik almiyorum Uni okuyorum ve calismiyorum ayda 200 300 gidiyordur belki 100.. O nerden geliyor diyosan da sokak müziği yapiyorum harcligim ciksin diye tabi havalar soğudu iş bulsam super olacak yoksa aylik masrafimi 60 100 arasına dusurmem şart :/
32 Yorumla- +1 yıl
Burada atip tutanlardan daha mutluyum o bana yeter :) sahte davranmak sahte dostlar edinmek cikar ilişkilerine girmek zorunda değilim.. Ohh miss gibi olduğum gibi yasiyorum hahaha :D ezik zenginler :D
ahahaha çok komiksin hayallere bak bugün goodyear da üretim müdürü 10bin alıyor adam yıllarını vermiş sen mezun olcan sırf itü diye sana 8bin verecekler uyan kardeşim kendine gel benim odtü inşaat mezunu arkadasım var şuanda doktora yapıyor çok taşaklı bir yerdede yıllardır çalışıyor o dediğin rakamın yarısını alıyor hadi her şeyi * et öz ablam sabancı üniversitesinde üstün başarı bursu ile okudu boston üniversitesinde masterini bitirmek üzere türkiye şartlarına göre o kadar para alamayacak dolar hesabı belki ama amerikanın yaşam şartları yüksek anlarsın itü makinacısısın sende ;) bu cevap sana beni engellediğin için burdan yazıyorum yalanın dökülsün meydana @ateistbirkız
24 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar destekliyorum o parayı almak imkansız değil ama itü de okadar maaşı alabilcek bir diploma değil ki adı kaldı sadece oda şenliklerinden dolayı ama yine de hatrı sayılır ama bir odtü değil :) Kendimden örnek veriyim arkadaşa ben koç üni. uluslararası ticaret mezunuyum 2 yıl da Cambridge'de eğitim gördüm şu an Doğuş holding'de ithalat uzmanıyım sektörde 4. yılım 4 tane dil biliyorum ve maaşım 4.500 yol vs hariç uçmayın bence de staj falan gayet itüde inşaat mühendisliği okuyan arkadaşım var hiç okadar para da almıyor @ateistbirkız
- +1 yıl
aynen kardeşim 8500 tl dedikten sonra beni engelledi hatun orda uçtu gitti.. muhtemelen okumuyorda piyasadan haberi yok çünkü... bende sakarya üni. makina müh. mezunuyum ki itünün makine mühdisliği fakültesi sakaryadaymış sonradan ayrılmış neyse ne hiç bir şirket okuduğun üniye yeni mezun birine 3000 tlden fazla vermez oda mucize yani
- +1 yıl
@machinyak meslektas ayiptir sormasi maasin nekadar?
Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. allahm yarabbim bütün yorumlara baktım bu insanlar nerde çalışıyor böyle... muhasebeciyim mali müşavir olucam ama onların maaşı kadar alamıyorum ya bu insanlar çook sallıyor ya da bizim ülkemizin refah seviyesi çok yüksek kimse demesin işsizlik var diye ya da az maaş alıyorum yetmiyor diye ks ortalaması 3000 tl valla
20 Yorumla
+1 yılAsgari ücret. (Kıskanılacak yeri pek yok gibi.) :D 895 ₺ Ülkemizin işçiye biçtiği değer. Bari asgari ücretten vergi almasın şu devlet. Az insaf beeee!
Köşkte oturmak gibi değil fabrikada işçi olmak! Haftanın 6 günü çalışmak!
Neyse sinirim bozuluyor. :D Okusaydık diplomamız olsaydı demi. :D
Diploma yapıyor zaten işi!34 Yorumla- +1 yıl
Tabii yaa. Ben niye düşünemedim ki bunu?
"Okusaydınız." Kulağa hoş geliyor. Söylemesi ne kadar basit bir kelime. Karşıdaki kişinin neler yaşadığını, bunca zamanı nelerle uğraşmak zorunda kalarak harcadığını bilmeden söylemesi ne kadar güzel bir kelime. "Okusaydınız." - +1 yıl
Yorumunuza ihtiyacım yok. Dar görüşünü yeterince belli ettin. Yorumlarına cevap vermiyorum...
Belirli bir maaşım yok, sertbest çalışıyorum
Galeriden satışlara göre bişeyler kazanıyoruz işte, gerçi arabadan arabaya fark ediyor. Üç hafta önce sattığım araçtan 19k kaldı mesela
Bazen deli satışlar oluyor haftada yirmi kağıt toplanıyor
Diğer işlerde yapıyorum ama onlardan bahsetmek istemiyorum. Durumlar böyle şimdilik00 YorumlaAile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/.../...945311_n.jpg bunu alabilecek kadar :)
00 YorumlaÇöpcü yüm aylik 1.350 tl maaş alıyorum kimsenin aldığı para beni ilgilendirmez ben kazandığım paranın hakkını veriyor muyum ona bakarim.
30 YorumlaÖğrenciyim beş kuruş param yok Allahını seven üstüme yüz ikiyüz kağıt atsın
50 Yorumla
+1 yıl2500 tl kazanıyorum (öğretmenim) ayrıca 3 evim var kirada onlardan da aylık 1800 tl kazanıyorum. Bazı günler özel derste verdiğim oluyor aylık özel ders kazancım 1000 tl yi buluyor. Yaklaşık aylık olarak toplam kazancım: 5300 tl yi buluyor.
00 Yorumla
+1 yılCevaplar ne güldürdü ya. Bu siteye göre avrupayı katlıyoruz maaşlarda. Sallamasyonda sınır yok. Maaşını paylaşanlar hava atıyor kardeş. Kimse söylemez maaşını. Sormakta ayıp
03 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok. Kime hava yapacam ki? Ayrıca kız düşürmek için değil kafa dağıtmak için buradayım
+1 yıldokuztrilyonüçyüzaltmışikimilyardokuzondörtmilyonaltıyüzkırkyedibinüçyüzseksendörtlira.
Ben yeni paraya çeviremedim. Bir zahmet sen yardımcı oluver.01 Yorumla
+1 yıl15 Yorumla- +1 yıl
sesli yorum attigin cin +1 :D
- +1 yıl
*icin
- +1 yıl
https://vocaroo.com/i/s0TxcPNxeAJx :D :D :D @Adanaliyiz1
- +1 yıl
Cok iyisiniz ama yok sagol siz yola devam :D
- +1 yıl
Eyw kardeşim sağol :D
Ayda 100.000 kazanmak ister misin?
O zaman aya git :D Çocuklugumun esprisi çok klişe oldu ya01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1060 lira olan babamin parasini ekiyorum aninda 630 yurda gidiyor ve elimde kala kala 430 TL kaliyor :) Allah bereket versin onu bulamayanlarda var sonucta :)
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. 1200-1400 arası. Prim ve ek mesailerle değişiyor tabi. Bu maaşa çok diyen çalışma arkadaşlarım var. Komik.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. şu an hiç denilecek kadar az :) ancak yakında İzmire taşınıyorum o zaman hedefler büyük bakalım olacak gibi alt yapı falan hazır orada :))
00 YorumlaOgrenciyim ama bir ara kotonda kasiyerlik yapmistim asgari
01 Yorumla
+1 yılBen ogrenciyim gunde 5tl bunu haftaliga vurursak ben hafta sonlari etute gidiyom onlarda sayilir 7*5=35 eger ayliga vurursak ta 35 * 4= 140 aylik 140 tl gelirimiz varr :-D
40 Yorumlaweb developer ve yazılımcıyım maaşım yaptığım işe göre değişiyor. Ayda yaklaşık bu işimden 4500 - 5000 tl kazanıyorum. İnternetten e-ticaret işinden de ayda bir miktar kazanıyorum çok şükür. Geçinip gidiyorum işte.
01 Yorumla- +1 yıl
bir bayana onerirmisin yazilimci olmayi ayrica univ mi yoksa kendini gelistirmek mi onemlidir? ☺
+1 yıl2 yıl sonra atanırsam öğretmen olarak 1900 tl :)
uzman yardımcısı olursam 3700
adalet myo okuyorum ordan icra müdürlüğünü kazanırsam 2500 tl
yüksek lisans yapmayı düşünüyorum yaparsam akademisyen olurum 3500 tl :dd
daha belli değil yani00 YorumlaPederin geliri haftalık 50 bin felan holding ve kooperatifimiz var oradan tabi
ama bana zınnık koklatmadığı için kendime iş buldum çalışıyrum 2 bin14 Yorumla- +1 yıl
holdingten 50000 kazaniyorsa oz sermayeyi tasinmazlara yatirsin, emlak zengini olsun amk.
Külliyen zarar.
750 tl sigorta yok gece vardiyası çalışıyom ekmek parası
50 Yorumla
+1 yılsitenin ameleleri çıkmış meydana reelde sorsanız internet faturasını ödemek için borç ister bu mk :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılMaaş hiç almıyorum. Maaş veriyorum. Lazım mı vereyim mi? :)
02 Yorumla- +1 yıl
EİC 'ye dalacaktım da ortalık çok karışmış orda. Ben girersem tozu dumanı yutacaklardı.
+1 yılParam yok pulum yok, malım mulkum olmasin ziyanı yok
11 Yorumla
+1 yılmıllet ne sallıcak ızlemeye geldım ben soyle koseden ızleyım ya
14 Yorumla- +1 yıl
nassiiiii
- +1 yıl
24. :)
+1 yılBir Erkeğe veya bayana maaş sormak ile biririsine bakire misin diye sormak aynı gizlilikte önemlidir.
11 YorumlaERP sistem Yönetici olarak çalışıyordum. 3500 + Ek gelirle 6000 oluyordu.
Yeni işe pazartesi başlıyorum. 4500 + ek gelir müşteri sayısı 6 dan 10 a çıkarsa 7500 tl olacak inşallah :)))00 Yorumla
+1 yılYorumları gördükten sonra bir çalışma isteği geldi :D
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Herkes bol kesen yok 5.000 yok 15.000 tl vs sallıyor realde görsen fakir fukara birşeydir.
20 YorumlaOğrenciyim daha hem staj hem okul 320 tl maaş. İyi ki babam var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSirketin CEO suyum tam hesaplamadim nerden baksan ayda ortalama 50000 yazıyla ellibin dolar civari banka hesabima geciliyor ayrica bankamda on milyon dolar hissem var
00 Yorumlastaj maaşım ilk maaşım :D 450 tl teşekkürler ztb :D
00 YorumlaBilgisayar programcisiyim 23 yas 3250 TL aliyrm yılbaşında 3700 falan olcak sanirm
22 YorumlaMaaş Türkiye sartlatina göre iyi 3500-4000 arasi degisiyorda bir tonda borç var elde kalmiyor ki
09 Yorumla- +1 yıl
mesleğin ne ya senin (:
- +1 yıl
Hangi hastaneyse artık o. d
cevaplara bakınca baya halime şükrettim, türkiye dağılımı da site dağılımı gibiyse eğer, durumum gayet iyi :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı. şu stajdan 2500 alan arkadaş tam olarak ne iş yapıyor da 2500 veriyorlar çözemedim. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin maaşı 3000'den başlıyor gibi görüntü var. bir fakir ben kaldım. Hayırsever arkadaşlardan yardım bekliyorum. :D :D O değil ne iş yapıyorsunuz siz. :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜlke zengin kaynıyor biz hep memur maaşı. :D
l*n 1400 lira alıyoruz buna da şükür diyoruz adam çıkmış 5.000 10.000 arası ama yetmiyo diyo.. ben ne pohhh yiyim :)
00 Yorumla
+1 yılStajerimm 350 liraya Sabahtn aksama kdr calisiyom mk.
Fuc to systemm.
Bide gec yatiriyolar l*n !00 Yorumla14,750.00
multinet : 645.00
yıllık ciro pirimi : 154,000,0004 Yorumla- +1 yıl
Baabaaaaaammmm
- +1 yıl
Ceo musun hacı
+1 yıll*n 24 saat burdasiniz 8 bin 10 bin havalarda ucusmus site mi veriyor size bu paralari hayal gücünün eseri
00 YorumlaHerkese baktım tek tek bir kişi mi asgari ücret almaz yahu vay Türkiye değil Norvec mübarek baksana suraya
12 Yorumla
+1 yılMillet amma zenginmiş he :) bana biraz pohpohlanmış gibi geldi maaaşlar ama neyse. Benimde 2446 :p :)
01 Yorumlamillet ucmus 5000-11000 arasi :D cogu issiz l*n buranin :D
aylik 300 ocakta 320 olur diye bekliyorum :02 Yorumla
+1 yılkendi işim kendi şirketim maaş sorunum yok allahtan ne kazanırsak o
00 Yorumla
+1 yıl1860 enflasyon nedeniyle zam gelmrdi malesef biz neysede emeklilere neden xam yok ayrica miletvekillerine ve elektrige zam cok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılStajda 2500 alan arkadaş sanırım firmada kucağa oturma stajı yapıyor.
50 Yorumla3500+prim+ssk+özel sağlık sigortası+500 TL sodexo+araç+laptop+sınırsız cep telefonu ve benzin :)))
04 Yorumla- +1 yıl
cok iyi ya hangi meslek bunlari veriyor :D
Kadının maaşı erkeğin yaşı sorulmaz. Bu terslikte bir iş var ama hadi hayırlısı
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Yarışa sponsorlara bağlı. 20 binde oluyor 0 da olabiliyor.
04 Yorumla
+1 yıldaha dün başladm işe 1500 :( bunca sene okuduk ama :)
03 Yorumla- +1 yıl
saol canım benm :)
- +1 yıl
ne okudun merak ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2500 net + prim onun disinda isim geregi fazladan is yaparsam 3500 - 4000 e kadar cikabiliyor ama genelde usenip maasima razi olmayi seciyorum :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbilgisayar programcisiyim
Maasim 4.000 TL
Komisyon, prim, hanut derken bir 1.000 TL daha koyuyoruz cebe ama yetmiyo, yinede Allah'a sukur, 3 sene once sadece 1.000 TL gelirim vardi.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemesi ayıp aylık 20bin ile 25bin arası değişiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Meslek ne?
Cevap sahibi+1 yılBilgisayar mühendisiyim. Ama kendi şirketim var. 6yildir meslekteyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişi başı geliri KS üyeleri yükseltiyormuş ta haberimiz yokmuş. Allah pazarınıza bereket versin :))
01 Yorumla
+1 yılAbi FB li ya bak gene para ;)) en büyük Galatasaray;)) masa gelince o kadar okul okuduk bıraksa iyi biseyler alaka dimi:)
07 Yorumla- +1 yıl
Çok caliskaniz Cook;)
- +1 yıl
He pardon ya o konuyo girme sinir oluyom canım takimin içine ettiler ya zar zor mac kazanır olduk
- +1 yıl
EE ne yapalım gerçekler bunlar ama gene bir gerçek bu halimle bike gene koyduk;))
+1 yılgünlük = 5 tl :D
öğrencilik hali66 Yorumla- +1 yıl
bende gelirim :D
- +1 yıl
Bende ogrenciyim gunde 5 bunu haftaliga vurursak ben hafta sonlari etute gidiyom onlarda sayilir 7*5=35 eger ayliga vurursak ta 35 * 4= 140 aylik 140 tl gelirimiz varr :-D
- +1 yıl
140 tl :( halime biraz daha acıdım...
- +1 yıl
Bu yaşta 5 tl :) şaka gibi ama gercek :)
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. ulen millet iyi sıkmış haa, at yalanı, ... inananı
boşlukları siz doldurun artık :)10 Yorumla
+1 yılmüteahhit ve mühendisim/kendi işim: proje ve yapsat inşaatlar...
aylık gelirim 20.000TL yi geçiyor.14 Yorumla- +1 yıl
Arkadas bende mühendis adayiyim. Sen galiba insaat müh. olmalisin dogrumu?
Bana ne öneriyorsun ileri icin tavsiyede bulun lütfen - +1 yıl
Ek: mak. müh. okuyorum.
bittikten sonra mastermi yapiyim yoksa insaat müh. okiyimmi? Sen nasil basladin kendi isini neler yapiyorsun biraz anlatirmisin zahmet olmicaksa? - +1 yıl
Ben İTÜ mastır kazandım ama okumadım. Kısa sürede merdivenleri 4er 5er çıkmak istedim. 9 yıl mücadelenin ardından istediğim hedefe ulaştım şu an 380.000TL nakitim oldu bankada. bundan sonra daha büyük inşaatlar yapacağım inş.!
sizede mesleginizde başarılar. Azim-kararlılık-özgüven-çok çalışmak-bir ideal ve hedefin olması ve en önemlisi bunu başarmak için çok İSTEMEK. - +1 yıl
Tesekkür ederim cevabin icin. Okumadiysan nasil atildin bu insaat isine nasil basladin yani? Kücük projeli islerimi insaat yapiyorsunuz?
- Devamını Gör (423)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat