İçimden hiç uyumak gelmiyor. Maddi manevi kötü hissediyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Allah kalpine inşirah ferahlığı versin üzme kendini bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda geçecek
Her şey geçici diye kimsehayatı durdurmuyor
Hayat durmuyor hiçbir duygu kalıcı değil
Seni mutlu edecek şeyleri düşün. Hayal kur.
berbat bi his, beraberinde oluşan isteksizlik, birşeye heves edememe de bi onun kadar berbat
Dua Versem Okur Musun
Ver okuyayim
Bu iki Duayı Devamlı Oku Şifası Yüce Allahtan inanki Çok Büyük Yararlarını Göreceksin
![Üzüntüden uyumamak? Bir şey der misiniz?]()
![Üzüntüden uyumamak? Bir şey der misiniz?]()
Bana da Dua Et Olur Mu Buna Çok ihtiyacım Var
Bana 'da Dua eder misin Çok ihtiyacım var
Teşekkür ederim edeyim sana dua. Senin neyin var
Evlilik Nasip Olmuyor Üzülüyorum Artık Ondan da Vazgeçeceğim
Maddi ne manevi ne onu açıkla da bilelim
Mesela babam ben 20 yasındayım mesleği var sağlıklı alanında ama sürekli boş işler peşinde sürekli kredi çekip kredi ödüyor yine bir yığın borca girmiş. Her ay hiç para kazanmadığı halde en az 50 bin TL boşa para akıyor. Bu saçma işlerden vazgeçmiyor
Kumar oynuyor olabilir mi
Kumar değil önce market açtı ama bir halt beceremedi milletin batmış marketin içindeki eşyaya sadece dükkana değil 12 yıl önce 180 bin TL verdi sonra rent a cara girdi deli gibi araba aldı kredi öde öde 8-10 tane rent a çar dükkankarina verdi kira falan vermediler arabaları bile alamadı adam akılli 4-5 tanesini alabildi anca onun da parasını gitti fabrika açacağım diye bizden habersiz 3 yıl önce o ise girmiş oraya yatırdı bir de kredi çekmis fabrikaya yaptıracağım diye bir de yetmezmiş gibi bu 300 bin TL daha Kredi çekmis
Şimdi bunun sana zararı ne oluyor, eve para mı gelmiyor
Evinde sürekli boş işlere giren ve daha bir dolu namussuzluğu olup anneni bir de aldatan bir baban olunca huzurun olmuyor ve bana bunun bir dolu sorunu var bu kadar boş işe para harcanması hayatta her şey para benim masrafım da çok az zaten her an stresteyiz ne borcuna girecek ne boş iş yapacak diye. Sürekli borcun içinde geçen bir hayattan ne bekliyorsun
Elin ayağın tutuyorsa kendi gelirini yarat, babanın borcu babanın üzerine bedelini kendi öder. Çalış ki korkun azalsın
Üniversiteyi kazanmaya çalışıyorum inşAllah olur
Sebebi nedir
Bir dolu şey
Allah'a güvenip rahatlayabilirsin
Allah yapmadı mı zaten ona da güvenemiyorsak kime güvencez
Başımıza kötü gelen şeyler nefsimizin yüzünden Allah bunu kuranı kerimde diyor ve Allah Kur'an-ı Kerim'de sabırla ve namazla benden yardım isteyin diyor yani şu dünyada istedimiz her şey olsaydı ya da hep mutlu olsaydık mutluluğun değeri kalmaz ve hep rahata alışırdık o yüzden hepimiz zorlu yoldan geçiyoruz tek sen değil
Bana boş yapma babamı seçemedim kusura bakma benim nefsim yüzünden seçemedim yaşamazsın inşAllah
Kimse babasını seçemiyor senin baban ya da benim babam kötü biri ya da saçma işler yapıyorsa Allahın suçu ne Allahın hiçbir şekilde suçu olamaz zaten neyse inşallah sağlıklı düşünürsün
O kadar erkek var o kadar iyi baba var ama benim başımda cidden diğer insanlar bazen fazla şanşlı oluyor her konuda biz de tam tersi. Sırf dünya sınavı için gelmisiz hiç doğmasak daha iyiymiş ya
Kimi baba çok iyi kimi baba çok kötü biliyorum ama onların karakteri öyle yani mesala diyelim benim çocuğum var ve kötü davranıyorum sorumlulukları yerine getirmiyorum bu durumda kim suçlu benim evet bu dünya sınav yeri o yüzden sabır edip Allah'tan yardım istiycez ve çabalıycaz da mesala babanla otur sakince bı konuş faydası olabilir
20 yıldır değişmemiş ya. Ne diyim ilk defa konuşuluyor sanki ama neyse teşekkür ederim
Rica ederim takma kafana
Allah’a sığın
Allah yazdı da böyle oldu zaten ne diyim
Teslim olmak da en güzeli 😊 ama unutma geçecek 😊
Geçmez kendi kendine çok sıkıntı çeker emek verirsem anca hafifler
Sorun ne ki peki özel değilse
Bir dolu sorun var ama Mesela babam ben 20 yasındayım mesleği var sağlıklı alanında ama sürekli boş işler peşinde sürekli kredi çekip kredi ödüyor yine bir yığın borca girmiş. Her ay hiç para kazanmadığı halde en az 50 bin TL boşa para akıyor. Bu saçma işlerden vazgeçmiyor
Allah ıslah etsin o sorunu ben de yaşamıştım sinir olmustum baya
Ağlamıştım bile ama her şeyde bi hayır varmış gerçekten
Allah canımı alsa diye bekliyorum artık amin inşAllah ıslah olsa idi ama nerde
Duanı esirgeme inşallah düzelir
Amin sağ olun
Hayirlisi abla
Ne oldu
Bir dolu şey anlatılmaz yaşanır ne diyim