O konustugum evli adam bana kuzenimin karisi ile akraba oldugunu akrabalarinin kizi oldugunu söyledi arastirdim öyle bisey yok neden böyle bi yalan söyledi sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne saçmalıyorsun abla? Binlerce bekar varken yuva yıkmaya çalışmak neden?
Simdi olan bisey degil evli oldugunu ogrenince def ettim bana yakismaz benim merak ettigim konu baska
Senin evli adamla isin ne
Evli oldugunu bilmiyodum
tamam ozmn konu uzerinde dusunmeye gerek yok
Gerek var eger yengemin eski biseyiyse cok kotu hissederim kendimi
Gozum var demiyoda
Gozum varsa gozum ciksin evli adam baskasinin olmus yapacak bisey yok
Güven verip daha fazla yaklasabilmek için.
Güvenim bu sekilde daha cabuk biter
Evli olduğunu bildiğini biliyormu peki?
Hayir
Hmm bu adam biraz canım olabilir mi?
S. lak yazdım canıma çevirdi
Aksine cok fena biriydi bence sen neden slk oldugunu dusundun
Yani akrabalık üzerinden bag kurmaya çalışmak biraz çocukça ve kekoca geldide.
Ayrıca evli olduğunu bildiğini bilmemesi sanki fenaligi bu rahatlığından geliyor olabilir.
Neden evli olduğunu bildigini soylemiyorsun
Akrabaligi benim ailem üzerinden kurmaya calissa anlarim yengem üzerinden akrabaligi oldugunu soyledi arastirdim biraz hic oyle bisey yok ben şahsen şüpeye düstüm yengem acaba eski sevgilisi falanmi
Ben sonradan ögrendim zaten
Direk senin üzerinden kursa zaten tam apt. llik olurdu. belkide yengenin üzerinden kurarak okadar arastiema gereği duymaz diye.
Anlamadığım şey neden böyle bişey gereği duydu. yengenle eski sevgili olduğu için böyle bişey demisse hem aptal hemde ağzında bakla islanmayan bı tıp derim.
Karşısında dünkü çocuk olmadığını anlaması çok uzun surmeyecektir.
Hangi erkege guvenebilirsin babama guvenmem sahsen eger yengemde onla yediyse bi halt kendine yapti herkese anlatir kocasini kirltir
24 yasindayim zaten agzimdan laf almaya calisirken verdiginin farkina varamadi pis krli
Çok üstüne gitme bence. sonra adın yuva yikan olur. gerek yok. gereksiz adammış zaten
Kimin üstüne gitmeyim ben zaten konusmayi bitirdim karisina yapan bana hayli yapar
Onu demiyorum yengen meselesini
Diğer yorumlara baktimda baya rahat bı kadin ve hasta ruhlu.
Bişey yapamqz belki ama canını sıkar.
Ve bir şey yapacağın zaman muhakkak onun haberi olmasın. mumkun mertebe ondan gizle herşeyi
Zaten an kolluyo biseyimi yakalamak icin cok sinsi biri onun yuzunden butun kuzenlerimle aram kotu arada laf gezdiriyo kuzenimin bitanesi onu ele verdi benim kuzenimi gidip kendisine kotuledigimi soylemis kuzenim bana anlatti durumu kotu olan diger görümcesi kuzenlerim onlarin bana bakislari davranislari kim bilir onlara ne söylüyo
Ve bir şey yapacağın zaman muhakkak onun haberi olmasın. mumkun mertebe ondan gizle herşeyi sen neden boyle dusundun
Az önce cevabını verdin zaten haksız değilmişim dimi
Yok artık bendende suphelenmezsin 😁😁
Degilsin haklisin
Aptal adamlar zarar veremesede insanı yiprstir nagihancim. dilerim karşına akıllı insanlar cikarda böyle aktrasyonlara girmezsin bı daha.
Bikere kocasini üzerimize saldi kavga cikti güya hepimizin elinde telefonlar varmis is yapmiyomusuz bende bizi birak git karina bak su sahisla konusuyomus dedim kuzenim kipkirmizi oldu biliyom naparsa yapsin dedi cikip gitti sonradan soyledigime cok pisman oldum ama yengem hak etmisti ki zaten yengemede dedim konustum ettim diyosun engelledim gosterim diyosun dedim ben kabul etseydim bu kisi senin neyin olacakti dedim bunuda kocana diyecem dedim gün geldi dedim bende
😳😳
Senin bu kadınla çok işin var gibi
Yok ya sadece dusunceni merak ettim
benim fikrim hiç o toplara girme bı daha
Senide içine çekip çamur atar. kadin zaten rezil utanma arlanma yok. seni uzer
Mümkün mertebe uzak dur hatta aynı mekanda bile. durma gerekirse işini bile değiştir.
Hiç görüşme
Aptl kim oluyo burada ne gibi aktrasyonlar henuz bisey yaptigim yok aktrasyon derecesinde
Aptal yengen ve o adam.
Kadın hem kiristiriyor hemde kendini ele veriyor.
Böyle olaylarin içerisinde olman bile aktrasyon içi. Yetmez mi
Biri ile konusuyon hem. evli. hem yengenin kirigi çıkıyor.
Ve sen bu olayların ortasında kaliyorsun
Daha ne olsun
Sana verebileceğim tek tavsiye onlardan uzak dur ve hicbirsekilde görüşme
Sonucu ne olursa olsun yengenden uzaklaş
Ben bile yatağımda uzanirken gerildim
Kirigi oldugunu bilmiyorum emin degilim sadece supeleniyorum yengemin akrabasi oldugunu soyledi yengemin yakinindan birine fakeden sordum alakasi yok dedi alakasi yoksa ozaman ne alaka yengemle akraba oldugunu iddia ediyo gelde supelenme yengemin konustugu kisi ile konustugunu mesajlasip sonra engelledigini soylemesinin sebebi tamamen kiskancligi onu ele verdi demekki asik oldu benim o kisiyi kabul edip evlenecegimi dusundu bende kabul etmeyim diye olayi anlatti bide bu konustugum evli adamla o yengemin mesajlastim dedigi arkadas
Bence adamın aptallığı boş ver uzerinde durma.
O yengemin mesajlastim konustum dedigi ve bu benim konustugum evli adam o yengemin mesajlastigi ile arkadas sence o adam yengemle konustugunu bu evli adama anlatmis olabilir mi
Büyük ihtimalle. soylemistir.
Nagihan ben uyuycam. sonra devam edebiliriz istersen musadenle gözlerim kapanıyor. yuzustu bırakmak istemem
Uyuyakalabilirim
Ya söylemediyse yengemin asik oldugu gibi oda asik olup sir gibi sakliyosa yengem ele verdi ama eger oda yengem kadar asiksa aski icin gizler yengem aski icin itiraf etti soylememiste olabilir kocasinin kulagina giderse basina bisey gelir gibisinden
Bende uyuyorum simdi yarin konusuruz
kandırmış seni
Evli adamla mı konuşuyorsun
Ona sor bence
Sordum ne alaka dedim bi yerden hisimlik varda nerden bilmiyorum dedi bende yanlis bliyosun dedim bilmiyorumki dedi ne biliyosun peki dedim sonra ne dedigini tam hatirlamiyorum ama o bilmiyorumki lafi beni cok şüpeye düşürdü aradan üc bes zaman saniye gecti cok cadisin diyo
Değişik biri 😏
Kuzenimin karisi ile eskiden sevgilimiydi acaba diye dusunmeye basladim onun konusunu o sekilde acip onun hakkinda biseyler ogrenmek istemis olabilir ya da ne kafayla düsünduyse yengemle birlikte onu islettigimizi dusundu galiba
Bak iyi düşünmüşsün eski den sevgili olabilir
Bu yengemde tam kevase cikti beni isteyen biri vardi gelip bana sen degil beni istemeye geldiler bu cocuk benimle konusuyodu seni ben sanip istemeye gelmis olabilirler dedi tabi ben fittirdim sen nasi konusursun evlisin bilmem ne diye simdide bu konustugum kisi yengemin konusunu acti al burdan yak her yerden bumu cikacak boyle insallah dusundugum gibi degildir
Bence birşeyler var veya bu yenge e ya açıldı ya bakışta birşeyler var diye tahmin ediyorum tek seçeneğin telefonu ele gecirmek
Ben durumu acik acik anlattim zaten benim tahminimle yola cikmaniz yokmu bide yengemin telefonundan bahsediyosan imkansiz ayrica muhatabim degil kendisi
Sende cok uyanikmissin gibi TELEFONU ELE GECIRMEK YAZMISSIN tamam cok uyaniksin
Sen Yannis anlama da banane milletten ben sana çare sundum sen uyanık flan diyorsun hayırdır ne yaparsan yap ✋✋
Ben kendi tahminimi soyledikten sonra sen biseyleri benim anladigim sekilde anlatsan neye yararki✋
Ne dememi bekliyordun peki başka