Acaba kimin dünyasını cennete çeviriyor şu an. Offf bunalıyorum ruhumu bir yumruğun içinde sıkıyorlar sanki. Ferahlatın beni
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu düşünceyi sevgilin için mi düşünüyorsun? Yoksa eski sevgili mi? Ona göre uçan tekme atacam sana
Hocam kendime en iyi tekmeyi ben atmışım inan bana. Eski sevdiğim bir kız için düşünüyorum. Bana ulaşma imkanı var ama ulaşmıyor. Canım çok yanıyor kalp sızısı çok kötü :( O kadar yaşanmışlık iltifarlar güzel sözler saatlerce mesajlaşmalar boşa mı?
Boşaymis demek ki. Geçmişe bu kadar takık kalmayın. Bir kız senden ayrıldı diyelim. Bir haftadan fazla beklemeyeceksin. Çünkü araya uzun süre girince, o kız kafasına göre takılır. Başkaları ile flört eder umduğunu bulamaz gelir sana. Sen sığınma limanimisin aw. Kız hayatını yaşasın sen tribe gir. Çok saçma
Üstad haklısın baş tacısın tabii ki öyle. Yahu Allah aşkına söyle bana bir kız bu kadar duygusal olacağına neden ben bu kadar duygusalım neden işler değişti. Vay be... o kadar yaşanmışlık he... bir kaç zaman 1 sene falan ara girdi direk unutmuş beni. Tabi oda haklı kim bilir o süre zarfında kaç erkekle konuştu belkide ciddi ilişki yaptı. Üstad be canım yanıyor vallahi billahi Allah içimdeki ateşi biliyor. Yani ne olur ki bir erkeğe bağlı kalsa? Güzel bir yuva kursak? ömrümüzü birbirimize adasak yahu üstad nasıl olacak kime güvenecez pompa bir yere kadar insan sevgi duygu şeffaf sözler ve aşkı hissetmek istiyor. Kurban oldum Allahım insana bu duyguyu hissi gerçekten vermiş bir ihtiyaç gibi sanki be..
Şimdi senle bir açık oturum yapalım. Kızlar gerçekten ikiye ayrılıyor. Bazıları kabul etmez ve kendine kondurmaz ama umrumda değil. Kaliteli ve kalitesiz kızlar. Kalitesiz kız senin eski sevgilin. Bir erkeğe sadık kalamayan, daldan dala atlayan, maddi şeyleri ve arkadaşlarınin aklını çeldigi psikolojik sorunlu kızlar. Bu kız sana yarın bir gün geri döner. Kabul edersen adam değilsin. Bak net diyorum.
Kaliteli kadın ise. Önce seni tanır, senden emin olur. Sonra sana kendini açar ve sadık olur. Bu kadınların gözünde paranın değeri yoktur. Adam gibi adamları isterler. Eğer sen adam gibi adam olduğunu düşünüyorsan. Kaliteli bir kadın bulman lazım.
Bu kalitesiz sana tecrübe olmuş. Bunla tecrübe kazandin. Bir daha bunun gibi davranan kızları hayatına sokma yol ver.
Haklısın üstad eline sağlık yazı için. Ula ne aptalım be senelerce düşün özle sonra öğreniyorsunki sen onu düşünüp sigaralar yakarken duygusal şarkılar düşünürken belki bir umut diye tekrar bir araya gelir miyiz diye düşünürken o beni unutmuş. Üstad be belki de suç benimdir he? Neden yollarınızın ayrıldığı bir kızı bu kadar düşünüyorsun be? Üstad be bendeki de bir umuttu kıpkırmızı yemyeşil saplı güzel kokan bir güldü gerçekten bak... ama soldu gitti kırıldı sapı, kırmızı olan yer çürüdü gri renk oldu..
Beta erkek gibi hissediyorum kendimi halbuki hiç böyle bir yapım yoktu. Şu sıralar çalışmıyoruım evdeyim onun da bunalımı var diye düşünüyorum bir meşguliyetim yok çünkü.
Ya bu beta meta bunlar boş muhabbetler. Toplum da sürekli yeni yeni algılar çıkıyor. Bir ara metroseksuel erkekler turemisti. Reklam da David Beckham vardı. Erkeklere komzetik ürünü satmak için kadınlastirmaya çalıştılar. Şimdi de bu alfa, beta, sigma, omega. Yok değişik hap renkleri, yok değişik algılar. Bunlar hep insanları yönlendirmek için uydurulan şeyler. Bu kavramları ortaya atanlar para içinde yüzüyor. Sen ise kız gitmiş ardından betamiyim diyorsun. Sen kendini keşfetmemis bir kardeşimizsin. Kendine vakit ayır, kendini keşfet. Kim olmak istediğini bul. Sonra kendine göre uygun kızı bul. Hissettiğin gibi yaşa ama kız sana sevgi vermiyorsa vermeyeceksin. Bu hayatın kanunu. Söyle düşün. Bir köpek gördün sevmek istedin. Çağırdın gelmedi. Gitti başkasına. Kızacaksin haliyle kırılacaksın. Çünkü sevmeyi sen tercih ettin ama sevgin karşılık bulmadı. İşte burada tercihini iyi yapacaksın. Köpek sana gelirse seveceksin. Gelmiyorsa elini bile uzatma 😉
Üstad aslında beta alfa algıları gerçekten anlatıldığı gibi karakteri yansıtıyor. Tabii ki senin görüşün saygı duyarım. Kız konusuna gelince çok haklısın. Sevgi karşılıksız kalınca kara bulutlar çöküyor insanın tepesine tepesine.. Enerjimi sanki hortumla çekiyor biri. Bu tabii ki geçecek. Biliyorum ama böylesi yıllar süren tek taraflı sevgi olduğunu öğrenmek ve kurduğum hayallerin, yaktığım sigaraların hepsi boş olması. Onu arkadaşlarıma anlatmam. Ahh ulan kahretsin neler yapmışım ne kadar ezikçe takılmışım. Lanet olsun o kıza.
Bunlar ezikce şeyler değil. Her erkek hızlı döneminden sonra durur. Her ilişki yaşadığını birilerine anlatmaz. Doğru kişiyi bulduğuna inanırsa onda durur ve anlatır. Bir yerden sonra insan sıkılıyor çünkü. Düşünsene 16 yaşına geliyorsun kızlarla iç icesin. Lise, üniversite, sonrasında sokaklar da, dışarda derken hayatta bir trafik başlıyor. Bu hızlı yaşam bir zaman geçtikten sonra ve hayatın gerçeklerini gördükten sonra diyorsun ki ben ne yapıyorum? Ceketini asıp düşünmeye başlıyorsun. Sonra diyorsun ben bir kadın bulmalı ve ona ait olmalıyım. Sonra bu kadının da toplumsal olaylardan etkilendiğini görüyorsun. Sen alfa da olsan beta da olsan. Hadi diyelim karakter yansıtıyor ya bu kız seni zaten beta yapmadan rahat durmaz. Sen de kıza baştan diyorsun ki bak ben bir şeylerin farkındayim. Ben aslında alfalarin alfasayim ama senin için bazı özelliklerini törpüledim. Beta değilim ama beta özelliklerim var. Kiz senin ne yaşadığını bilmiyor. Hayatını bilmiyor. İzlediği filmlerden veya çevresinden ibaret sanıyor hayatı. Çünkü kızın kendi olgun değil. Aslında senin, onun için yaptığın bu şeyleri fark etmiyor ve seni pisirik, evden çıkmayan, sadece onun için yaşayan bir erkek sanıyor. Oysa ki sen onun için bir şeylerden vazgeçmiş oluyorsun. Eğer bir kadın, senin onun için vazgeçtiğin şeyleri görmüyorsa bırak beta sansin. Beta alfa olayı bana işte bu yüzden saçma geliyor. Gerçek manasını kimse bilmiyor. Algida seçicilik modeli bu durum. Kız bakıyor aaa bu beni seviyor, arkadaşlarına anlattı, benim için üzülüyor. Veya sen aynısını kendin için düşünüp betayim diyorsun. Sen beta değilsin. Sen kıza kendini ait hissetmişsin kız senin mağarana girmiş. Kurt sürülerin de veya aslan sürülerinde, alfa kurt ve aslan sürüdeki haremi önce elden geçirir. En son finalde birine ait olurlar. Diğer aslanlar bu betami diyor veya kurtlar? Sadece emekliye ayrılıyor. Biz emekliye ayrıldık diye güçten düşmedik. Sadece ait olmayı tercih ettik 😉
Aynen öyle üstad. Kızlar da bir de şu algı var nasıl olsa bir sürü Abaza yazıyor bir tek bu erkeğe mi bağlı kalıcam diye veya sevgili olunca çok rahat takılıyorlar. Nasıl olsa ayrılırsam hemen dm kutumdan birini ayartırım diye. Ortalama bir kız istediği her şeye sahip olabileceğini sanıyor buna deliriyorum ben. Şimdi burada suçlu kız mı yoksa yazmasına izin verdiği abazalar mı bence kız suçlu çünkü o abazalara sınır çekmedin duvar örmedin. Devir çok sıkıntılı üstad. Geçen bir yazı gördüm
Kızlar 20 li yaşlarda eğleneceği erkeği seçer, erkekler 30 lu yaşlar da evleneceği kızı seçer. Yani yaş ilerleyince bu sefer kızlar üzülüyor gençlik yaşımızda ne yapmışız diye. Bir de kızlar çok sık yalan söylüyor artık bunlara hak ettikleri gibi davranmak lazım
Valla bro ben bir kere güvenirim. Kıza da derim benim dünyam bu. Çünkü erkekleri de kadınlar tanıyorum. Sevgilin varsa her şeyin o olacak. En yakın kız arkadaşın bile. Benim güvenimi kirani affetmem. Kız bulmak zor değil. Doğru kızı bulmak zor. Ben, benim hatuna güvendim. Tanıdım, huyunu suyunu bilirim. Bana yanlış yapmaz bilirim. Velev ki bir hataya düştü ve yaptı. Bir erkekle konuşması, aklından geçirmesi bile benim için ihanettir. Bunu öğrenirsem siler atarım. İsterse evlenmiş olayım. İhanete, yanlışa affım yok. Bana uyarsa düzgün ilişki yaşar. Uymazsa kaybeder. Bu kadar basittir
Hoppppalaaaa hacı dayı kafanda seneryo kurup duyguya dönüştürüp kendini yıpratma beee. uyuyordur mışıl mışıl belki
İnş tabi 😳
Kardeşim canım çok yanıyor. Kafam yerinde değil. Hiç iyi değilim.
Serumlu foto çak
Numarasını sildim...
Geçmiş arama kayıtlarından bak ahahahs
La ne serumlu fotosu kfjdk bu nasıl bir yokluk. Kız geri dönsün diye düşmeyin la
ariyorum konusacak. birilerini henuz bulamadim
Eski sevdiğin kız başka erkekle konuşur mu diye sordum
yanlis oldu pardon arkdas
önemli değil müdür eğlencelik değil ömürlük olsun bizim canımız yanıyor sonra
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!