10 ilde toplam 13.5 milyon kişi yaşıyor. Dün itibariyle Elazığ' da etkilendi. Oldu 11 il
Depremden yüzde 1 lik kesim etkilense 135 bin kişi eder. Dün aciklanan rakam 37 bin...
10 ilde toplam 13.5 milyon kişi yaşıyor. Dün itibariyle Elazığ' da etkilendi. Oldu 11 il
Depremden yüzde 1 lik kesim etkilense 135 bin kişi eder. Dün aciklanan rakam 37 bin...
hayır, depremde vefat eden kişilerin kimliği belirsizse onları saymıyorlarmış. bu 36 bin civarı ölü sayısı sadece kimliği belirli olan kişiler. kim bilir kimliği belirsiz kaç tane cenaze vardır. belki onlarca, belki yüzlerce veya daha fazlası.. çok acı
Cevap
10Cevap
Yansıtmıyor zaten bu sadece kimliği tespit edilen sayısı. Yaşam belirtisi yok diye çıkıp gidilen binanın içinde kalan ceset sayısı hiç ugranmayan yerlerdeki ceset sayısı 30 bin olması mümkün değil
Nasıl bir kafa anlamadım? Ölen sayısının fazla olmasından mutlu mu olacaksın? Sayıyı doğru bulmuyorsan git say.
Andropoza mi girdin? Ne saçma canım yorumlarin var senin ya
Aynı şeyi yazacaktım ağzımdan aldın. Bu işker yuzde 1 ihtimallerle belirlenmez. 13 milyonda yerinde durmuyor.
Kimliği tespit edilenlerin sayısı olduğunu düşünüyorum. Tespit edilemeyenler sayıya dahil edilmiyor olabilir.
Hayır tıpkı 99 daki depremde ve pandemide ölenlerin sayısının gizlendiği gibi burada da gerçek sayıları söylememek için gayret gösteriyorlar
Yok daha yüzüne yakın insan enkaz altında diyorlar inşallah fazla artmaz
Daha çok artar o sayı
Daha fazla var sakliyolar
daha enkaz kaldırmalar yapılmadı
Gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum
Enkaz altındaki cansizlar henüz çıkmadı
Muhtemelen daha fazla
İnanmıyorum.
her ilde okadar bina yıkılmadı ama 100 vardır
Bilemiyorum ama inşallah doğrudur
Kesinlikle hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?