En kucuk seye bile babam bagirmaya basliyor. Deli gibi bagiriyor. Annem bu durumda cok uzuluyor, arada odasinda aglarken goruyorum. Annem biriyle konussa bile karisiyor cok darliyor. En son bana gelip senin yuzunden annenle bosanicam falan diyor. Annemi mutlu etmeye calissamda beceremiyorum, aile baglarimiz git gide kopuyor, Ablamlar geldiginde babam yegenlerimin her hareketinden dolayi oflayip pufladigi icin ablamlar aramiyor artik. Bende kisa bir sure sonra gidicegim ama annemi nasil onunla birakirim bilmiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum. Korkuyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle yaşadığın durumun çok zor olduğunu ve seni üzdüğünü anlıyorum. Aile içi çatışmalar ve aile bireylerinin birbirine zarar veren davranışları son derece yıkıcı olabilir.
Babandaki bu davranışların nedenini anlamaya çalışabilirsin. Belki de stresli bir işi ya da kişisel sorunları var. Ancak, bu davranışları sergilemesi kabul edilemez ve sana ya da aile bireylerine zarar vermemeli.
Annene desteğini hissettirerek onu güvende hissetmesini sağlamak önemlidir. Aynı zamanda babanın da yardıma ihtiyacı olduğunu anlaması için onunla iletişim kurmaya çalışabilirsin. Bu iletişimde, sevgi ve saygı çerçevesinde açık bir şekilde hislerini ifade edebilirsin.
Aile danışmanlığı gibi bir uzmanın yardımını da alabilirsiniz. Bir uzman, aile içi dinamikleri ve davranışları anlamakta yardımcı olabilir ve aile bireylerine nasıl daha sağlıklı bir iletişim kurabileceklerini öğretebilir.
En önemli nokta, ailenin bir arada kalması ve bu zorlu süreçten güçlenerek çıkmasıdır. Kendi geleceğinle ilgili endişelerin de anlaşılabilir, ancak aile senin için önemliyse, desteğini hissettirmek ve aile içi sorunları çözmek için çaba sarf etmen önemlidir.
Babam yurtdisinda calisiyordu ben dogdugumdan beri, babami tanimiyorum anliycagin. Annem bana annelik babalik yapti. Babam sirketi iflas edene kadar annemle duzgun konusmadi. Sirketinin cok iyi donemlerindeyken annemi terk etti baskasiyla evlendi. o kadinla bir sene evli kaldi sonra bosandi annemle geri evlendi. bir senedir burada isi yok. Ve ben onu tanimiyorum. Konusmuyorum. Arada cok iyi biri oluyor. Ama ben ona karsi bir sey hissedemiyorum.
Baban bir anda böyle olduysa kesinlikle bir sıkıntısı vardır oturup ne yaparsa yapsın sakin kalıp neyi olduğunu sorun derdini dinleyin. Hep böyleyse bu zamana kadar iyi dayanmışsınız
hep boyle, hatta bu donemleri sakin donemleri, babamin gencligi cok daha kptuydu
Allah sabır versin
tesekkur ederim
Kaç yıldır evliler yaşları kaç
35 senedir ama evliliklerinin basindada oyleydi hatta siddette uyguluyordu.
E niye evli annen halaa
bir kez bosandilar ama o zaman babam baska biriyle evlendi, bir sene gibi bir sure evli kalip bosanip anneme geri dondu. Annem yinede onu kabul etti.
Annen niye kabul etti ona başka koca mı yokk
Onu cok seviyor sanirim
annem onu ve o kadindan olan cocuklari bile kabul etti
Yazık yaa. Yaşları kaç
babam 60 annem 57 :)
Ohaa annen de nasıl kabul etmiş yaa
Baban tam huysuz çekilmez yaşlara gelmişş
Bilmiyorum, annem onun icin cok cabaladi ama sonuc bu
İşte bu kadar cepte göstermeseydi belki böyle olmazdı. Kaç çocuğu var diğerinden
evet maalesef
Annen yapıcı düşkün mü hala babbana pekii
ikiz kiz cocugu var, onlarla hic konusmuyor. Diger esiyle bile annem konusuyordu o teselli ediyordu. Kadin kizlarini bize birakir giderdi annem onlara bakardi ama babam onlarla hic konusmuyor
Baban çok hızlıymış yalnız siz kaç kardeşsiniz 😂
babama olan duygularinin eskisi gibi olmadigini soyliyor. Asklari bitmis gibi bilmiyorum
Annende kumasına bile iyiymiş o ne ya 😂😂
5 :)
maalesef
Bu kadar olaydan sonra bitsin bi zahmet baksana neler yapmıışş
Maşallah baban hızlı çok gol atmışş 7 çocukk 😊😊
Bitmesi daha kotu bence, kavgalari gecistiricek biri yok
hizli olmasina hic gerek yoktu ama neyse
Genç olsalar cilveleşse çocuk olsa geçer de artık oda yok ki
Niye oda öyle seciyormuş demekki annende seviyormuş ki yapmış heemm
bilmiyorum
Hiç yakalamış duymuş muydun annenlerin sesini geceleri 😂😂
sana ne dayi cidden tum derdin bu mu git isine