İsrail'i in biz Türklere bir yanlışı olmadı. Filistine gelirsek Filistinin kuruluşu zaten Osmanlı devletine karşı ayaklanan araplar tarafından olmuştu.
"Filistin bayrağı, Filistin halkını temsil etmek için kullanılan bayraktır. İlk olarak Şerif Hüseyin tarafından 1916 yılında Osmanlı Devletine karşı başlatılan Arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlandı.[1] Daha sonrasında bayrak ilk olarak 1964 yılında Filistin Kurtuluş Örgütü tarafından Filistin halkının bayrağı olarak ilan edildi. 15 Kasım 1988 tarihinde de bağımsız Filistin ülkesinin bayrağı olarak kabul edildi."
Kasma kendini fazla daha çok ekmek yemen lazım bu konularda yorum yapman için. Araştırma diyorsun, daha net yokken kitaplardan araştırırdım. Sanada bu dip not olsun
@kakayiyen ''Orta Doğu''dan bahsediyorum. Yani coğrafyadan. Haritaya bak bakalım İsrail Avrupa'da mı değil mi. İsterse zihniyeti Norveç olsun, Orta Doğu'da olan hiçbir devlette yaşamak istemem
İsrail halkı dünyanın en büyük soykırımını yedikten sonra dinlerinde toplumlarının doğduğu yer olan kutsal topraklarına geri dönerek her özgür millet gibi kendi devletlerini kurmak istediler. Onları başkalarının kültürleriyle boyunduruğunda yaşamak istemedikleri için suçlayamazsın.
Eğer Arap İsrail savaşında Araplar kazansaydı filistin devleti yine yok olacaktı çünkü Arap devletleri kendi aralarında paylaşacaklardı Filistin’i, Filistinliler çevredeki tüm Arap devletlerinde rahatlıkla yaşayabilirler ve tüm bu savaşlar küçük bir toprak parçası için değil tabiki din için.
Savaş suçu işlenmediniz sürece Ukrayna Rusya savaşında olduğu gibi denge politikası izleyerek çıkarlarımıza yönelik hareket etmeliyiz ve İsraillilerde Türkler zarar görmedi.
Eğer sen dinin için bu savaşta taraf tutuyorsan sen bilirsin ama İsrail’de haksız değil.
@kakayiyen Kral yazdıklarını dikkatlice okudum Daha öncede senin yazdıklarını aynısı söyliyen kardeşlerim vardı. Türklere zararları yok evet. İsteselerde yapamazlar bu ayrı konu. Dîn için evet savunuyorum. İsrailleri yahudileri fırına atan hitler filistiimiydi ya da müslümanmıydı. Yahudiliği biliyorsan kendilerinden başka büyük bir kavim kabul etmiyorlar. Neden sadece filistine saldırıyorlar. Hitlerin torunları almanyada orayada savaş aşsınlar haydi? Uzun bir konu kardeşim
Putperest sizsiniz çöl masallarını anlatan bir kitaba tapıyorsunuz tıpkı zamanında insanların heykellere taptığı gibi muhammed heykeli kaldırdı kitabı put olarak getirdi bari oda düzgün bir kitap olsaydı terör, seks, pedofili, ganimet, atların naarından kıvılcım çıkması gibi saçmalıklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İsrail tabi ki
İsrail'i in biz Türklere bir yanlışı olmadı. Filistine gelirsek Filistinin kuruluşu zaten Osmanlı devletine karşı ayaklanan araplar tarafından olmuştu.
Otoriter konuştu.
"Filistin bayrağı, Filistin halkını temsil etmek için kullanılan bayraktır. İlk olarak Şerif Hüseyin tarafından 1916 yılında Osmanlı Devletine karşı başlatılan Arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlandı.[1] Daha sonrasında bayrak ilk olarak 1964 yılında Filistin Kurtuluş Örgütü tarafından Filistin halkının bayrağı olarak ilan edildi. 15 Kasım 1988 tarihinde de bağımsız Filistin ülkesinin bayrağı olarak kabul edildi."
araştırmayı sevmeyenlere not olsun
Kasma kendini fazla daha çok ekmek yemen lazım bu konularda yorum yapman için.
Araştırma diyorsun, daha net yokken kitaplardan araştırırdım.
Sanada bu dip not olsun
neyi araştırp ne öğrendiğin belli değil. takım tutar ki savunma yapma gelip bana. az ötede yorumunu yap.
İkisi de Orta Doğu ülkesi. İkisini de istemem.
İsrail Avrupa ülkesi
@kakayiyen ''Orta Doğu''dan bahsediyorum. Yani coğrafyadan. Haritaya bak bakalım İsrail Avrupa'da mı değil mi. İsterse zihniyeti Norveç olsun, Orta Doğu'da olan hiçbir devlette yaşamak istemem
Neden doğası tarihi güzel, Ortadoğu’yu sadece çölden ibaret mi zannediyorsun.
@kakayiyen sevgili kakayiyen dostum, etrafında Arap ülkelerinin olması bile başlı başına yeterli bir sebep. Tavsiyen için teşekkür ederim :)
Tabiki filistin.
İsrailli ne kadar insan varsa istisna hariç hepsinin mk.
İsrail’i ne konuda suçluyorsun
@kakayiyen sana sadece bir örnek verim
Yan komşun bir suç işledi
İsrail geldi senin ailenin gozunun onunde her türlü zorbalığı yaptı.
Ne yaparsın.
@Sinan0161
İsrail halkı dünyanın en büyük soykırımını yedikten sonra dinlerinde toplumlarının doğduğu yer olan kutsal topraklarına geri dönerek her özgür millet gibi kendi devletlerini kurmak istediler. Onları başkalarının kültürleriyle boyunduruğunda yaşamak istemedikleri için suçlayamazsın.
Eğer Arap İsrail savaşında Araplar kazansaydı filistin devleti yine yok olacaktı çünkü Arap devletleri kendi aralarında paylaşacaklardı Filistin’i, Filistinliler çevredeki tüm Arap devletlerinde rahatlıkla yaşayabilirler ve tüm bu savaşlar küçük bir toprak parçası için değil tabiki din için.
Savaş suçu işlenmediniz sürece Ukrayna Rusya savaşında olduğu gibi denge politikası izleyerek çıkarlarımıza yönelik hareket etmeliyiz ve İsraillilerde Türkler zarar görmedi.
Eğer sen dinin için bu savaşta taraf tutuyorsan sen bilirsin ama İsrail’de haksız değil.
Senin fikrin ne
@kakayiyen Kral yazdıklarını dikkatlice okudum
Daha öncede senin yazdıklarını aynısı söyliyen kardeşlerim vardı.
Türklere zararları yok evet.
İsteselerde yapamazlar bu ayrı konu.
Dîn için evet savunuyorum.
İsrailleri yahudileri fırına atan hitler filistiimiydi ya da müslümanmıydı.
Yahudiliği biliyorsan kendilerinden başka büyük bir kavim kabul etmiyorlar. Neden sadece filistine saldırıyorlar. Hitlerin torunları almanyada orayada savaş aşsınlar haydi?
Uzun bir konu kardeşim
Buradaki tüm karışıklıkların tek sorumlusu var o da İngilizler. Ortadoğu’daki tüm devletleri yaratan sınırlarını çizen İngilizler. İsrail değil.
Ahirette de taraf olduklarınla dirilirsin
1-Allah muhammedi yaratmadı muhammed allahı yarattı 2- tanrı insanları yaratmadı insanlar tanrıyı yarattı 😎😎
Mk putperesti
Putperest sizsiniz çöl masallarını anlatan bir kitaba tapıyorsunuz tıpkı zamanında insanların heykellere taptığı gibi muhammed heykeli kaldırdı kitabı put olarak getirdi bari oda düzgün bir kitap olsaydı terör, seks, pedofili, ganimet, atların naarından kıvılcım çıkması gibi saçmalıklar
Merak etme saçmalık dediğin deliller seni cehenneme büyük bir hızla taşıyacak tövbe etmezsen
ne diyon laan senn
İslamcı şerefsiz filistin devleti türkiye ve israil tarafından yok edilecek diyorum lan bir sıkıntımı var?
İsrail
İslamı öğrenirdim