Turkiyeyi tercih ederim ancak bu hükumete değil bu hükumet ve yönetim sistemi ataturkun kurduğu sistem kalmadı. Laiklik aşindı kendilerine göre yeni din icat ettiler. Ataturkun kurduğu sistemle bu ülke olabilir
@linkerboy1991 üç dinde ortadoguda oluşması tesadufmü üstelik birbirine cok yakin bölgelerde ve birbirine çok benzer ozelliklerde olmaları dudundurmuyormu? Evet insanları evrensel doğrulara götürmesi belirli düzene sokması bulunduğu çağ için büyük yenilik getirerek insanlari belirli fikirlerde toplanmasını sağlamıştır ve manevi duyguların oluşarak manevi dünyanın oluşmasını sağlamıştır. Ancak peygamberlerin ölümünden sonra oluşan fikir ayrilikları mezhepleri oluştuarak wyni dinin farklılıklarını oluşturmalari bu kanaate içmiyorum. Hristiyanlık ve Musevi dillerinden benzer farklılıklar bunlari düşündürüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Amerika tabi ki de
Turkiyeyi tercih ederim ancak bu hükumete değil bu hükumet ve yönetim sistemi ataturkun kurduğu sistem kalmadı. Laiklik aşindı kendilerine göre yeni din icat ettiler. Ataturkun kurduğu sistemle bu ülke olabilir
Din icat edilen bir şey mi Allah aşkına ya Müslüman kanı ile kuruldu bu ülke
@linkerboy1991 üç dinde ortadoguda oluşması tesadufmü üstelik birbirine cok yakin bölgelerde ve birbirine çok benzer ozelliklerde olmaları dudundurmuyormu? Evet insanları evrensel doğrulara götürmesi belirli düzene sokması bulunduğu çağ için büyük yenilik getirerek insanlari belirli fikirlerde toplanmasını sağlamıştır ve manevi duyguların oluşarak manevi dünyanın oluşmasını sağlamıştır. Ancak peygamberlerin ölümünden sonra oluşan fikir ayrilikları mezhepleri oluştuarak wyni dinin farklılıklarını oluşturmalari bu kanaate içmiyorum. Hristiyanlık ve Musevi dillerinden benzer farklılıklar bunlari düşündürüyor
Mezhepler siyasi farklılıklardır. Mezhep din değildir.
Amerika'da yetişmek, Canada'da okumak ve İskoçya'da yaşamak isterdim.
1-finlandiya
2-japonya
3-danimarka
4-isveç
5-norveç
En iyisi Amerika. Bu dünyada en iyi hayatı yaşayan bölge orası..
Almanya, o disipline çabuk adapte olabilirdim çünkü
İtalya'da yetişmek isterdim, hem yemekleri hem de hayat dolu insanları harika. Bir de sanatla iç içe olmak güzel olurdu.
Los Angeles diyip new york fotografi koymakta ne bileyim?
Amerikayı temsil ediyor canım.
neden oncelikle los angeles peki? Neden new york degil?
Eğlence, özgürlük ve aydınlık
New York, San Fransisco ya da Austin' de yok mu bunlar?
Az nüfuslu sakin bir Avrupa Ülkesi olabilir. Amerika kesinlikle benlik bir yer değil.
Ben Türkiyede yetiştiğim için memnunum ama keşke daha da eğitimli olsa halkımız
Italya. Hem huzurlu hem ekonokisi iyi hem dili kolay hem is olanagi fazla hem de en sevdigim ulkelerden biri. Cevabim net
Amerika, Almanya'da da yaşamak isterdim de avrupalılar soğuk milletler
İsveç ya da Danimarka
Şu an greencard ile Delaware Wilmington da yasıyorum
ne iş yapıyon orada
floransa da yaşamak isterdim
Öyle bir hayalim yok
Amerika daha iyi gibi.
İsviçre ya da Amerika
Amerika en iyi ülke sağlık güvencende varsa
İsviçre
Amerika
Amerika.
Meksika.
Makedonya.
Amerika
Türkiye
Montenegro 🫶
İstediğim yerdeyim
kırşehir.. ❣️
isviçre olabilir
los angeles
Amerika
Papua Yeni Gine
Almanya
Türkiyem ❤️❤️
Abi turkiye mi kaldi kiyafet icin yapraktan yapilma setler giyen ulkenin ekonomisi bizden daha iyi (Papua yeni gine)
Türkiye
Suriye