Kişilik & Karakter Hangi ülkede doğmak ve yaşamak isterdiniz? ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor seçme şansınız olsa hangi ğlkede yamak istersiniz hangisi size yakın geliyor? Güncellemeler+1 yıl aaa bu güzel soru ama :) Güncellemeler+1 yıl sordumm :) Hangi ülkede doğmak ve yaşamak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Amerika tabi ki 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Rusya, Ukrayna, Amerika, Finlandiya, Almanya 1 17 Yorumla ironman57 +1 yıl ama hayatlar amasra diyorsun :) Yorumla igdonducakss +1 yıl Yok ya, amasrayi seviyorum 😄Ama bu ülkede ekonomik şartlardan dolayı yaşamak yorucu Yorumla ironman57 +1 yıl ekonomi iyi olsa cennet dimi bende çok seviyorum yaşadığım sehri bile tam gezemedim düşün :) Yorumla igdonducakss +1 yıl Bende bende 😅Çalışmaktan gezmeye vakit yok Yorumla ironman57 +1 yıl aaaa ne üzerine çalııyorsun ki ismini bilmiyorum hitap edemedim :) Yorumla igdonducakss +1 yıl Amasradayken bir restoranın mutfağında çalışıyordum, şimdi tekstile girdim 1 ay oldu Yorumla ironman57 +1 yıl anladım şu an nerdesin ki :) isimsiz :) Yorumla igdonducakss +1 yıl Köydeeeeee Yorumla ironman57 +1 yıl köyde tekstil mi var :) Yorumla igdonducakss +1 yıl Servisle gidip geliyorum Yorumla ironman57 +1 yıl anladım güzel köy sizin heralde tekstil i hiç sevmem nedeni bende kalsın ama Yorumla igdonducakss +1 yıl Ekmek parası 😅 Yorumla ironman57 +1 yıl aynen zor hayat :) biz karşılıklı mıyız sadece ben mi ekledim Yorumla igdonducakss +1 yıl Ne eklemesi, kim eklemiş Yorumla ironman57 +1 yıl ben attım ya t. k. p sen etmiyon galiba Yorumla igdonducakss +1 yıl Yok 🤠Sende etme, hesaplarım herkese açık zaten ne gerek var Yorumla ironman57 +1 yıl konuşmak iyi sohbet iyi neden olmasın Yorumla
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. USA isterdim... 1 5 Yorumla ironman57 +1 yıl nedeni? Yorumla ArzuRva +1 yıl Yasam standartlari ((( Yorumla ironman57 +1 yıl bu dimi ekonomi iyi olsa cennet buralar ama :( Yorumla ArzuRva +1 yıl Cennet ulkemizde cehennemi yasiyoruz (((( Yorumla ironman57 +1 yıl aynen öyle çalan çok :) Yorumla
Redww Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Uzayda 😄 1 3 Yorumla ironman57 +1 yıl ergen :) Yorumla Redww +1 yıl Oldu abi 😁 Yorumla ironman57 +1 yıl abisinin gülü :) Yorumla
Xxlarenqq Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İtalya veya Almanya 1 5 Yorumla ironman57 +1 yıl italyanlar bize benzer evet almanya ekonomik açıdan heralde Yorumla Xxlarenqq +1 yıl Evet Yorumla ironman57 +1 yıl ekonomi değilde keşke başka sebeplerimiz olsa dimi :) Yorumla Xxlarenqq +1 yıl Ya aslında ekonomi değil Almanyada yaşayan çok arkadaşım var ve hep merak etmisimdir çoğunlukla bu sebepten dolayı ama ekonomi olarak güçlü bir ülke buda güzel. italya içinde yemek kültürünü seviyorum ondan. Yorumla ironman57 +1 yıl anladım görmek nasip olur inş :) Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Norveç 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl soğuktur kız oralar :) Yorumla
İamprinvess Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Suriye 2 3 Yorumla ironman57 +1 yıl burayı terke et :D Yorumla İamprinvess +1 yıl 😂 köken Suriye zaten doğmadım ama Yorumla ironman57 +1 yıl game over :) elendin :) Yorumla
Ölübalıkgibi Takip Et Xper 1 Yaş: 91 +1 yıl Türkiye 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl as bayrakları :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Amerika tabi ki
Rusya, Ukrayna, Amerika, Finlandiya, Almanya
ama hayatlar amasra diyorsun :)
Yok ya, amasrayi seviyorum 😄
Ama bu ülkede ekonomik şartlardan dolayı yaşamak yorucu
ekonomi iyi olsa cennet dimi bende çok seviyorum yaşadığım sehri bile tam gezemedim düşün :)
Bende bende 😅
Çalışmaktan gezmeye vakit yok
aaaa ne üzerine çalııyorsun ki ismini bilmiyorum hitap edemedim :)
Amasradayken bir restoranın mutfağında çalışıyordum, şimdi tekstile girdim 1 ay oldu
anladım şu an nerdesin ki :) isimsiz :)
Köydeeeeee
köyde tekstil mi var :)
Servisle gidip geliyorum
anladım güzel köy sizin heralde tekstil i hiç sevmem nedeni bende kalsın ama
Ekmek parası 😅
aynen zor hayat :) biz karşılıklı mıyız sadece ben mi ekledim
Ne eklemesi, kim eklemiş
ben attım ya t. k. p sen etmiyon galiba
Yok 🤠
Sende etme, hesaplarım herkese açık zaten ne gerek var
konuşmak iyi sohbet iyi neden olmasın
USA isterdim...
nedeni?
Yasam standartlari (((
bu dimi ekonomi iyi olsa cennet buralar ama :(
Cennet ulkemizde cehennemi yasiyoruz ((((
aynen öyle çalan çok :)
Uzayda 😄
ergen :)
Oldu abi 😁
abisinin gülü :)
İtalya veya Almanya
italyanlar bize benzer evet almanya ekonomik açıdan heralde
Evet
ekonomi değilde keşke başka sebeplerimiz olsa dimi :)
Ya aslında ekonomi değil Almanyada yaşayan çok arkadaşım var ve hep merak etmisimdir çoğunlukla bu sebepten dolayı ama ekonomi olarak güçlü bir ülke buda güzel. italya içinde yemek kültürünü seviyorum ondan.
anladım görmek nasip olur inş :)
Norveç
soğuktur kız oralar :)
Suriye
burayı terke et :D
😂 köken Suriye zaten doğmadım ama
game over :) elendin :)
Türkiye
as bayrakları :)