kOnYa'lı diye dalga geçtiğiniz adamlar bilimsel olarak en güvenli yerde oturuyorlar
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/Map_of_earthquakes_in_Turkey_1900-2023.svg
kOnYa'lı diye dalga geçtiğiniz adamlar bilimsel olarak en güvenli yerde oturuyorlar
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/Map_of_earthquakes_in_Turkey_1900-2023.svg
Kısa bir hikaye anlatayım.
Hz Süleyman zamanında bir zât saraya gelir.
İnatla içeri girmek ister , Süleyman A. s da onu kabul eder.
Ardından sorar ;
Buyur bakalım ne istiyorsun?
Zât ise der ki :
Ben der , sabah Azrail (a. s) i gördüm , bana sinirli sinirli bakıyordu.
Senden de beni Hindistana göndermeni isteyecektim der
Süleyman A. S da bu isteği kabul ederek zâtı bir rüzgarla hindistana gönderir.
Akşama doğru Azrail (A. S) ı görünce kendisine sorar.
Sen bu adama neden sinirli bakmıştın?
Azrail (A. S):
Ben ona sinirli değil , tuhaf bir şekilde baktım zira Allah (c. c) bana bu adamın canını yarın Hindistan'da almamı söylemişti.
Ama bu adam 1 günde Hindistana gidemez diye bakmıştım , sonra bir rüzgarla gittiğini gördüm.
Bende peşinen gidip vazifemi yaptım.
Kıssadan hisse , Hakikat insanı bulur.
Yinede önceden elden geleni yapmak , sonra tevekkül etmek gerek.
Cevap
8Cevap
Konya bir yana şu an karaman ciddi yatırmlar başladı 15.000 üstünde göç aldık karaman en güvenilr yer
Kanka konya çok güvenli.
O sırada konyadaki obruklar:
O sırada obruklar'dan ölen kişi sayısı: 0
Ölen yok çünkü adamı direk haritadan siliyo. Sen gel etme mis gibi bayburta yerleş, darbe yok deprem yok, enkaz yok, terör yok. Belçika gibi şehir
Derhal geliyorum AVM'si bile olmayan şehre :dd www.hurriyet.com.tr/.../son-dakika-bayburtta-kan-donduran-olay-velayeti-bosandigi-esine-verilen-2-oglunu-oldurup-intihar-etti-41695471
Amaaan olur öyle şeyler her ailede oluyo bu da sorun mu şimdi xmcmfkkd
😠😠
Nüfus yetersizliğinden dışarıdan bayburta gelin getirme ikna çabaları sonuç vermedi. Bu sefer sadece ben değil bayburt da kaybetti. #DirenBayburt
Sence bilimle alakaları olduğu için mi oradalar, ataları orada olduğu için mi oradalar Sümeyyecim?
Öncelikle Konya'lı değil ve başörtülü değilim. Hem ne atası anlamadım. Kim orada? Ne bu mantık?
Gençenlerde barınaktaki köpekleri katleden memleketi diyorsun anladım
Konya'da 1 tane olay olmuştur. İstanbul'daki cinayet sayısını bol verip Konya'ya laf edesim gelmiştir😂
bu gündüz kuşağı programlardan birini izliyordm bir dönem. Yasin Şahin olayı vardı. Konyanın bir köyünde küçük bir çocuğun kayboluşu. O olayı incelerlerken köyde dönen diğer olayları filan duydukça insan kafayı yiyordu. Çocuk istismarcılığı, komşularn her şeyi bilip susmaları vs vs.. neler neler.
@fatoşşist34 ayol Fatma. İstanbul'la kıyaslarsan hiç bu. İstanbul'un aklı yerinde adamından da korkulur. Konya'da birkaç dengesiz çıkıyor o da akıl sağlığından
@SinEMCÜKLE 20 milyon nufuslu yerle konya yı bir tutuyon ya sana helal olsun
bacım öyle değildi ya. orada başka şeyler dönüyordu. İstanbul'da topluca aileli çocuklu bir semtin her şeyyi bilip sakladığı gibi bir vakayla karşılaşmsın öyle
@arda1966 yani o kadar da kırık değilim. Yine kişi başı İstanbul
@SinEMCÜKLE şekerim sadece istanbuldaki göçmen nufusu konyayı ikiye katlar goçmenler olmasa İstanbul'da sıkıntılar olmaz
Doğru Konya 100% Türk kökenli vatandaşa sahip. Unuttum. Benim hatam
Orası hiç belli olmaz Gaziantep 3. Derece bölgeydi o da maf oldu
İyi olur orası iyidir
Konyanın davarlarıyla mı uğraşılır saçmalama
Marmara Ege daha beter
Sen konyalı görmemişsin
Karaman daha güvenli canım benim.
Gurur duyuyorum memleketimle
yok kalsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?