Turkiyede yaşanan bu son olaylar ve nagzi şeyler beni çok etkiledi kafayı yiyorum ya sabaha kadar hava aydinlansin ki ben uyuyayım diye bekliyorum gece bisey olursa aileme haber vermek için ve korkuyorum sevdiklerimi kaybetmekten
Dun annem dediki ben göz yanilmasida olabir ama arkamdan küçük bi kararti gördüm gibi oldu dedi odadan da tik tik ses geliyor dedi babam vefat etmeden 1 hafta önce oda diyordu ayak sesi duydum gibi şeyler dedi
Şimdi saat 6 ben uyumadım ve annem bunu söyledikten sonra fark etti ettimki etkiledi beni çünkü odamdan demin garip bi şekilde tıkırtı sesi geldi direk aklım annemin anlattığı şeye gitti dünde duymuştum çünkü kafayı yicem gerçekten normal gelen şeyler artık normal gelmiuo bana
Dun annem dediki ben göz yanilmasida olabir ama arkamdan küçük bi kararti gördüm gibi oldu dedi odadan da tik tik ses geliyor dedi babam vefat etmeden 1 hafta önce oda diyordu ayak sesi duydum gibi şeyler dedi
Şimdi saat 6 ben uyumadım ve annem bunu söyledikten sonra fark etti ettimki etkiledi beni çünkü odamdan demin garip bi şekilde tıkırtı sesi geldi direk aklım annemin anlattığı şeye gitti dünde duymuştum çünkü kafayı yicem gerçekten normal gelen şeyler artık normal gelmiuo bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sosyal medyadan uzak kal
Haber izleme çok fazla
Hepimiz fazlaca üzüldük evet ama
Akıl ve ruh sağlığını düşünmek korumak zorundasın
😔😔😔😔 odamdaki o ses normal mi peki annemin anlattığı şeye gitti aklım babası vefat etmeden önce ses duymuş onu soyledi bu akşamda ses duyar duymaz odamdan aklım direk onagitti etkilenmisim 😔
Dua et dua hiçbir kalmayacaktır, Ayetel kürsü, Felak, nas sarıl Rabbine 🙏
😔 böyle herseyden etkilenmem normal mi peki aklım gerçekten kötü şeylere gidiyo en ufak seude
Neden sarıl rabbine dedin😔
Yaaa Allahi zikret , ne bileyim dua aç dinle zaten bir şey kalmayacaktır, şeytan diğer varlıklar, vesvesende yok olacaktır
Yani bende zor şeyler yaşadım öyle karartilat falan bazen karabasan ama dua ile aştım çok şükür 🙏sizinde Rabb'im yardımcınız. olsun
😔😔 geçti demi sende başka hiç bir sebebi yokmus o zaman sendeki seylerjnde
Geçti geçti, uyumaya calis ama dua et bak bana inan aç YouTube dan mesela inşirah süresi rahatla geçecek be rahat ol herşeyin sahibi var 🙏
Cok teşekkür ederim benimle konuştuğun icin😔
Rica ederim ya ne olacak sakin ol , tabiki burada da sohbet et ama , vesvese bunlar bir bakımada
Destek almaktan da çekinme derim yani ayıp bir şey değil Allah'a emanet olun , korkma hiç
Çok çok teşekkür ederim kendine çok dikkat et 😔
Sende dikkat et bir şey olursada yorum yapabilirsin buraya 🙏cevaplarım ben mesela bir abdest al , namaz kıl madem uyumuyorsun ,2 rekat da olsa dua ile korunacaksin ve bu veseveseler sende iman belirtisi olduğunu gösteriyor bence şeytan boşuna uğraşmaz daha gençsin korkma hiç 🙏
Böyle şeylerde etkilenmemen lazjm
Neden
Çünkü Allah'ın hikmeti yani elden bir şey gelmiyor
Sen hiç mi etkilenmedin
Allahjn hikmeti olan ne
Cevap verebilrmsn😔
Bana
Yazdım
Bende uyuyamıyorum :(
:( gerçekten deliricem ya
Peşinden geliyorum sanırım 🤷🏻♂️
Benim böyle herseyden etkilenmem normal mi peki bak demin valla odamdan ses duydum biseyde yok odamda o tikirtinin çıkması icjn aklım direk annemn söylediği şeye geldi
Beynin sana oyun oynuyor olabilir. Korkulacak bişey yok merak etme
Ama odamdan duydum ses valla bak bi tikirti küçükte değil hani:(
Böcek olur, karınca olur. Birçok sebebi olabilir. Kötü düşünmr, kafanı meşgul et birşeyle
Odamda böcek ne arasinki 😔 pencerede sineklik var acmiyorum bile pencereyi soguktan
Örnek verdim sadece, başka bir şey düşün. Nerelisin mesala?
Malatya sen :( ama denizlide yasiyorum
Ben göçmenim ama İstanbul'da yaşıyorum
Uyudun mu
Hayir youtubeden iyi gelecek şeyler izlemeye çalışıyorum gerçekten piskolojim bozuldu ilk defa böyle hissediyorum geçen gün uyumadan önce bile o kadar stres ve kaygı düşünceler kafamın içi doluydu
Kalbim hızlı hızlı atıyordu nefes aliyorum ama alamiyo gibiydim
Buda düşünüp durmaktan vücudun bana gösterdiği anskiyete
İçini dökmek istermisin?
Tabiki
Nerden yazcan burdan mı?
Bende uyudun sandım 😏
Bizde aynı
Ne ayni mesela
Piskolojimiz bozuldu artık
Ne yaşıyosun
Derken
Nerde yaşıyosun