eskiden mutlu ve neşeli dolu bir insandım ama bir süredir kendimi ne mutlu hissediyor nede üzgün ikisi arasında gelip duyuyorum birine karşı tahammülüm olmuyor icim hep bi sıkıntı ile dolup taşıyor ne yapmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne olursa olsun lütfen psikiyatriye psikologa danışma antidepresan kullanma burdaki erkekler ile konuşma konuyu sextinge getirirler çünkü... Mecralarda da medet umma her seyi yaşayan biri olarak söylüyorum
ilaç kullanmak istemiyorum sadece biraz da olsa içimin rahat etmesini istiyorum bana bir çözüm önerisinde bulunabilir misin
Gezme imkanın varsa gez az ve öz alışveriş yap , bitki sevmesen de çiçek açan mevsimlik bitkiler al bak , fesleğen kötü enerjiyi alıp güzel koku verir onu da ekmeni öneririm , pozitif ol küfürleri azalt varsa tabii. Ve bol bol manifest yap mesela ben çok mutluyum diye mutlu olayım deme mutluyum de. Olsun deme oldu diye dua et kodlarsan bunu hayatına her şey çok güzel olacak
Bir kez üniversitenin ilk yılında ben çok parasız kaldım ee ailem falan da yok tabii neyse lütfen yardım et diye dua ettim olmadı bir ay oldu olmadı en son kendi kendime şey diye konuştum evet bugün sukredecek çok şeyim var ailem olmasa da bugun param oldu bende dışarı çıktım gezdim falan diye diye oturdum hemen akşamında bana burs çıktı öyle işte... Mesele para değil çok şey için yalvardım dua ve manifest her şeye ilaç ama geçmişe ve ölüme derman değil... ❤️
yorumunuz beni çok etkiledi dediğiniz gibi kodlayacağım kendime odaklanacağım herseyin çözümü var bu yoruma çok ihtiyacım vardı içime su serptiniz sizi unutamayacağım dediklerinizi de çok teşekkür ederim❤️
Ben teşekkür ederim inşallah çok güzel şeyler olacak oldu diyelim biz mutluluğunu paylaşmaktan çekinme her yerde düşman çatlatan fotoğraflar atmani dört gözle bekliyorum 🥰 hayatın guzellikleri hakedenini bulacak
Bendede var
nasıl geçecek
Ölünce geçer
o zaman niye yaratıldık ki mutsuz olmak için mi
Ben bu hayata ait olmadığımı hissediyorum sürekli anlik mutlu olsam dahi sonrasında tekrardan huzurum yok oluyor sürekli depresif bir mod geliyor🤦🏼🤷🏼
son zamanlarda bende böyle hissediyorum hiç benlik değil
tüm gün mutlu mutlu gezerken akşam olunca düşünmeye başlıyorum
İlacı yok bunun yaşamayı öğrenmek lazım🤷🏼
hayatı biraz kötü yönlerini görerek öğrendim son zamanlarda gördüklerim beni yanılttı
bence düşünmeyi bırakırsam kendimi meşgul edersem mutlu olabilirim diye düşünüyorum
Umarım mutluluğu bulursun ben -1 başladım başlangıcım kötü olduğu için hayata benden vakit geçti gibi ama belki sen kendin için doğru olanı bulabilirsin
yapılan bir yorum sonucu kendimi çok iyi hissediyorum umarım sizde kendinize odaklanıp mutlu olabilirsiniz unutmayın herseyin çözümü var
🫡👍🏼👋🏼👋🏼
Bunlara ek olarak aglamak istiyorum sadece
ağlamak keşke bir çözüm olsaydı belki o zaman mutlu olabilirdim
Cozum degil maalesef ama cok agliyorum 🥺🥺 insallah iyi hissedebilirsin en kisa zamanda
lütfen çok ağlama umarım ikimizde bir gun iyi olabiliriz🩷
Umarim, sen de hiç üzülmesen keske 🥺💕 cok aglamamayi ben de istiyorum ama olmuyo
derdini anlatmak ister misin ben kendime çözüm bulamıyorum ama seni dinlerim
Kisaca bahsedeyim kafani sisirmek istemiyorum cunku. Ailevi sorunlar aslinda. Ailem yaptigim hicbir şeyi begenmiyo, sadece konusuyorlar. Istedikleri her seyi yapiyorum ama bi turlu sevemiyolar beni. Onlar icin bosanmama sebebiyim ve birbirlerine yasattiklari her sey icin beni suçluyorlar. Anlasamiyorlar kisaca. Çocukluktan itibaren olan bi sey alismam lazim ama alisamadim. Hergun daha cok uzuluyorum. Bi kere olsun sacimi oksamak bile onlara zor geliyo. Sadece maddi olarak ihtiyaclarimi karsilayinca mukkemmel ebeveyn olduklarini saniyolar. Kisa dedim ama uzun oldu biraz kusura bakma 🥺 Sen de anlatabilirsin ben de seni dinlerim bu arada 💕
bu kesinlikle senin suçun değil o yüzden bazen bosvermek en iyisidir
kendini düşünmek daha önemlidir
kimse senden değerli değil sen yaptığın şeyi beğeniyorsan başkası begenmiyorsa onu umursamamalisin kendini umursamalisin önemli olan senin beğenmen,
ailemden uzak bir yerde universite okuyorum fakat ortamdan ve yaşım büyüdükçe bazı sorumluluklar beni geriyor hayatta ne yapacağıma karar veremiyorum soğudum bütün herseyden yarın iş görüşmesine gideceğim durumu görüyorsun onlar benden enerjik ve neşeli biri isteyecek ben şu an düşüncelerle kaybolmuş biriyim hayatın bu kadar hızlı gitmesine alışamıyorum
Bos vermek istiyorum ama olmuyo tek suclu benmisim gibi hissettirdikleri icin. Yaziklarinda cok haklisin, tesekkur ederim dinledigin icin 💕 Insallah is gorusmen çok guzel gecer. Ben de alisamiyorum bunlara ve galiba alismak zorundayiz hayat bizi beklemiyo maalesef 🥺 senin için dua edicem, iyi olman için, hayatinin cok guzel olmasi icin 💕
sen harika birisin bunu unutma
kendim için ise ayakta duracağım bu zorluklara karşı ayakta duracağım hiç bir sey kendimden önemli değil mutluluğumdan önemli değil
Sen de oylesinnn 💕💕 hiçbir sey senden onemli degil dedigin gibi, mutlu olmayı hak ediyorsun 💕💕💕🥰