Aslında babama yardıma geldi dükkan taşıyorlar Allah razı olsun yardım etti ama ben kapalıyım rahat edemiyorum hiç
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Nirmal degilde sende bundan tedirginsin hayatina cok karisiyor giriyor sanirim
Eşimle baş başa kaldımı yanımıza geliyor bir şey konuşursak kapıyı dinliyor kaynanadan beter
Demekki gizli sakli is yaparken dinlemekten gormekten zevk alan birj karismasinin baska anlami yok
Abisini benden kıskanıyor kabul edemiyor hala evlendiğini
Psikolojik soru ve yaptigi sadece saçmalik burnunu sokmak ortaligi karistirmaktan başka birsey degil
Psikolojik olarak sağlıklı değil zaten üvey anne elinde işkence gördüler eşimle ikisi acısını sanki benden çıkardı
Ne diyeyim sana allah sabir versin isin zor tahammul etmrk zor
Mahremiyete dikkat et yalnız kalma eşinin olmadığı zaman evde olması da uygun değil
Açık olunca rahat edeceksen açıl ya da babana söyle otelde misafir etsin.
Hamal gibi kullanıyorsunuz ama
ise gelince güzel olmayınca kötü
Zamanında oda beni kullandı 9 ay hamile halimle hizmet ettim evimde kaldı hiçbir destekte bulunmadan kaldı
Şimdi işler değişti.
Neden bu6 rahatsızlık
Şöyleki yeni evliyken yanımızda 9 ay kaldı hamile halimle devamlı hizmet ettim yüzümü astım diye beni sülalesine ve eşime şikayet etmişti hala da etmeye devam ediyor yine geldiği zaman sesimi çıkarmıyorum hizmetimi ediyorum eşimin hatrına yemek çay tatlı meyve aklına ne gelirse yorulunca odama geçiyorum doğal olarak eşim tutturuyor illa geç saatlere kadar hepbirlikte oturalım diye ama eşarpla işkence gibi oluyor evin içinde saatlerce oturmak rahat giyinip uzanmak istiyorum birde geldimi abisini benden kıskanıyor mutfakta yalnız kalırsak bizi dinliyor yanımıza geliyor hemen çok değişik bi insan
Nasıl sizi dinliyor ne denek bu
Eşimle bazen bir şey konuşuyoruz kapıyı falan dinliyor yanımıza geliyor işte ne olduğunu anlamak için markete pazara gittimi bir şey konuşursak aramıza giriyor ne oluyo ne konuşuyorsunuz diye bi gün eşim çok afedersiniz sanırım öptü veya kalçama vurmuştu tam hatırlamıyorum içeri gittikten sonra sormuş o ses neydi bi ses duydum naptınız diye
Sevişirken dd dinlesin oldu olacak
kayın eşinin kardeşi mi oluyor
Evet erkek kardeşi ama benden 3 yaş büyük
eşine söyle
Kayın en tehlikeli akraba uzak durun
Uzak durmaya çalışıyorum
Kayın çok tehlikeli dikkat edin
Senin için zor bi durum evde rahat olamazsın
Bu durumdan cok mu rahatsızsin ve sürekli evde mi
Sabah evde değil ama akşam geldiği zaman eşim sürekli hizmet etmemi istiyor zaten yemek çay meyve her şey hazırlıyorum yorulup odama geçiyorum 10 gibi içeri gel diye tutturuyor eşim kapalıyım rahat edemiyorum geç saatlere kadar oturmak işkence gibi oluyor evin içinde yazmayla
Esine bu durumu soylediniz mi peki. Kendisi bu duruma ne diyor
Anlamıyor beni defalarca konuştum tartıştım ama yok
Yanlis anlamazsaniz vaktiniz var mi tkp edebilir misiniz
Nedenki
Sizi dinlemek için
tabi fantezi kuruyosundur kayninla o yuzden
Pis fikrini kendine sakla
yoo bence oyle. o yuzden rahatsiz oluyosun,, gunaha girmis hissediyosun.
G. zekalı
gercekleri syleyince kizmak mi lazim.
Haydaaaaa tehlike
Evet tehlike bide meraklı yapıya sahip eşimle baş başa kalıp bir şey düşünemiyoruz
Konuşamıyoruz*
İzler bak dikkat et 🤣
Eşine söyle
Ona göre hava hoş beni umursamaz çok tartıştık bu konu yüzünden artık tartışmak istemiyorum
Gece sizin sesinizide dinliyodur buu
Kendi ayıbı
Gidiyo mudur ilişkiye girerken sesiniz sencee
Ne bileyim
Çok ses çıkıyor mu bilirsiinn. Sin rahat ediyor musun evde başkası varken yapabiliyor musun
Ne zamandır evlisin
8 senedir
İlk kalışı değildir o zaman
Ama yine de İslami olarak pek uygun değil yani
Kaç gündür kalıyor
İlk değil zaten daha 2 aylık evliyken geldi yanımıza yerleşti 9 ay kaldı o süre zarfında hamileydim çok çektirdi bana gerçekten çok inadına hareketler yaptı hep sustum sabrettim millet hamileyken kilo alır ben kilo verdim bütün sülalesine beni şikayet etti yüzümü asıyorum diye ama kendi yaptıklarını anlatmamış benim nasıl zor bir hamilelik dönemi geçirdiğimi anlatmamış 9 ay boyunca hep kustum yüzümün asık olduğundan haberim bile yok açlıktan bulantıdan halsiz kalıyordum
Evet hamilelik zor bir dönem
İşsiz güçsüz biri sanırım
bir şey var bı de
nerene bakıyo