Kaynanam 1 haftadır bizde kalıyor gitmiyor?

Kaynanam 3 saatlik uzaklıkta oturuyor ve 2 aylık evliyim kaynanam 1 haftadır bizde kalıyor. Herşeyi ayağına bekliyor yiyor içiyor ben herşeyi yaparken tepemde dikiliyor izliyor süzüyor. Yediği önünde yemediği arkasında. 2 aydırda durumumuz yok kıt kanaat geçiniyoruz dolabımda bişey kalmadı yiyor içiyor ihtiyacın var mı sormuyor? Çayı bile bana koyduruyor 1 haftadır çok yoruldum. Hiç yardım etmiyor. Eşimle rahat olamıyoruz çekiniyoruz artık yani sabahları paldır küldür yatak odamıza giriyor. Oğlum işe geç kalcak uyanmadı sandım diyor. Toparlanıyoruz hemen. 1 haftadır kocamla arkadaş gibiyiz. Napıcam ben gitmiyor ya :( herşeyi ayağına geliyor tabi. Ben burda tatile geldim diyor. 2 gün öncede kayınpederim aradı beni hiç aramıyorsun diye azarladı ağzına geleni söyledi. Haftada bir arıyor cumanızı kutluyorum diyorum huzur evlerinde kalana da öyle yapıyorlar diyor. Sizi herkese kötü anlatıyorum diyor. Sinirimden ağladım kocamda takma kafana yut herşeyi diyor. Kayınpederim yanımızda değil ama telefondan bıt bıt ötüyor. Kaynanamın hizmetçisiyim. Kocama yoruldum diyorum ben senden razıyım diyor. Napıcam bu kaynanaya normal mi yaptıkları?
Kaynanam 1 haftadır bizde kalıyor gitmiyor?