Abim denen herifin ölmesi için dua eder misiniz?

Sürekli psikolojik şiddet uygulayarak her seferinde beni küçük düşürmeye çalışan abi müsvettesiyle aynı evde yaşıyorum maalesef yaşı 37 fakat beyni 4 yaşındaki çocuktan daha da aşağı kendisi depresyonda diye hepimizin psikolojisini bozmak istiyor sürekli hakaret ve şaka adı altında psikolojik şiddet uyguluyor eğer diğer abilerim olmasaydı belki de beni döverdi bile ama onlardan çekindiği için yapabildiği tek şey psikolojik şiddet. Burama kadar geldi bendeki de sabır ve artık taştı bugün sinir krizi geçirdim nefessiz kaldım ağlamaktan gözlerim şişti evdeki misafirlerin ağzına sakız oldum. Sırf o abi denen embesil yüzünden.. onu sürekli alttan almaktan yoruldum, her seferinde susmaktan sırf psikolojisi bozuk diye sesimi çıkarmamaktan çok yoruldum. Ders çalışmama bile engel oluyor sessiz ol diyorum bilerek evin içinde bas bas bağırarak konuşuyor sınava az kaldı destek olmuyorsun bari köstek olma diyorum yine anlamıyor bakın bu bildiğiniz gibi bir şey değil çok farklı bir şahsiyet Allah biliyor neler çektiğimi rabbimden tek isteğim o herifin bir an evvel ölüp gitmesi Bu arada benim de yaşım 19
Abim denen herifin ölmesi için dua eder misiniz?