Hiç dövmedim dövsem olur mu ben bunla ne yapıcam okullar tatil olmadan önce hocasına saygısızlık yapmış
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oğlunuzun üzerine gitmek yerine yanınıza çekip konuşmayı deneyin. Onu anladığınızı dile getirin, istediklerini gözden geçirip beraber karar verin. Aile içinde birlikte geçirdiğiniz, geçireceğiniz zaman da çok değerli. Onunla zıtlaşmak yerine onu desteklediğinizi hissettirin. (Bu istekler absürt istekler olmadığı müddetçe.) 18 Yaş grubu tam da kendini keşfetme yaşıdır aslında. Reşit olmuş olmanın getirdiği farklı bir de özgüven olduğundan siz üstüne gittikçe o da üsteliyor, biraz anlayış lazım sadece.
08 Yorumla- +1 yıl
Anladım hep sevgiyle yaklaşıyorum ama çek elini diyor kaç yaşına geldim diyor
- +1 yıl
Dışarı çıkmak istemiyor hep yatıyor başı ağrıyor evde hep
- +1 yıl
Sanırım oğlunuzun arkadaş çevresi yok. Özellikle 18 yaşındaki birini evde tutmak zordur, çıkmıyorsa vardır bir sorun. Eğer durum böyleyse ailecek dışarı çıkmayı deneyin? Arkadaşı olun, sadece anne babası değil. Belki size karşı açılır, sorun bu değilse bile açıldığından dolayı sorununu anlatır.
- +1 yıl
İnşallah dediğiniz gibi olur
- +1 yıl
Şey dicem tatlılık diyosunda bana sg dedi dün
- +1 yıl
Durumu tatlılıkla idare edecek olan sadece siz değilsiniz ki, buna baba da dahil. Asıl baba oğluna destek verirse oğlunuz daha iyi hisseder. Bilirsiniz babalar ve oğullar arasında illa bir mesafe oluyor. (Evlat kayıranlar harici) Eşinizin size destek vermesi lazım. Şu anda oğlunuzun size bu kelimeyi kullanması normal. Yanlış yaptığının farkındadır muhtemelen zaten ama benmerkezci ve ergen psikolojisi yüzünden üstte kalmak isteyecek. Size tavsiyem oğlunuzla konuşmanız ve onu bir psikologla konuşmaya ikna etmeniz.
En İyi Cevaplar
+1 yılSaygısız birini saygısızlık ederek eğitemezsiniz. Biri saygısızlık gösteriyorsa maruz kalmış demektir. Saygısızlığı öğrendiği yolları mümkün olduğunca tıkayın. Başta asiliğe vursa da sonunda eğilir. Olmazsa psikoloğa götürün ve aile içinde nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin.
11 Yorumla- +1 yıl
Dün babasıyla kavga etti babası vurdu oda kendimi öldürcem dedi psikologa gelmezki
+1 yıl18 yaşında bir çocuğa vurursanız ya sizden nefret eder ya da direkt sizi siler "kafasında"
Vurmak vs. kafanızdan çıkartın. Tek çözüm yolu konuşmak, ya siz konuşacaksınız ya da bir psikolog eşliğinde konuşacaksınız.
Vurursanız ters teper, en azından benim ailem bana böyle bir şey yapsa, o dakika boş ver olup giderim o evden
02 Yorumla- +1 yıl
boş ver olup = sektir olup
- +1 yıl
yaşım 19
+1 yılşahit olduğum bir çok olaydan konuşuyorum. önce güzelce uyarın baya bi nasihat verin baktınız olmuyor ya odaya kitleyin su verin sadece ya da bırakın sokağa aklı başına gelir size küfür ediyorsa direk başına gelecek her şeyi hakediyordur anneye küfür etmek ne demek ya
011 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısınız hakediyor odasında sabah akşam yatıyor kalkıp yemek yiyor sonra yine yatıyor şerefsiz
- +1 yıl
bende çok üzdüm annemi çok pişman oldum ama küfretmek çok farklı bi olay şiddete kadar gider bu olay umarım bir şeyler kullanmıyordur
- +1 yıl
Yok kullanmıyor insan gibi Bi kere sabah kalkmadı sabaha kadar telefonla oynuyor sonra akşama kadar yatıyor
- +1 yıl
güzelce uyarın bakalım ne diyecek babası da uyarsın
- +1 yıl
Babası dün dövdü bağırdı intihar etcem dedi sonra yattı
- +1 yıl
yok ya nereye intihar ediyor gitsin etsin
- +1 yıl
direk dövmek olmaz ablacım önce yaptıklarını anlatacaksın sonra yaptığının size ve kendisine olan etkilerini sonunda da sonuçlarını söyleyeceksin
- +1 yıl
sen bi git güzelce konuş istersen bakalım ne tepki verecek
- +1 yıl
Yatıyor şu an uyansın konuşcam
- +1 yıl
tamam abla inşallah düzelir
- +1 yıl
İnşallah
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bunu konuşarak çözebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz bir ay önce yine bu soruyu sormuştunuz ve ben size bir sürü öneride bulunmuştum o önerileri yapmadığnıza o kadar eminimki... Bide çocuğa şiddet uygulamışsınız hiç doğru değil hayattan iyice soğuttunuz çocugu. Ben mutlaka bir spor kursuna yazdırın demiştim ve kesin yaomadınız bi ortamı yok çocugun oda hep uyuyor yapıcak bir şeyi yok çünkü belkide kendini çirkin buluyor bu kadar üzerine gidip bide çocuğa küfrediyosunuz hiç doğru değil tekrar söylüyorum bu şekilde sadece çocugun piakolojisini bozarsınız
016 Yorumla- +1 yıl
Ya nasıl ortamı olsunki dışarı çıkmak istemiyorum, diyor yani biri gelip omu evden götürmezse çıkmaz
Cevap sahibi+1 yılSınava girsin tyt ye iki yıllık üniversuteye gönderin çocugu orada tanjr insanlari
- +1 yıl
Şey zaten sınava çalışıyor uyumak dışında kitaplarda aldı çözüyor üniversitede de kimse onla konuşmazki
Cevap sahibi+1 yılÇko anylis uni oyle bi ortam degil ki neden konusmasinlar konusurlar yeterki gitsin sizde gidene kadar motive edin ozel ders falan veddirin bide aldigniz kitaplarin parasini yuzune carpmasaniz iyi olur ya da desteginizi... hic biseyi yuzune carpmayin sadece baska ortamlara girsin duzelecektie
Cevap sahibi+1 yılBide kazanamazsa bile kendi sehrinde 2 yilliga gitsin sonra dgs ike gecis yapar 4 yilligi okur bitirir
- +1 yıl
Anladım sağolun aslında onun bmyle davrandığım için çok üzülüyorum
- +1 yıl
Pişmanım ona kötü davrandığım için
- +1 yıl
Sen hangi şehşrdesin acaba merak ettimde
Cevap sahibi+1 yılBence sizde kendinize zaman ayirmiyosunuz farkindamisiniz kac ay oldu siz hala ayni durumdasiniz yani bu böyle devam edemezki birinin bu akışa dur demesi lazım sizin heo pozitif olmanız gerek en son ne zaman oglhnuzla yemege ciktiniz ne zaman güzel bir hediye aldiniz ki ona? Lütfen dikkat edin çok öneml8
- +1 yıl
Evet haklısınız
- +1 yıl
Aslında bişey dicem kızmazsan 1 ay önce soru sordum şimdide sordum aslında ben değilim kadın değilim annede değilim 18 yaşındayım erkeğim ben kızmasın dimi bana
Cevap sahibi+1 yılManyaksin oglum sen neden bunu yapiyosun kendine
- +1 yıl
Ne yaptımki
- +1 yıl
Bişey yapmadım sadece kendi annem iş gibi davranıp yazdım
- +1 yıl
Ayrıca oğlum deme bana ben büyüğüm
Cevap sahibi+1 yılKendi adına da yazabilirsin bisey kahbetmezsin ayrica senden buyugum ben ayrica kendini cirkin bulmayi ve kiz arkadasim yok diye aglamayida birak ben kac yasima geldim hala erkek arkadasim yok normal seyler bunlar ve üni ye git iki yilligna sonrada dgs ile geçiş yaparsin hadi bay yazma bidaha
+1 yılBabası tatı sert konuşsun. Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir
15 Yorumla- +1 yıl
Babası vurdu dövdü de dahada bağırdı
- +1 yıl
Kimliğini eline verin ve kulağından tutup dış kapının önüne koyun ve kapıyı içeriden kapatın. 3 gün sürter 1-2 arkadaşının yanında sonra it gib döner gelir, ne isterseniz yaparım diyecektir.
- +1 yıl
Hm zaten öyle yapsam ama üzülürüm neticede oğlum
- +1 yıl
Evliyken ben öyle yapmıştım. Annesi üzülmüştü. Şimdi Bilgisayar mühendisi ve annesini baş taçı ediyor. Deveye diken insana iten makbul oluyor.
- +1 yıl
Hm
+1 yılErgenlik zamanı normal böyle olmadı çevresinde vardır bu şekilde ağzı bozuk arkadaşlari. Babası yok mu
07 Yorumla- +1 yıl
Babası vurdu dün dahada sinirlendi kendimi öldürcem dedi çok üzülüyorum ona
- +1 yıl
Çok yanlış yapmış konuşarak daha kolay hepimiz genç olduk
- +1 yıl
Ya işte haklısınız psikologa götürsem millet deli der ona şimdi
- +1 yıl
Niye deli desinler ki
- +1 yıl
Bide gelmezki zorlamı götürcem
- +1 yıl
Şiddet kar etmez sen de bilirsin.
- +1 yıl
Biliyorum şiddet çözüm değil psikolog istemez ki hem götürsem şimdi pskologada küfür eder arsız
+1 yılErgen çocuk, çok üstüne gitmeyin ama takıbıde hiç bırakmayın
04 Yorumla- +1 yıl
18 yaşında ve ergen
- +1 yıl
Şimdi gençler geç olgunlaşıyor
- +1 yıl
Hm anladım
- +1 yıl
Başka sıkıntıları var mı
Vurursanız tamamen kopar sizden. Zaten 18 yaşında reşit. Bırakın ne yapıyorsa yapsın
02 Yorumla- +1 yıl
Yaw küfür ediyor bana sg diyor annesine
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabasına söyle sözünü dinleyeceği birinin konuşması lazım diğer türlü sen ne kadar yapma desen de devam eder dinlemez bu yaşlarda. çevresinin büyük etkisi vardır ailede bu şekil örnek alacağı biri yoksa eğer çevreyle değişime başlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılo yaşa kadar dövmediysen o yaştan sonra dövmen bir işe yaramaz aksine ters teper
014 Yorumla- +1 yıl
Ya babası azda olsa döverdi ama mesela dün dövdü dahada bağardı
- +1 yıl
çünkü o yaşta dayak çözüm olamaz daha da zorlaştırır durumu
- +1 yıl
Hm zaten vurunca dahada bağırıyor
- +1 yıl
konuşmayı denemelisiniz bağırıp çağırmadan sakince onu anladığını hissettirerek
- +1 yıl
Ya valla olmuyor zapetedemiyom onu sevgiyle yaklaşayım dedim yinede istemiyor
- +1 yıl
onu anladığınızı hissettirmelisiniz önce sizi dinlemesi için
- +1 yıl
Nasıl olacak o
- +1 yıl
neden küfür ettiğini nelerin onu sinirlendirdiğini tespit etmeniz gerek önce
- +1 yıl
Mesela içinde sevgi olan her şey onu sinirlendiriyor
- +1 yıl
Sadece size karşı mı yoksa herkese karşı mı böyle?
- +1 yıl
Herşeye
- +1 yıl
bu yaşlarda çok üstüne gitmemek gerek siz ona sevginizi onu anladığınızı gösterip bunu anlamasını sağlayın. Zamanla anlayacaktır. Bağırıp çağırmayın dayak atmayın
- +1 yıl
Anladım saolun
- +1 yıl
Sizde sağ olun umarım düzelir.
Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Ağzının üstüne bir tane yapıştır adam gibi konuş falan de ama çocuk 18 olmuş bile
03 Yorumla- +1 yıl
Babası vuruyor bazen o zaman dahada sinirleniyor artık zaptedemiyom
- +1 yıl
Neden
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğlunla yaşıtım arada bizi anlamadığınızı düşünüyoruz ve küfür etmeside arkadaş ve sanal ortam yüzünden artmıştır
09 Yorumla- +1 yıl
Şey sarılayım diyorum çek elini diyor ben üzülüyorum ne yapabilirim sen bilirsin belki
Cevap sahibi+1 yılAçıkcası bende anneme karşı öyleyim bazen kimseyi istemiyoruz bazen ailemizden nefret ediyoruz sizin zamanınızda böyle değildi belki ama biizm şu zamanda her şey değişti yani kısacası oğlunuzu biraz rahat bırakın komik bir şey söylediğinde sorgulamayın Gül'ün fazla kısıtlamayın ve sarılmak istediğinizde habersiz sarılın bazen mutlu ediyo ya da oğlunuz sevgilisinden ayrılmış olabilir depresyon gibi falan
- +1 yıl
Sevgilisi yok olmadı hiç zaten kızları sevmiyorum diyor anlamadım neden sevmiyor eve kız geldimi hemen odasına gidiyor
Cevap sahibi+1 yılOğlun eşcinsel olabilirmi
- +1 yıl
Yok değil sebebi hep evde duruyor hiç kızlarla tanışmadı hiç kız arkadaşım olmadı diye üzülüyordu artık nefret ediyor hiç Bi kız onu sevmedi diye ondan
Cevap sahibi+1 yılOğlunuz bi gamer ve sanal ortam dışını artık sevmiyor yaşıtları gibi kız ortamı olmadığı için oyüzden pekte yapılcak bişi yokk herzaman ona sarılınn
- +1 yıl
Sarılsam ne olucak ki gençliği evde geçiyor yazları evde
Cevap sahibi+1 yılMerak etmeyin sizin oğlunuzdan daha beterim annem bi kere sarılsa bilgisayarın başına bidaha oturmam bile sadece oğlunuz sizin sevginizi hissetsin sizin kalbinize sığınacağını herzaman bilsin yeter
- +1 yıl
Ya şey oğlum hayatta sarılmama izin vermez kalple sevgiyle geçen şeylerden nefret ediyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstesen de dövemezsin onu zaten Bence bu kadar zorlama
031 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmalıyım peki babasına söylesem
Cevap sahibi+1 yılBabası uzakta mı Yani neden babasının bilgisi yok konu hakkında
- +1 yıl
Babası bazen döver dün dövdü çok sinirlendi çocuk dedi kendimi öldürcem
Cevap sahibi+1 yılDövmek çok kötü bir şey sana da şiddet uyguluyor mu
- +1 yıl
Yok
Cevap sahibi+1 yılNeden şiddet uyguluyor Peki çocuğuna
- +1 yıl
Küfür ettiği için oğlum
Cevap sahibi+1 yılSen hiç küfür etmiyor musun ya da kocanın küfür etmiyor mu her konuda dört dörtlük müsünüz
- +1 yıl
Değiliz ama ya sadece o değil bayan hocasına saygısızlık yapmış
Cevap sahibi+1 yılBayan hocasına ne yapmış
- +1 yıl
Ayaklarını sırasının üstüne koymuş hoca gelmiş herkes ayakta o hala öyle hoca demişki indir o ayakları oda kalkıp ya siz kimsiniz lan demiş
Cevap sahibi+1 yılO çocuğu yetiştiren sensin Sonuçta sizden gördüklerini yapıyor Senin işinle ilişkin nasıldır peki
- +1 yıl
İyidir kötü değilki ya zaten hep böyle değildi son, zamanlarda oldu böyle
Cevap sahibi+1 yılBen de onu diyorum işte bir şeyler olmuştu Bir şeyler değişmiştir sonuçta belki sizden gördüğü bir şeylerdir belki sevgilisidir onunla konuşmayı dene dövmeyi değil
- +1 yıl
Psikologa götürcem ne yaparsa yapsın artık bıktım
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın ve tek çocuğun baba Senin kocanla ilişkin nasıl
- +1 yıl
41 ben kocamla ilişkim iyi yani normal
Cevap sahibi+1 yılYa bence sizin ilişkiniz ona da yansıyordur diye düşünüyorum Başka çocuğunuz var mı ama eşin sana hiç şiddet uyguladı mı Ya da çocuğun önünde farklı şeyler oluyor mu onun duyduğu gördüğü bildiği
- +1 yıl
Yok olmadı zaten son 3 aydır değişti çocuk bu tek çocuğum
Cevap sahibi+1 yılBu yaşlarda olur okulda yaşadığı bir problem Aşk kendini ispat etme psikolog her zaman iyi gelir
- +1 yıl
Dedimde psikologa gidelim ben delimiyim sever o psikolog uda sg dedi bana
Cevap sahibi+1 yılPsikoloğa Deliler gitmez Bunlardan önce öğretmen lazım sizler ne iş yapıyorsunuz nasıl bir ortamda yetiştiniz
- +1 yıl
Biliyorum deliler gitmez o öyle diyor
Cevap sahibi+1 yılÇok yanlış düşünüyordum bunu anlatman için annesi olarak
- +1 yıl
Anlamıyor ki o sadece yatıyor sabah akşam
Cevap sahibi+1 yılYani belki cinsel anlamdaki dürtüler belki aşk belki seninle kocan arasındaki ilişki her şey dediklemiş olabilir Bunu
- +1 yıl
Hm
Cevap sahibi+1 yıl@Semra67yyy ne demek istedin?
Cevap sahibi+1 yıl@Neydika ben insan olarak yardımcı oldum...
Babasının haberi var mı bu olydan karşına alıp konulması lazım dövmek çok yanmis bir kavram şuanda yaşı 18 ergenlik döneminde
06 Yorumla- +1 yıl
Konuşmuyor bana sg rahat bırak diyor
- +1 yıl
Babası dün vurdu dövdü az o dahada bağırdı dedi yeter öldürcem kendimi sonra kapıyı, kitleyip yattı hep böyle değildi son zamanlarda oldu
- +1 yıl
Hm öylemi acaba başka sebep olabilirmi peki
Hayır dövme anlatmaya çalış.
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyor kendini büyük sanıyor sanki 30 yaşında adam miş gibi sorun nedir sence
+1 yılSoru kaldırılmış dertleşmek istersen burdayim
00 YorumlaSevgisizlik zor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılkız arkadaş belliki
09 Yorumla- +1 yıl
Yok kız arkadaşı
- +1 yıl
tamam işte lazım
- +1 yıl
Yok kızları sevmiyor zaten konuşmak istemiyor kızlarla sadece evde yatmak istiyorum diyor
- +1 yıl
erkeklerimi seviyr
- +1 yıl
Yok öyle değil zaten sürekli yıllardır okuldan ev evden okula geldiği için kızlarla mubabbet etmiyor o zamanda sevmiyor
- +1 yıl
sevmesi lazım stresini o şekilde atsın
- +1 yıl
Küçük Bi yerde yaşıyoruz yani yaşıtı kızlar yok ergen kızlar var onlarımı sevsin yaw
- +1 yıl
oda ergen sonuçta artık napıyosa
- +1 yıl
Ya Allah aşkına 15 yasındaki kızla mı konuşsun ergen değilki o 18 yaşında
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılFazla üstüne gitmeyin
00 Yorumla
+1 yılErgenlik işte
07 Yorumla- +1 yıl
Peki kendimne zarar verirmi 18 yaşında ergenmi olucak ya 18 yaşına gelmiş
- +1 yıl
Kimisi geç çıkıyor. Önce tatlı dille konuşun. Ama şımartmadan...
- +1 yıl
Konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor kendine zarar vermez dimi sizce
- +1 yıl
O potansiyeli olduğunu ancak yanında iken öğrenebilirsiniz. Takip ettiği ilgilendiği şeylere bakın. Kan vs sevmiyorsa, psikopat ruhlu değilse yapmaya cesaret edemez. Ağır bir depresyon bunu yapar ancak. Geçmiş olsun, umarım düzelir..
- +1 yıl
Sağolun şey telefonunda intihar etmekle ilgili şeylere bakmış geçmişinden öğrendim
- +1 yıl
Psikolog tek çare. Ayrıca hassasiyet gösterin. Anlamaya çalışın ki kimse beni anlamıyor demesin
- +1 yıl
Ya psikolog konusu açıldı asla gitmem dedi bende artık rahat uyuyamıyorum
Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zaptedemessin
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İyi akşamlar 18 yaşında oğlum biraz saygısız olmaya başladı küfür etmeye başladı azda olsa ona ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler