Eşim oğlumuza çok kaba davranıyor?

Oğlum 6 yaşında. Babası oğlumuza gerçekten çok kaba davranıyor bir gün öz oğlunu sevdiğini öptüğünü görmedim. Çocuk oyun oynamak için yanına geliyor "yürü git lan tv izliyorum" diye bağırıyor. Çocuktur hata yapar ve o bizim oğlumuz buna rağmen vazoyu kırsa, babasına haylazlık yapsa bile sinirden deliye dönüyor çocuğu dövüyor şerefsiz babanım lan ben senin diyor ben hemen önüne atlıyorum nolur yapma o daha çocuk diyorum.. Sonra çocuğu korudum diye bana da kızıyor. Çok üzgünüm bana hep "anne babam niye beni sevmiyor" diye soruyor oğlumu teselli etmeye çalışıyorum "baban ikimizi de çok seviyor sadece işte çok yoruluyor bak bizim için gidip para kazanıyor sevmese hiç bunu yapar mı" diyorum her seferinde bunları söylüyorum çünkü başka söyleyecek bir şeyim yok babası oğlumuza para vermekten başka ona hiç bir iyilik yapmıyor ki.. Kocamı her zaman çok sevdim o da beni seviyor bana bir kere bile el kaldırmadı küfürler etmedi ama bana bu kadar iyiyken öz oğluna neden bu kadar umursamaz düşünüyorum ama anlam veremiyorum. Bu nasıl mümkün olabilir ki?

Eşim oğlumuza çok kaba davranıyor?