Ailem ve akrabalarım bu gün doğum günüm diye akşam toplanma kararı almışlar
Ülke bu halde iken kutlama yapmak ne kadar doğru? Kızdım bağırdım çağırdım umursamıyorlar.
Ailem ve akrabalarım bu gün doğum günüm diye akşam toplanma kararı almışlar
Ülke bu halde iken kutlama yapmak ne kadar doğru? Kızdım bağırdım çağırdım umursamıyorlar.
Yetişkin insanlar bunu düşünemediyse sen napsan boş dün kardeşim 16 yaşında artık küçükte sayılmaz müzik açmış biraz gürültülü dinliyordu gittim uyardım insanların acısı varken biraz saygın olsun bize yakışmıyor ablacım kapat dedim odadan çıktım baktım ne yaptığına kapattı hemen. Tabiki de hayat bir şekilde devam ediyor edecek.. Ancak şu süreç çok hassas.
Doğum günün için kutlama yapmasaydiniz ne yapacaktiniz hani evde oturacaksın muhtemelen, o saatlerde dünyayı kurtarmayacaktıysan ve böyle insanların gözüne sokar gibi bir kutlama değil de sırf seni mutlu etmek için yapılmış basit bir pasta kesme organizasyonu ise kimseye zararı olduğunu sanmam.
Cevap
5Cevap
Doğum günün kutlu olsun...
Aslında bugünlerde hiçbir şey yapmak gelmiyor içimizden ama hakli bile olsak sevdiğimiz insanları kırmadan bunu dile getirmeliyiz. Hayat çok kısa... Şey diyebilirsin en azından "Çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz önemsediğiniz için ama başka bir gün daha coşkulu kutlayabiliriz bunu". Ama belli ki bir toplanma olacak en sakin bir şekilde geçirmeye bak derim. Sonuçta hayat devam ediyor ve onlar seni seven insanlar. Kendine de onlara da biraz zaman vermen, aksine iyi bile hissettirebilir.
Kimseyi suçlama dünya dönmeye devam ediyor herkes kendi hayatını yaşamaya mecbur !!
Doğum günün kutlu olsun ama hayat devam ediyor keşke önceden kutlamk istemdini söyle seydin
Keşke önceden konuşma yapsaydın
Hiç haberim yoktu ki.
Alışılmış vardır önceki yıllardan
Doğum günün kutlu olsun. Gerçekten senin gibi insanlar olduğu sürece bu ülkenin geriye gitmesi çok zor. Şunun düşüncesine girmek bile ne kadar iyi kalpli biri olduğunu gösteriyor..
En azından bilincli bir evlatsin ailene rağmen
Doğum günün kutlu olsun o halde :)
cok yanlisbirsey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?