Gizli Üye(36-45)+1 yılFiili zinadan kaçıyorum. Annem babamı gömdüm. Defalarca uğraştım atamam olmadı. Elimde 10 tane üniversite diploması var. Bazen niye yaşıyorum diye soruyorum. Ölsem kurtuluş olacak gibi. Düşünüyorum herkesin dalgasıyim. Hareket edecek halim yok. Yıllarca hakkım yendiğini Düşünüyorum. Bir firmada özel güvenlik gorevlisiyim. Krizler geçiriyorum. 19 defa kpss girmişim. Yaşım 35. bazen diyorum yeter Allah Yeter ya canımı al kurtulayım ya da bu ülkeye belalar ver hakkını yiyenlerin hesabini al diyorum. Öyle doluyorum krizler geçiriyorum. Düşünsene çöpten ekmek yiyerek bitirilen 10 üniversite ve bir firmada asgari ücrete çalış... amirim dediğin kız 21 yaşında. Birim amiri 30 yaşında. Bazen seni işten çıkartırım diyor. Susuyorum. Toplu içmeye gidiyorlar. Aralarında bir şeyler planlıyorlar. Sessiz sessiz aldırmıyorum. Ama içimde kalan boşluklar. Hiç bir kadın kabul etmedi. Allah bu ülkede tas üstünde taş bırakma. Her ağladığım bu ülkeye kan olarak milyar katı geri dönsün ki benden sonrakiler bu duyguları yaşamasın diyorum.
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOtursa ne olacak ki? Kizlaridan bir tanesini görüyorum. İstesen de istemesen de azıyorum. Boşanmış içenlenle içsem acaba diyorum beni bir güzel erkek hissettirse diyorum? Sonra olum ver Allahim diyorum. Allah'm keşke diyorum. Keşke her şey yeniden yapılsa. Asgari ücretin bedeli. Allah'm ne olur yeter diyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama dayanacak gücüm kalmıyor. Gece vardiyasında çıktım 09.00 da yattım 12.00 da uyandım rüyamda kızları gördüm. Bir giyinmiş amirim. Boşanmış bir içiyor. 8 tane kız da buna uymuş. Evde saatlerce ağladım. İçime oturuyor. Zaten kadrolu kadınlar ise başladı. Aylık 20.000 TL sendika yol ve benzeri yardımları var. Allah'tandır desem de artık yoruldum
Cevap sahibi+1 yılNasıl almalıyım?
Cevap sahibi+1 yıl2017 De aldım. Paxil
2018 2019 respidal Paxil
2019 kimyasal hadım ilacı almaya başladım. Depo provera.1 sene sonra kadın gibiydim. Erkeklerle yatmaya başladı. mm. bayağı erkekle yattım. İlaç kadınlastirdi.2022 Eylül de kestim. Şimdi erekte olamıyorum en son ocak 2023 se erkekler ilişti bana.
Cevap sahibi+1 yılHastane de destek olarak bana ilaç yaz gönder yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ama gay oldum.600 fazla erkek benimle arkadan beraber oldu
Cevap sahibi+1 yılHadimlasmak için kullanılan ilaçları beni kadın gibi hissettiriyor ki. Teslim oldum adım çıktı üniversitesi de. Çoğu öğrenci
Cevap sahibi+1 yılBir kadına tecavüz edebilirsin dedikleri icin
Cevap sahibi+1 yılBildiğin progrstron kadınlık hormonu veriliyordu. İlişki başlayamassin. Erkekliğim kalmazdı. Sonra bir ara öpüştüm kadın gibi hissediyordum. Birisi bana sahip oldu zorla video ya çekmiş. Üniversite de adım çıktı. Sonrası gelen yaptı. Tek sebebi para
Cevap sahibi+1 yılAmin amin. O işi grup halinde yaparlardı. Ağzıma m birisi birisi arkadan *. simdi bile erkek hissettiğim olmuyor. *
Cevap sahibi+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılOturamazsın yediğim zaman. zencininkini yedim bir ay oturamadim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanımız 1. dünya savaşından beri fakirlik, yoksulluk, acı çekiyor. 1. dünya savaşına Enver Paşa'nın darbesi ile devam eden süreçte girdik. 1. savaşına bizi darbeciler soktu ve halkımız ve beraber yaşadığımız halklar çok acılar çektiler ve hala gözyaşı dökülüyor Osmanlı topraklarında. Darbe bu kadar kötü bir şey işte.
Gelelim Türkiye Cumhuriyetine. Cumhuriyet dediğime bakmayın adı Cumhuriyet. Cumhuriyet kurdum diyen kişi bile ölene kadar 1 tane tek bir tane demokratik seçim yapmamış. Lütfen Wikipedia 'dan Cumhuriyet rejiminin tarifine bakın. Allah aşkına bu kişi nasıl hiçbir demokratik seçim yapmadan Cumhuriyet kurabiliyor. Resmen milyonlarca insanı salaq yerine koyuyorlar. Kadınlara seçim hakkı verdi diyorlar utanmadan. Yahu erkeğin seçim hakkı mı var ki! 1 tane sadece 1 parti olan ülkede seçim olma imkanı nedir? Kafayı mı yediniz! Benim halk olarak seçim yapabilmem için 1'den fazla tercihim olabilmeli ki içlerinde birini seçeyim. 1 tane sadece 1 parti olan ülkede vatandaşın tercih etme hakkı mı var? Bu nasıl Cumhuriyet? İnceleyin Osmanlı'da bile birden fazla parti vardı.
CHP 'nin iktidar olduğu dönemde halkımız daha fazla acı çekti. Öyle ki girmediğimiz 2. dünya savaşında savaşmadan 21 bin insanımız açlıktan öldü. Halk kan kusturdu CHP. Sonra yapılan ilk demokratik seçimde halkımız CHP'nin poposuna tekmeyi vurdu. Adnan Menderes tek başına iktidar oldu. Ne yazık 200 senedir bize acılar yaşatan darbe belası yine milletini başına bela oldu. Bu ülkede başbakan asıldı! Ülke hep böyle darbelerle geriye götürüldu. Her 10 senede bir darbe ola ola Türkiye'nin ayakta kalacak hâli kalmadı. Turgut Özal zamanda biraz kıpırdamalar oldu. Çünkü kendisi çok iyi yetişmiş bir devlet adamıydı. Köprüler, barajlar çok büyük işler yaptı Turgut Özal. Bugün üzerinden geçtiğimiz köprüler onun eseridir. Ondan sonra yine karanlık bir döneme girdi ülkemiz. Erbakan'ın bu ülkeye hizmet etmesine müsaade etmediler yine darbeciler. Yani bu ülke darbecilerden çok çekti çoook...
Ecevit ekonomi bitirdi. Hem de dünyada ekonomik kriz yokken biz de vardı. Milletin başörtüsü ile uğraşıp ekonomiyi Amerika'dan gelen Kemal Derviş'e bıraktılar. Milleti per perişan ettiler. Zaten Ecevit Amerika'nın operasyonu ile seçim kazanmıştı. Amerika, Abdullah Öcalan'ı Türkiye'ye teslim ederek Ecevit'e prim kazandırdı. O da mahvetti ülkeyi.
17 Ağustos 1997’de deprem oldu. Ogün biz saat 2'ye kadar arkadaşlarla takılmıştık. Eve geldim. Biraz uyudum. Saat 3 'ü 5 geçe deprem oldu. Ecevit hükümetinin basiretsizliği tekrar gün yüzüne çıkıyor,
değil canlı arama çoğu insanın cesedine bile ulaşılamadı. Sonra Sezer ile bir gerilim yaşayınca ekonomi tamamen çöktü. Seçimden sonra Erdoğan'nın partisi iktidar oldu ama kendisi taraflı yargı yüzünden siyaset yapamıyordu. O problem de çözülmesiyle Türkiye şahlanmaya başladı. Halk bu kadar iyi bir yönetimi şimdiye kadar hiç görmemişti. Erdoğan seçim üzerine seçim kazandı, kazandı da kazandı kazandı da kazandı... Halk bu ülkenin derdine ancak Erdoğan'ın derman olacağını biliyordu.
2000'li yıllardan sonra hem ekonomik düzelme bununla birlikte inşaat yapımında çok güzel gelişmeler oldu. Konut yapımında mühendislik hizmetleri almak herkes için mecburi oldu. Üniversiteler çok yetenekli mühendisler mezun etti. Hazır beton kullanımı yaygınlaştı. İnşaat teknolojisi gelişti ve mekanizasyon yoğun kullanıldı. Artık daha sağlam binalar yapılıyordu. Bakın dikkat edin yıkılan binaların çoğu 2000 öncesi konutlar. 2000 sonrası yıkılan binalar çok az. Bunu Fatin Altaylı'nın programına konuk olan Bilim adamı inşaat mühendisi de bunu Fatin Altaylı'nın yüzüne karşı söyledi. Buradaki provokatörler 3 gramlık beyniyle burada manipülasyon yapmasına bakmayın.
Yine Profesör Naci Görür bu hükümetin 20¹⁰ yılından sonra depreme karşı proaktif yaklaşım sergilediğini muhalif kanal FOX’da söyledi 1-2 gün önce. Ama hayır bu beyinsizler yüzünden umarım başıma bir şey gelmez...10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl-polos teskilatinca yağmacıların girisi engellenmeli. Sabikalilar tespit edilirse hemen uzaklastirilmali.
-ilk dakikada 3 harfli marketlerle mutabakat saglanip onlari da magdur etmeden onlarin mukemmel dagitim agindan depolarindan faydalanilip ucreti karsiliginda o bolgeye temel gida urunleri nakledilmeli
-katilmak. isteyen tum meuteahhitlik firmalar taseron kalipcilar demirciler kisacasi alet edavat sahibi tum insaat ekipleri canli insan karsiligi ödül sistemiyle bolgeye davet edilmeli. Ve devlet gorevlilerinin gorevi ise gelen ekiplerin çapına gore kicuk ya da buyuk bir yikik bina gosterip onlara zimmetleyip calisma alani netlestirmesi yapmasi ve gerekir.
-karayollari ilk dakikada tum yollari kontrol etmeye baslamali.
-devlet kurumlari iban atip para istemek. yerine zaten ikametgahi belli olan kisilere otomatik olarak banka hesaplarina para yollamali.
Buna benzer cok sey var ama uzatmayayim.
Yani bunlari benim gibi amator alakasiz biri bile dusunebiliyorsa yetkililerin de bastan boyle bir eylem planinda olmasi gerekir. Benim yazdiklarim yanlis yontemler de olabilir ama dogrularini bilenlerin bunlari yapmasi gerekirdi.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiki katiliyorum. Basta sadece yagmacilar yazdim ama sabikalilarin da orada isi olmamali diye onu da ekledim. Yagmacilarin yuzude 90 i sabikasizdir zaten cok haklisin.
+1 yılİmanımı sorguluyorum ben Gerçekten müslüman mıyım ya namaz bile kılmıyorum..
02 Yorumla- +1 yıl
Aminn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ömrümüz kıza, boş yere kendimizi yıpratmaya sevdiklerimizi yıpratmaya gerek yok bunu anladım. Çocuklara hep zaafım vardı, hep masumlardı gözümde şimdi enkazdan çıkıp annesiz babasız kalışları, içlerinde ufacık nefret olmayışı daha da çalışıp kazanıp böyle çocuklara yardım yapma, bizzat yanlarına gitme okutma öğretme hevesimi arttırdı. Aynı şekilde sevdiklerini kaybetmiş insanlara.. Tabii dini yönden de etkilendim. Allahın kudreti, ayetinde dediği gibi "Sizi eksilterek sınayacağız sabredenlere müjdele". Namaz dua maneviyat yönüne daha ağırlık veriyorum önceliğim eğlence veya uygunsuz şeyler değil huzur ve maneviyat.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bana hiçbir şeyin değişmeyeceğini tekrar gösterdi. Deprem dünyanın var oluşundan belli var. Ancak bizim insanımız hala kader diyip allah diyip gelen ondan diyip razı oluyor. Allah hiç mi akıl vermemiş hiç mi kullamayı nasip etmemiş bu kadar cahillik bağnazlık olamaz. Binalar tuz buz olmuş hala kader diyorlar. Deprem öldürmüyor. Para uğruna insanların canını hiçe sayanlar öldüryor. Açın artık gözünüzü. Kader diyip geçmeyin yav yeter.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hayat kısa bu dünya hayatı bir imtihan ve gelip geçici para mal mülk dış güzellik hiçbirinin garantisi yok hiçbirine aldanmıyorum alan da veren de Allah'tır Allah'tan başka güç ve kuvvet yoktur
21 YorumlaBana da her an ölebilecegimizi unutmam gerektiğini öğretti.
32 Yorumla
+1 yılTek gerçek olan ebedi olan ahiret dünyasıdır, tek dost Allah’tır ölümü çokça anın ve ona göre hareket edin
30 Yorumla
+1 yılBana tüm emeklerin 1 dakika içinde yok olacağını öğretti. Çok şükür can ve mal kaybımız yok. Olanlara da allah yardımcısı olsun. Ama o sallanma anını hiçbir zaman unutamayacağım. Eski binaların daha iyi ve daha sağlam olduğunu da öğrendim.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıldeğiştirecek olan yaşanılan yerde olacaktır ateş nerede ise orada yakıyor zamanla unutulacak bunlar ama ders çıkarılmalı devlet tarafından
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen de değiştirecek olan tek şey şu ilerde kendime ait bir evim olursa kesinlikle ama kesinlikle belli sistemleri ile yapılmış olmasına dikkat edeceğim ve deprem çantası her zaman hazır olacak deprem ülkesi nde yaşamıyor olmama rağmen.
00 Yorumla Fiziksel olarak hiçbir şey değiştireceğini sanmıyorum tedbirsizlik yine devam edecek psikolojik olarak ise hayatın çok kıss olduğunu küs kalmanın kavga etmenin hiçbir anlamı olmadığını he umut denilen şeyin hep olduğunu öğrendik umarım daha büyük felaketler başımıza gelmez
01 Yorumla
+1 yılHiç kimse akıllanmaz, ibret almaz yine zevki sefa içinde yaşamaya çalışır kendi küçük kıyameti kopana kadar. burada bile yarısı umursamıyor. Hala cin. sel soran sapıklar var.
10 Yorumla
+1 yılKatılıyorum ama bu durumda bile allahı hatırlamayanlar var
22 Yorumla- +1 yıl
Konuşacak bir sürü açı var ama sadece konustuğumuzla kalırız
+1 yılJaponyada deprem oluyor millet hayat devam ediyor, kaçak ve güçsüz yapılar var hepsi bundan dolayı Allah ile alakası yok
03 Yorumla- +1 yıl
Tedbir varsa bilim varsa tamam, inanış insanın içinde
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl99 depremi ne değiştirdiyse aynı devam edecek. Olan insanlara olacak ve yıllar boyu bunu düşünüp gözyaşı dökecek. Arka plan bu iken kimse de bundan ders çıkarmayacak.
00 Yorumla Bu dünyanda bu olaya isteyen herkes istediği açıdan bakar.
04 Yorumla
+1 yılHerkesi memnun etmeye calismayacagim, hiçbir şey mükemmel olmak zorunda değil , hayatımı akışına birakicam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHangi derneğe yardım yapacağımı bir sorguluyorsam bin sorgulamaya başlayacağım. Bende bunu değiştiricek.
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir adım
+1 yılBilim yoksa hayat yoktur. Hiç bir şey değiştirmeyecek
00 Yorumla
+1 yılToplumca ders olsa bi silkenip ayaga kalksak keske
01 Yorumla
+1 yılÖnemli olan bizde değil ülkede değişmesi lazım onu da yakın zamanda çok kolay değil diye düşünüyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞükrü öğrenmek gerek dert ettigimiz seyin ne kadar boş olduğunu öğrendik :( huzurla oturup içtiği çaya bile muhtac kaldı insanlar
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bende hep şükrederim bi kahve icmek evinde bi kardesin annenin babanin sesini duymak ne önemliymis ama yinede ders almiyoruz insanoğlu işte
Cevap sahibi+1 yılİnsallaahh değişir
Bir süre sonra unutulur gibime geliyor neleri neleri unuttular
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBİnlerce çocuk da öldü, onlara gücü mü yetmedi Allah'ın?
00 Yorumla
+1 yılValla bi şey değiştirmedi bende. Yine hükümet ve devlete olan öfkem arttı.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben niye gideyim mal siz gideceksiniz zaten çok yakında Suriyelilerle birlikte
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar akıllanmaz hanımefendi adam 65 70 yaşına gelmiş paraya tapıyor hala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaciz oldugun dogruda ne alaka tanri inanci. karincalarda seni tanri olarak goruyordur o zaman. güce tapmayin da biraz mantikli dusunun.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiçbir şey değişmeyecek insanlar on on beş gün hadi bilemedin bir ay akıllanacak değişmek isteyecek sonra aynı hale dönecekler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılJaponya'daki 9 şiddetinde oluyor kimseye bir şey olmuyor onların tanrısı bile yok
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah Arapça ben Türküm ve kendi dilimi savunmam gayet normal
- +1 yıl
İngilizce de god kürçede xode Farsça da ghoda Türkçede tanrı ama bunlar yaratıcıya verilen isimlerdir örnek biz eğer tanrı olarak bahsettiğimiz kişi Allah sa olabilir ama bazı insanlar farklı şeye taptıkları için tanrı kelimeysini kullanıyorlar bahsettiğim farklı şeyler güneş, put, inek vb.
Allah ise yüce yaratıcımızın adıdır hiçbir dilde değişmez Allah’ın yalnızca bir ismi yok 99 tane adı var bu yüzden Allah demek daha doğru olucaktıt - +1 yıl
Bu arada Allah insana akıl vermiş ki kullanabilsin diye biz aklımızı vicdanımızı bir kenara bırakıp kimden ne koparırsam kardır kafasıyla gidersek tabi bunlar başımıza gelecek Japonya yaşanalarsa adamlar akıllarını kullanıyorlar ve mal derdinde değiller can derdindeler baksanıza deprem olmuş insanlar ölmüş ama hala bi yapma peşindeyiz
- +1 yıl
Pardon yağma peşindeyiz demek istedim
Gizli Üye(18-24)+1 yılSükretmeyi
Canımın kıymetini21 Yorumla
+1 yılHiçbir bağımlılığımız olmamalı bunu öğrendim o an çünkü ne kadar minimalistsen o kadar iyi ne ilaç ne sigara bulabiliyorusn
00 YorumlaAllah'a olan inancım daha da arttı
10 Yorumla
+1 yılKader kısmet ilahi gücün verdiği güç hepsi hikaye
09 Yorumla- +1 yıl
Gerçek şu yaratıcıya tüm olumlu gelişmeleri yansıtarak küçük bir bebeğin yaşaması ile alakalı olanlardan yaratıcının takdiri sonucu!!! Yamamen gerçekten adaletten uzak
Ama anne koynunda ölen bebeklerin bir çok resmini paylaşırsam ne yorum yaparsın onu merak ediyorum
Benim yorumum merak edersen verceceğin cevaptan sonra olabilir
- +1 yıl
Evet anlıyorum haklısın
Benim soruma bir yorum olmadığı için
Yorum yapmıycam
Ama ilahi kudret ile bu dünyadaki yaşam döngüsünü sabaha kadar tartışırım
Çünkü tahminden ziyade daha gerçek bir döngü var
Her şey çok basitçe yorumlanıyor bazen
- +1 yıl
İyi güzel ama ilahi kudreti bu dünya ile doğrudan ilişkilendirme bence
Çünkü hiçbir etki ve dokunuş olamaz
Benim karşı görüşüm bu
Aksi zaten çelişki olur inanılana - +1 yıl
Yoksa kim ne demiş sana ya da size bilemem, anlayamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini avutuyorsun bizi koruduğunu düşünmüyorum bir kaç tane Böyle olay var ölü sayısına bak
09 Yorumla- +1 yıl
Zamanında birçok kavim helak olmuştur yaptıklarından dolayı biz şu anda birçok kavimin yaptığı şeylerin hepsini yapıyorum hemde hepsini ama peygamberimizin duası sayesinde helak olmuyoruz helak olsaydık bu deprem az kalırdı bize verilen cezanın yanında helak olan birçok kavimleri okuyup araştırabilirsiniz
- +1 yıl
Sırf bir deve çok fazla su içiyor diye deveyi öldüren kavim helak oldu peki bundan bir ya da iki sene önce birçok deve katledildi
- +1 yıl
O kadar öldürülen kadın tecavüz edilen çocuklar köpeği arabanın arkasına bağlayıp köpek ölene kadar arabayı süren insanlar ve daha bir sürü şey
- +1 yıl
Bu kadar zulüm varken dünya alt üst olabilir ama biz rabbimizin bize sunduğu fırsatı değerlendirmeyip bildiğimiz yoldan devam ediyoruz deprem için şu söylemek istiyorum zaten depremi hepimiz bekliyorduk bunun için tedbir alınması gerekirdi Allah sonuçta bize dünyanın en büyük Hazinesini vermiş AKIL biz bunu neden kullanmıyoruz neden tedbirimizi almıyoruz ama yok nerde hile varsa kimden ne kadar koparırsam kardır kafasıyla gittiğimiz için tabi bunlar başımıza gelicek
Cevap sahibi+1 yılYahu ne cahilsiniz ya bi allah varsa onun bu kadar acı karşısında bisey demesi gerekiyor beyin vaAr akıl var bu kadar cahil olmayın
Cevap sahibi+1 yılMasum insanların ne sucu var da kötü insanların yaptıkları şeyle cezalandırılıyorlar çok saçma bence
- +1 yıl
Belki demiştir sen nerden biliyorsun zaten görmüyormusun enkazdan kurtulanların çoğu mucize şekilde kurtuldular bir tane çocuğu çıkarttıklarında çocuk yeni uygudan uyanmış millete ne oluyor diyor bir çocuk da onca saatten sonra çıkarttıklarında çocuğa su getirin diyorlar çocuk diyor yaşlı amca bana su ve yemek verdi ben sussuz değilim diyor doktora götürüldüğünde çocuğun muane ettiklerinde çocuk doğru söylüyormuş daha ne kadar görmezden gelinecek ki Allah’ın mucizelerini görmüyormusunuz
Cevap sahibi+1 yılSen buna inanmak istiyorsun çünkü inanmasan yüzleşmekten korkuyorsun o kurtulan 1 tane ölen kaç var onlara neden mucize yapmadı şans eseri hayatta kalıyorlar
Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. namaz kurana yöneldim
20 Yorumla
+1 yılHiç bişeyi kafaya takmamayı
10 Yorumla
+1 yılUmudum yok hicbir sey degismeyecek
00 YorumlaTamam o kadar iyi geceler tatlı
00 Yorumla
+1 yılKotuu
00 YorumlaHer şeyi
00 YorumlaKafama göre yaşamayı
00 Yorumla
Detaylı bilgi