Kocamın halasının kuzenleri Maraş’ta, eşim yardıma gideceğim diyor. Eşimin gitmesini istememekte haklı mıyım?

Öncelikle belirteyim korkuyorum. Elimizden gelen yardımı yaptık evimizi depremzedelere açtık bağışlarımızı yaptık , kocam şimdi Maraş’a gidip halasının kuzenlerini bulmaya yardım etmek istiyor. Ben gitmesini istemiyorum korkuyorum ve anlatıyorum nedenlerini ama anlamıyor. Size de söyleyeyim haksızsam bildirin lütfen. Gitse bir şeye yardım edemeyecek çünkü halasıgilde zaten bir şey yapamıyorlar enkazın başında bekliyorlar. Ayrıca 3-4 saatlik yol 10 saat sürecek yollar kapalı ve tırlar gittiği için tıkalı. Gittiği zaman tekrar deprem olursa diye de korkuyorum. Ve yani babası gitmiyor kendi kardeşine yardıma da eşimin ne işi var? Bencillik yapmıyorum ama bas bas bağırıyorlar gelmeyin diye. Haluk Levent bile söyledi kuru kalabalık yapıyorsunuz gelmeyin diye. Ben dinletemiyorum ve kendimce haklıyım sizce?
Kocamın halasının kuzenleri Maraş’ta, eşim yardıma gideceğim diyor. Eşimin gitmesini istememekte haklı mıyım?