Aile & Toplum Didim’e gideceğim ama ölümden korkmuyorum, normal miyim ben? Bebimio6 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Didim’e gideceğim ama ölümden korkmuyorum ben normal mı sayılırım? Didim’e gideceğim ama ölümden korkmuyorum, normal miyim ben? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Normal bence, Ölümden korkmamak anormallik sayılmaz. 0 0 Yorumla
Şey_veya_o Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet normalsin :) Sadece çoğu kişinin farkında olmadığı şeylerin farkındasın! 1 2 Yorumla Bebimio6 +1 yıl Kader den kaçılmaz bunun farkındayım sadece Yorumla Şey_veya_o +1 yıl Ölümden değil, mesele sonrasından korkmak ve ona göre yaşamak! O tek günün sahibine inanmak/iman etmek gerek! Anca o şekilde kurtuluşa ereriz! Kimse kimsenin de hakkına girmez, zalimlerin eline de fırsat geçmez! Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ölümden korkmamak anormallik sayılmaz. 1 1 Yorumla Bebimio6 +1 yıl demi Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ölümden bende korkmuyorum , ölümden sonrası için korkar insan , Buda nasıl hayat geçirdiğine bağlı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Didime gitmekle ölümden korkmamak arasında nası bi alaka kurdun anlayamadım 0 0 Yorumla
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Öleceğimizi bilerek yaşamıyormuyuz neden korkalım? 1 0 Yorumla
ayhan_baba63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 +1 yıl Normalsinde bana göre anormalsin çünkü ölüm korkusu ile yaşamak her gün ölmektir ben asla korkmsm 0 0 Yorumla
meraklihakanYENİ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl didim de yazin tatil yapmoatim 10 gun cok iyidi ya 1 1 Yorumla Bebimio6 +1 yıl Biliyorum Yorumla
mahmutumsu1i Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Yaşamaktan, çok fazla zevk almadığını gösterir. 0 0 Yorumla
Zombie17 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Elifinzilsesi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Bı dönemde cok normal 0 4 Yorumla Bebimio6 +1 yıl Keşke şu an doğu da olabilseydim:( elimden hiç bir şey gelmiyor Yorumla Elifinzilsesi +1 yıl Dua etmekten baska Yorumla Bebimio6 +1 yıl Ya ben çok istiyorum ama ailem engel oluyor bana Yorumla Bebimio6 +1 yıl Bağış yaptım yeter mi sence birde dua 🤲 ediyorum geceleri uyuyamıyorum? Yorumla
drsokratess1 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Orada ne yapacaksın ona bağlı 0 3 Yorumla Bebimio6 +1 yıl aslında doğuya enkaza gitmek istiyorum ama babam izin vermiyor Yorumla Bebimio6 +1 yıl Türkiye de uzun bir süre kalacağım babam çünkü orada Yorumla drsokratess1 +1 yıl Sana ulaşılmıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Normal bence, Ölümden korkmamak anormallik sayılmaz.
Evet normalsin :) Sadece çoğu kişinin farkında olmadığı şeylerin farkındasın!
Kader den kaçılmaz bunun farkındayım sadece
Ölümden değil, mesele sonrasından korkmak ve ona göre yaşamak! O tek günün sahibine inanmak/iman etmek gerek!
Anca o şekilde kurtuluşa ereriz! Kimse kimsenin de hakkına girmez, zalimlerin eline de fırsat geçmez!
Ölümden korkmamak anormallik sayılmaz.
demi
Ölümden bende korkmuyorum , ölümden sonrası için korkar insan , Buda nasıl hayat geçirdiğine bağlı
Didime gitmekle ölümden korkmamak arasında nası bi alaka kurdun anlayamadım
Öleceğimizi bilerek yaşamıyormuyuz neden korkalım?
Normalsinde bana göre anormalsin çünkü ölüm korkusu ile yaşamak her gün ölmektir ben asla korkmsm
didim de yazin tatil yapmoatim 10 gun cok iyidi ya
Biliyorum
Yaşamaktan, çok fazla zevk almadığını gösterir.
Normal
Bı dönemde cok normal
Keşke şu an doğu da olabilseydim:( elimden hiç bir şey gelmiyor
Dua etmekten baska
Ya ben çok istiyorum ama ailem engel oluyor bana
Bağış yaptım yeter mi sence birde dua 🤲 ediyorum geceleri uyuyamıyorum?
Orada ne yapacaksın ona bağlı
aslında doğuya enkaza gitmek istiyorum ama babam izin vermiyor
Türkiye de uzun bir süre kalacağım babam çünkü orada
Sana ulaşılmıyor
Yas 34mu