Aile & Toplum Kızlarda buraya yazılan yazı dövmelerini nasıl buluyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merhaba kızlarda burayanyazılan yazı dövmelerini nasıl buluyorsunuz? Kızlarda buraya yazılan yazı dövmelerini nasıl buluyorsunuz? Cevapla Dövme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok klasik duruyor herkes yapıyor bu aralar buraya ama şık duruyor yinede. 0 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. Google veya yapana gidiyorsun bir suru katalog oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl büküyorsunuz dedim? Çekici/Hoş/Seksi? Yorumla DeadlyPenalty +1 yıl buluyoruz yazmissin eş anlamina cevap vermisim ne bagiriyorsun.. Yani aslinda kisi ile cok alakali.. Kisi cekici hos seksi ise arttirabilir. Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sen yazma ama, türkçe yazabilen biri yazsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ahaha hayır klavye değiştirmiş Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Şık olmaz ya, her türlü dövmeye karşıyım, bedenlerimiz zaten bi sanat eseri. Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Dönme gereksiz ve savmak bir şeydir 0 1 Yorumla Powermen +1 yıl Dövme Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu sen misin çok iyi lan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim dövme nasıl durur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yaptıracaksın ki dövmeci aşık olabilir bu güzellikle yakınlaşınca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok klasik duruyor herkes yapıyor bu aralar buraya ama şık duruyor yinede.
Google veya yapana gidiyorsun bir suru katalog oluyor
Nasıl büküyorsunuz dedim? Çekici/Hoş/Seksi?
buluyoruz yazmissin eş anlamina cevap vermisim ne bagiriyorsun.. Yani aslinda kisi ile cok alakali.. Kisi cekici hos seksi ise arttirabilir.
Sen yazma ama, türkçe yazabilen biri yazsın
Ya ahaha hayır klavye değiştirmiş
Şık olmaz ya, her türlü dövmeye karşıyım, bedenlerimiz zaten bi sanat eseri.
Dönme gereksiz ve savmak bir şeydir
Dövme
Bu sen misin çok iyi lan
Benim dövme nasıl durur
Ne yaptıracaksın ki dövmeci aşık olabilir bu güzellikle yakınlaşınca
Bence itici
şık duruyor