Dövmeyi yakıştırır mısınız?Yoksa size itici mi gelir?
Dövme yaptırmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var :):)
Dövme yaptırmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var :):)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence abartmadığın sürece çok iyi duruyo =) Boyunda yada şu kol kürekleri denir iki tarfada bence dövmesi olan kız 1-0 önde tavsiye olarak Yunan tanrı veya tanrıçalarına Roma mitolojisine bak derim çok anlamlı değişik figürler var
onlara da bakıyorum ama daha karar veremedim
itiyosan yaptır çok güzel duradabilir herkez faklı birşey söyleyecek mesela benim hoşuma gider
istiyorum zaten öyle kocaman birşey değil omzuma yada bileğime küçük, zarif bir dövme :)hoş olur gibime geliyo
teşekkür ederim..burdaki çoğunluk dövme yaptırmanın fahişelik olduğunu düşünüyo :S:S:S
senin yorumun gerçekten çok güzel :)
küçük daha zarif sanki
genelde kaşar kızlar yaptırıyo dövme sorun değil ben de genişim dersen yaptır .insanların üzerinde öyle bir etki yaratırsın
ya hadi erkekleri boşverdim de bir kızın bunu demesi çok kötü ya..bu lafları kendi cinsinden olan birine nasıl yakıştırabiliyosun? ne kadar geri kafalısın,yobazsın..
hayır ben sana insanların görüşünü söyledim.arkadaşım yaptırdı ve onnla konuşan erkekler bu kadar dövme yaptırmışsın ve hala bakiresin çok ilginç diyorlardı
o zaman çevren bayağı alt seviye ne diyeyim artık bileğe yapılan bir dövmeyle bekaretin ne gibi bir alakası olabilir ki..
üniversite ortamı diyeyim
hangi üniversite o? hayır ben de üniversiteye gidiyorum da.. eminim dandik bir üniversitedir. hem üniversite ortamı olduğunda yüksek seviyede olmuyosun hangi üniversite olduğuna bağlı..hatta üniversiteye de değil senin takıldığın insanlara bağlı
pardon da senin dövmen beni germedi.bi soru sormuşsun o zaman farklı cevaplara da tahammül edebilmen gerekir.ne halin varsa gör!
germedi diyosun ama iyi gerildin :D neyse zaten cahile laf anlatılmaz dediğin gibi gerçekten tahammül gerektirir seninle konuşmak ;)
cahil senin gibi karşısındaki insan hakkında hiçbir şey bilmeden boş boş konuşanlara denir..
öyle bir yorum yazdın ki.. inan bana karşımdaki insanın ne mal olduğunu hemen anladım
cahillerle yaptığım her tartışmayı kaybettim.sana iyi ksler
başka erkeklerin ellerini vücuduna keyfi degdiren bi bayan kaşardır. evlense de aldatır... Ne bok olduğu belli olmayan bin tane erkeğin altına yatmış biridir o bayan. artık yalama olmuştur
Cevap
30Cevap
megan fox dövme yaptırınca Seksi Oluyorda Sen Yaptırınca Neden fahıselık Olsun? Hem oyle Abartılı Bısey de yaptırmayacagını Soyluyorsun Kucuk Ve zarıf dovme bence yaptırmalısın. Bayanda dovme bana omuzda, Kucuk Olmak sartı ıle boyunda, kollarda, bılek uzerı, göbek altı, bel ve bel altında, ayak bileğinde gördüğüm zaman Hem seksi ve hem çekici geliyor.. bence yaptır. hatta seni okadar destekliyorum ki yaptır cek fotoyu koy buraya. :))) hadı bakalım Kolay gele...
Ya ben çok severim ya öyle güzel glamour tarzında dövmeler.
Yoksa Punk,rokcular gibi manyak manyak dövmeler değil.
Çok nazik ve hoş dövmeler :) bide piercinglere bayılırım ^^
bence de zarif olanları çok güzel oluyo
omuz arkasına ve belin arka kısmına kalça üstü dövmeler çok çekici oluyor
ben bileğe daha çok yakıştırıyorum..omuz arkası fena değil ama
Sonunda benim için sorulmuş bi soru =)) Dövmeli kızlara hastayım diyorum baska bişi demiyorum :D
:) peki nasıl dövmeler daha çok yakışıyo sence?
ben bir tane yaptırayım diyorum ya..hangi modeller daha güzel peki?
çok güzeller :):):) kuşlara bayıldım
yaptırdığın yere göre değişir bence kimi çekicilk katat kimi manevi anlamlar taşır felan filan
bence de yaptırıldığı yer çok önemli
evet :)
dovmeyi bayanlarda genelde kimin yaptıgını az cok bilirsin belki ama bildigini sanmıyorum bilsen yapmassın dovme haram günah ve zamanı gelecek cok pişman olacaksın adım gibi eminim kendine kotuluk etme ve yapma böle seyleri heves etmeni tavsiye etmem
pişman olursam sildiririm canım herşeyin bir kolayı var
tabi canım sildirirsin bnim okul silgisini gnderirim sana silersin artı bayanlarda dovmeyi kimler yapıyor bu konuda bilgin varmı
kimler yaptırıyo ? lazer diye birşey var ayrıca
sana basarılar :)
:) sana da başarılar
İrenç birşey. En güzel şekil bile insan vücudunun kendi yaratılış ahengini bozuyor ve iğrendiriyor beni :) Saygılarrr
saygılar..
bana itici gelir
hele nereye yapacağı ayrı bir sorun
dinle alakası yok
bana itici geliyor
ben bileğime yada omzuma yaptırmak istiyorum
isim falan yazdırcaksan tavsiye etmem
ama iyilik sembolleri olabilir
hoş durabilir
bu arada söylediğimi gerçekten anlayışla karşıladıgın için teşekkür ediyorum
rica ederim..
cok büyük olunca iğrenç duruyo ama sade ve güzel birşey olursa olabilir ha bide abuk sabuk bi yere yaptırıpda göstercem diye her yerini acınca da farklı düşünceler doguyo yaptır bence
artık bulamıyorum genelde kapalı oluyor o kısımları :)
dövmenin nereye yapıldığı ve ne dövmesi olduğuna bağlı...
dövme yapan kızlardan tiksinirim açıkcası heleki büyük dövmeler yapıyor cok kötü duruyor... küçük olursa gideri var ama büyük dövme yaptırmayın...
Abartılı olmadıgı sürece çok çekici geliyo
bence de..abartılı olanlar çok itici duruyo
;)
bazı noktalarda ve küçük ise seviyorum. diğerleri itici geliyor
Ben sevmiyorum. Dövme yaptıran insanla hiç bir ortak noktamız olamaz.
Ben de seks isteği uyandırıyor. Bu beni sapık mı yapar, fetiş mi?
dövmeli kız candır can...
teşşekkürler :D
bacım verici diyorum , samimi söylüyorum , üsteliyorum o yüzden ...
erkeklerin ellerini keyfi olarak dövme için vücuduna degdiren bi bayan kaşardır. evlense de rahat durmaz
Ben bayılırım , çekici.
ıykk Light!
bana göre dövme ypatıran bir kızı faişeymiş gibi hissediyrm :)
ne alaka fahişelikle ?
bilmem bana öyle geliyor :) bu kişiden ki,şiye değişen bir durum ... kızlarda dövme bana göre onun yırtık olduğunun göstergesidir...
Ben beğeniyorum. Seksi duruyor.
aynen :)
Dövmecide alskdşaslda
makyaj bile iğrenç duruyor bazen
öyle deme yaa
bazen dedim her zaman değil, ben boya badana yaparken o kat vurmuyorum xD
:D
yaptır canım yakısır..
1- kalıcı dövme günah
2-doğal ol canımı ye :D
bende yaptırcm <3
:) yaptıralım valla
ben göktürkçe bişey yazdırmayı planlıyorum yazı olursa . ama yazı yaptırmakda istemiyorum çok nasıl desem alışılageldiğin dışında bişi istiyorum :D
ben ay veya güneş,yıldız filan düşünüyorum ama daha tam karar vermedim
seçeneklerini bul sonra yardım edebilriim bak .
ama bana kalırsa güneş ay jüpiteri marsı bırak :D
animeyle ilgileniyosan o tarz bişey bul
animeyle de ilgileniyorum, düşünmem gerek iyice..teşekkür ederim
rica ederim =)
kaşar buluyoruz :D
---motorbike---
:)
Bulmuyorum bile.
İtici
vucuda bağlı biraz
bence itici
ıgrenc buluyorum