Haber vericek kimse yok?

Haber vericek kimse yok galiba? O yüzden buraya yazicam. Kimseyi tanımıyorum, biliyorum. sarılmak istemek suç değildi. Sevgi istemek suç değildi. İnsanlardan korkmak suç değildi. Kollarımı desmek bi suç değildi. Yorgunum düzgün yazamayabilirim. Yazicak kimse yoktu son vedayi edicek. belki birisi umursar? boş ver umursanmaz ben sadece yazicam. Özür dilerim yapamıyorum cidden çok özür dilerim kafayı yiyorum hergun psikolog işe yaramıyor ilaçlar işe yaramıyor babam benim şeytan olduğumu söyledi. Ama yemin ederim bakın yemin ederim ki bencil değilim lütfen siz anlayın... Yalvarırım anlayın beni. Nefret etmeyin benden kaldıramıyorum artık. Çok özür dilerim çok çok özür dilerim. Ama inanin ki benim içime bişey girmedi ciddiiym inanın bana... Ben sadece kriz geçiriyorum. Ben deli değilim. sanirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Kusura bakmayın yazamam kimseye gücüm yok annem deliyim diye yastığıma dua koymuş ne kadar korktuğumu bilmiyo mu bundan? Dün babam elini kalçama yasladı bende korktum aynı şey olmaması için bağırdım ona rahatsız oluyorum çek elini dedim.. bana... Bana eğer rahatsız oluyosan.. işte küfür etti boşverin okulların açıldığı günü unutmayın o gün dünyadan bi can daha gidicek kendi isteği ile.
Haber vericek kimse yok?