Merhaba kızlar ben cansu üniversite kazandım ve hakkariye gittim. Eczacılık bölümü kazandım herneyse kızlar olaya gelim ben yurtta kalamam İstanbul gibi elit bi şehirden geldim ve devlet yurtları gerçekten iğrenç 1 ay kaldım ve gerçekten çalınmadık eşyam kalmadı bilmem çamaşırlarımı bile yıkamıyodum o derece eve çıkmaya karar verdim oda arkadaşım selin ile selin adanalı bi kız ve hemşirelik okuyo her neyse olaya geleyim ev tuttuk her şey çok güzel gidiyordu. Ama velakin şöyle sorunlar ortaya çıkmaya başladı selin le çok güzel şekilde ev işlerini paylaşıyor ve birbirimizi çok iyi idare ediyorduk ta ki o güne kadar eve bi girdim yatak odasının kapısı kapalıydı dedim herhalde hani genç kız haber vermeyi unuttu ben normal bi şekilde ev işlerime devam ettim ders çalıştım onları rahatsız etmedim ve odadan abim çıktı ben kala kaldım resmen abim ve oda arkadaşım beraberdi nasıl olurdu birbirlerini az çok tanırlardı görüntülü konuştuğumuzda oda arkadaşım gelir şakasına flört falan yapardı işlerin bu denli ciddi oldğunu bilmiyordum herneyse bu olayı kafamdan sildim ve hayatıma devam ettim ama selin de bi değişiklik sezdim kendini üstün görmeye ev işlerini bana yıkmaya başlamıştı bi gün aldım karşıma dedim senin SORUNUN NE canım? dedim ondan sonra bana aynı şu cümleyi kurdu '' ABİN BEENİM ELİMDEYKEN SEN HİÇBİRŞEYSİN'' o an sinirlerim tavan yaptı ve kızın kafasına birtane yapıştırdım sen kimsin s*rt*k dedim elim ayağım titriyordu ondan sonra ben bunla yollarımı ayırmaya karar verdim ama maalesef abimi o s*rt*kten kurtaramadım arkadaşlar şimdi nişanlılar ve kız hamile 2 aylık bu denli k*ş*rlık görmedim ben buda böyle bi anımdır şimdi size soruyorum bu karıdan nasıl abimden ayırıcam?
Merhaba kızlar bu sorunuma yardımcı olun lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
kızlar gerçek bu arada senaryo falan yazıp durmayın yeter yardım istedim yardım etmiyosunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu senaryo buraya uygun değil sen bunu yönetmenlere gönder.
Evladım Netflix'e mail atsa bu senaryoyu buraya göndermen saçma olmuş.
Ne yılanlar var be
evet bacım öyle