Öncelikle bütün depremzedelerin Allah yardımcısı oldun daima yanınızdayız ve elimizden geleni halk olarak yapmaya çalışıyoruz.
Konuya gelecek olursak arkadaşlar lütfen rica ediyorum ciddiyetle yaklaşın dayanacak gücüm kalmadı. Çocukluğumdan bu yana hep babamın istediği mükemmel evlat olmaya çalıştım, her şeyde başarılı olan ve herkesin parmakla gösterdiği o kız. Ama en nihayetinde olmak istediğim kişi değilim. Babama şimdi sorsak der ki "Biz onu hiç kısıtlamadık." ama böyle değil. Belki alenen bana şunu yapamazsın demedi ama her zaman benim böyle evladım olsa şunu yaparım böyle evlat olacaksa olmasın diyerek başkalarını göstererek alttan alta beni çok kısıtladı. Ben gerçekten babamı hep memnun etmek için yaşadım. Babamın adı (Atabey) Aman Atabey'in kızı şöyle böyle demesinler diye didindim durdum. Arkadaşlarımla çok dışarıya çıkmadım, doğru düzgün arkadaşım sevgilim olmadı, her şeyimi feda ettim. Belki maddi bi şeyler yapmadım ama tüm benliğimle her şeyimden feda ettim. Ama gelin görün ki yaranamıyorum. Bir şey olduğunda ilk patladığı ben, birine kızdığında bağırıp çağıracağı ben, kimse bir şey yapmasın kendi kafasında geçmişi düşüne düşüne sinirlensin babacım nasılsın dediğimde uzak dur benden diye bağırıp terslenen ben. Kalbimi kırıyor ve her seferinde sanki suçlusu benmiş gibi gösteriyor ben zaten aptalın tekiyim benim her kalbimi kırdığında yine ben gidiyorum onunla konuşmaya barışmaya. Biliyor ona dayanamadığımı canımdan çok sevdiğimi. Ama gerçekten dayanamıyorum artık yine kırdı kalbimi ki hiçbir şey yapmadım bir şeylere sinirlendi ve bağırışıyla benden çıkardı. Şimdide geldi küstün mü diyor. Hayır küssem ne olacak evet desem aaa sende diyip kızıp odasına gidecek nasıl olsa suçlu her halükarda benim. Pek konuşmadım gitti odasına. Yoruldum artıkÖlüm var diyorum kalp kırmamak için her şeyi göz ardı ediyorum. Bir yandan sınav senem dersler, deprem haberleri, sağlık sorunları yoruldum cidden lütfen bana bir tavsiye verin Allahaşkına.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer