Benim dinim yok ateistim. yani tanrıya ve dinlere inanmıyorum. zaten hiç inanmıyordum önceleri sadece kararsızdım ama sonra tamamen inançsız olmaya kesin olarak karar verdim. şu an için dinler ile ilgilenmiyorum. ama herkesin dinine saygım var.
Elhamdüllilah Müslümanım. Bu arada detayada yorum yapmak istiyorum o Resimde Tanrı diyor Ama Hangi Tanrıdan bahsediyor? Onu yazmamış Sadece Tanrı diye yazmış. Ondan evet bazı yerleri benziyor ama Böyle ahım şahım bir şey değil bence. İslam daha güzel 😁
İyi de zaten bütün dinlerin temeli aynıdır? Zebur, Tevrat, İncil ve Kur'an'ın hepsi bu ilkeleri söyler. İslam da daha önceden gönderilmiş olan dinlerin ve kitapların varlığını kabul eder, onları da Allah'ın gönderdiğini söyler.
Mantık açısından kendimi yakın hissettiğim bir din yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elhamdülillah müslümanim. Yahudilik ve Hıristiyanlık da tek tanrılı dinlerdir yalan söylemek insan incitmek hırsızlık yapmak her dinde yasak zaten. İslam son dindir ve tamamlayıcı olarak gelmiştir. Noksansizdir. Bizden önce gelen kitaplara da inanıyoruz fakat bozulduklari için artık geçersiz kabul ediyoruz.
Bütün dinler hak olanı söyler ama zamanla devşirilmeye uğramışlardır , şu an geçerli olan din islam dinidir … seri üretilen cep telefonu gibi düşünselim ıphone 1 mi ıphone 14 mü?