Azerbeycan ilk başta geldi diyorlar Allah razı olsun, başka kimler geldi bilen var mı?
Bazı arap ülkelerinden gelen olmamış...
Azerbeycan ilk başta geldi diyorlar Allah razı olsun, başka kimler geldi bilen var mı?
Bazı arap ülkelerinden gelen olmamış...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaşadığım ülke Avusturya toplamda 80 kişilik asker, 25 kişilik özel eğitimli birlik ve özel eğitimli köpeklerle beraber yanında çok sayıda tıbbi malzeme ile birlikte Türkiye’de bulunuyorlar. Ek olarak toplamda 3.5 milyon euro nakit para devlet fonundan deprem bölgesine aktarılacak.
Ayrıca biz gurbetçiler de elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Hem kendim şahsi olarak ayrı, aynı zamanda ortak olduğum restoranımızın bir günlük tüm kazancını deprem bölgesine bağışladık, ve burdaki birçok işletme sahibi de aynı şekilde davrandı. Tüm vatandaşlarımıza tekrardan çok geçmiş olsun
Allah hepinizden razı olsun 🙏
İsrail 167 kişilik arama kurtarma ve sağlık ekibi, arama kurtarma köpekleri ile 16 ton Lojistik ve tıbbi yardımla dün bölgede çalışmalara başladı. Enkaz aramalarında Termal dron kullanıldığı söyleniyor.
Allah razı olsun hepsinden 🙏
Azerbaycan
Tayvan
Lübnan
Çekya
Malezya
Gürcistan
Bulgaristan
Almanya
İsrail
Abd
Rusya
Yunanistan
Fransa
Güney Kore
Pakistan
Hindistan
İngiltere
İsviçre
Japonya
Avusturya
İspanya
Polonya
Hırvatistan
Kosova
Sırbistan
Moldova
Meksika
İtalya
Mısır
Yeni Zelanda
Çin
Avustralya
Şu ana kadar arama kurtarma ekibi yollayan ülkeler bunlar.
Allah hepsinden razı olsun 🙏
Amin 🤲🏻
https://www.google.com/amp/s/www.ntv.com.tr/amp/galeri/dunya/turkiyeye-yardim-gonderen-ulkeler-deprem-sonrasi-hangi-ulkeler-turkiyeye-yardim-gonderdi,JSHp79Kx_E6H3zAIO_EpMg
allah hepsinden razi olsun
Allah razı olsun
Arkadaşlar azeriyim bizde herkes seferber oldu herkes evinde ikinci bir temiz , az kullanılmış sıcak giysileri gönderiyor. Türkiye demiş ki hiç kullanılmamış etiketli olsun bu doğrumu? Biz göndərdik ama hepimiz her ilde seferber olduk Allah yardımcımız olsun ❤️
Allah razı olsun kardeş ülke 🙏
Lübnan, tayvan, çek cumhuriyeti, israil, italya, azerbaycan, pakistan, yunanistan, çin, rusya
Allah razı olsun hepsinden 🙏
Zaten araplardan bir şey beklemiyordum sözde din adı altında cak cak konuşup duruyorlar
Azerbaycan, İsrail, Rusya, güney Kore teşekkürler ❤️🇹🇷
Cumhurbaşkanı dün bazı arap ülkelerini saydı yardıma gelmişler ama bilmiyorum ne kadar doğru
Azerbaycan, İsrail, Rusya, Yunanistan, İspanya ve Polonya ilk yardım gönderenlerden
İsrail Yunanistan Fransa İtalya Azerbaycan Amerika Kanada Polonya Rusya Çin Tayvan Avusturya İsveç Avrupa ve Asya kıtası serferber oldu gavur , dış güç , Avrupa şu an enkazdan insan çıkarıyor bizim düşmanımız içinizde herkes biliyor onu badem bıyığı ile dolanıyor.
👏👏👏👍
daha güzel anlatilamazdi bütün dünyayı öcü gibi gostermek
Israel tanrı razı olsun ondan
Arap ülkelerinden bi hayır gelmez anlayın artık tabi beyniniz varsa
Az önce bir kardeşimiz bana bebek katili bir zihniyetin üyesi olduğumu, göz boyadigimizi yazmış.
@berkatak ben yardıma geldim, göz yaşlarımız aynı renk, kanımız aynı renk. Gittiğimiz yol farklı olsada varış yeri aynı yer.
@Chıld_Of_GOD hoş geldin başımızın üstünde yerin var kardeş.. başkasının acısıyla yanmayan insan değil zaten. sen tıka kulaklarını biz sonra o gibi anası totodan doğurmuşları cezalandırırız.
@berkatak bak dev sahra hastanesi kuruluyor. 16 ton yardım malzemesi dışında devamının geleceğini öğrendim. Dualarımız göçük altındakiler ile
@Chıld_Of_GOD eyvallah kardeş..
İsrail de bir arap ülkesi ama.
@BlueBass arkadaşım coğrafi tanımla demografik tanımı karıştırma..
@Chıld_Of_GOD max müslğman kafası, seni anlıyorum kafana takma onların beyinleri yok
Ben her konuda İsraili destekliyorum haklısınız
@Sweatdreams1950 hava soğuk, bir yandan erzak bir yandan arama kurtarma, bir yandan tıbbi destek ekipler nereye yetisecegi konusunda sasirmadan plan yapılıyor. Klavye başından oturup hakaret etmesi kolay. O arkadaşları da burada görmek isteriz demiyorum. Sadece hakaretlerine ara versinler. Sonra devam ederler.
Avrupa ülkeleri miljonlarca para topladı ve bi sürü eşya yüklü tır
Yok bir de gelmesin Ermenistan ile savaşırken Türkiye çok yardımcı oldu
Katar baya büyük bi yardım konvoyu yolladı
Allah razı olsun 🙏
Yunanistan geldi
Allah razı olsun 🙏
Güney Kore, yunanistan vb
Allah razı olsun 🙏
Yunanistan var Japonya var İsrail var
Allah razı olsun 🙏
Japonyaaa
Allah razı olsun 🙏
İrail ve yunanistanın geldiğini biliyorum.
Herkes
Amerika galiba