Kadin patronlar neden kendini yüksek göruyor erkeklerde bu durum pek yok siz böyle bi durumla karşilastiniz mi?

Kurs için görüşmeye gittiğimizde kadın patron vardi kalkmadı bile gidip gelirken o sorun degil beni de konusturmadi doğru dürüst bakışları yukarıdan bakıyordu böyle başka kurs yerine gittiğimde erkek patron benden büyük olmasına rağmen kalkıp saygılı davrandılar ve düzgün bakıp konuştular sanki sokakta karşılaşıp sohbet esnasında hiç patronluk taslama yoktu ya da kadın patronla yemek yerken bile bakışları herseyi inceliyor falan bu tür durumlarda yanlış yapmadığımı bilsem bile yanlış yapmışım gibi oluyorum erkek patronun olduğu yerde yemek yerken herkes kendi halinde oluyor. Boyle şeylerle karşılaşıyorum. Her ne kadar kadın olarak kadını destekleyip buyumelerini istesemdeve katılmak istesem de bu davranışlardan erkeklerin yaptığı işlerde olup erkeklerin çoğunlukta olduğu projelerde bulunmak istiyorum Elbet istisnalar vardır ama çoğunluk böyle maalesef

Kadin patronlar neden kendini yüksek göruyor erkeklerde bu durum pek yok siz böyle bi durumla karşilastiniz mi?