Yaptığım her şeyde babamın gözü var sanki beni istemiyor bakar mısınız?

Yemek yesem sürekli yiyorsun aç köpek diyor. 1.73 boyum var 60 kiloyum. Çayın yanında çikolata yemeyi severim, bana kanka çayin yaninda cikolata yiyorsun diyor. Banyo yapıyorum senin yüzünden su israf oluyor yıkanıyorsun hep diyor. gezmeye gidiyorum kırk yılda bir kendime bir kıyafet alıyorum ihtiacım olduğu için, Bana aklın fikrin kıyafette gözün aç herşeyi istiyorsun diyor. Çamasır makinesi bulaşık makinesi açıyorum haliyle kirleniyor ve kirlileri yıkamak zorundayım. sürekli makine açıyorsun diyor. Evde onca iş yapmama rağmen beni sokak kizlariyla kıyaslıyor, keşke sen olmasaydın diyor. Yaptığım her işte gözü var ben bunları yapmazsam nasıl yaşicam robotmuyum ben? Lafta anlatamıyorum babam yüzünden anksiyete bozukluğum olduğunu öğrendim, ben çokmu şey istiyorum. Bir insanın temel ihtiacı olan herşeyi daha az kullanmaya çalişmama rağmen babam bana bu gozle bakıyor. Nasıl baş edebilirim ne soylemeliyim babama karşi. Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum anksiyete sorunu yuzunden ağlıyorum. yaşım 18 değerli fikirlerinize açiğim🙏🏻 (annemle babam boşanmiş annemle yaşamiyorum)

Güncellemeler
+1 yıl
Kanka diye çevirmiş g. erziekeli olucam arkadaslar
Yaptığım her şeyde babamın gözü var sanki beni istemiyor bakar mısınız?