İş yerinde ki sorunlar?

Merhaba,

İş yerinde problemlerim var. Ben kişilik olarak sessiz sakin bir insanım. Diğer kişiler daha konuşkan. Bu nedenle ben ne yapsam batıyor ama onlar bir şey yapsa batmıyor. İş yeri yemeğindeydik herkes oynadı dans etti. İçki içti. Ama ben yapınca çok sert tepki gösterildi, saygısızsın denildi. Hatta bir psikoloğa görün diye bağırdı orayı yöneten kişi. Yöneten kişi amcam bu arada. Amcamın eşide bizim ailemizi rezil etme diye üstüme bağırdı, instagramdan attı. Aslında bu olanlara takmıyorum. Sırf sessizim diye suçlu bulunmam çok aşırı bir saçma değilmi. Ailemizi rezil etme diyor kendi ailesi rezil haberi bile yok. Benim anne babam bizi çok seviyor hiçbir zaman dövmedi. Ama amcam hep oğlunu dövdü. Birde babamı ve beni aşağılıyor siz kiracısınız bize muhtaçsınız falan diyor. Onun verdiği işe girdim , bir hata yaptım diye yaptığı iyiliği başıma kaktı. Bende işten çıkmak isteyince izin vermedi. Anne babamı da aşağılıyor başkalarıyla karşılaştırıyor onları, siz başarısızsınız diye. Babamda inatla kardeşi diye yıllarca konuşmaya çalıştı ama konuşma diyorum dinlemiyor. Babamı evden kovduğu bile olmuştu. Konuşmaması için ne yapabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
ya o anlamda değil. Genel olarak ortamda en az konuşan ya da hiç konuşmayan kişi ben oluyorum. İçe dönük bir yapım var. Diğer insanlar şaka yapıyor ve insanları güldürebiliyor. Bne dışardan sessiz sakin ve soğuk görünüyorum. Keşke sıcak olsaydım manasında diyorum. Ayrıca ilaçları içmek istiyorum nedeni mutlu olmak istemem ve doktor dediki depresyondasınız. Çok aşırı çökkün bitkin hissediyorum
İş yerinde ki sorunlar?